Reacties voor: Apple gaat iTunes Match iCloud op 26 september resetten

Apple gaat iTunes Music vanaf 26 september resetten. Dit wordt gedaan ter voorbereiding op iOS 5. Eerder kondigde Apple al een reset aan van iCloud-backups.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Hm ik snap niet echt het nut van Itunes match.. Als ik een cd koop en ik importeer hem via Itunes, dan zie ik ook gewoon album art en alle informatie.. Waarom zou ik er 25 dollar/euro per jaar voor willen betalen om het volgens Apple officieel te maken:S

  2. Origineel geplaatst door willem1509
    Hm ik snap niet echt het nut van Itunes match.. Als ik een cd koop en ik importeer hem via Itunes, dan zie ik ook gewoon album art en alle informatie.. Waarom zou ik er 25 dollar/euro per jaar voor willen betalen om het volgens Apple officieel te maken:S

    Je kan ze dan overal direct op je iPhone/iPad/iPod downloaden. Dat is denk ik het grootste voordeel, waarvoor ik het waarschijnlijk aan zal schaffen.

  3. @Bram: Het rare is alleen; dat je dus als je ‘illegaal’ gedownloade muziek ‘legaal’ kan maken voor 25 euro.
    Dus als je 124010723 nummers hebt kost dit je maar 25 euro.
    Terwijl als je ze zou kopen is dat natuurlijk veel duurder.

  4. @Thomas: ja maar wie heeft er nou zo veel nummers?

  5. @Thomas: Het is natuurlijk maar net hoe je legaal interpreteert. Ik zie het meer als een soort witwassen van illegale muziek 🙂

  6. Nou als je meer dan 4 albums per jaar download (dat lukt mij denk ik wel) dan ben je goedkoper uit om zo’n itunes match abonnement te nemen dan het kopen van de albums..

    Eerlijk gezegd dacht ik dat icloud al mijn muziek draadloos synchroniseerde en het niet uitmaakte of het is illegaal is gedownload of niet. Begrijp me niet verkeerd hoor want het overgrote gedeelte heb ik gewoon legaal aangeschaft, alleen ik heb wel een paar albums van artiesten die ik heb gedownload om te luisteren hoe het album is en niet alleen het bekende nummer op de radio..

  7. je weet toch dat je maar max 20.000 nummers mag invoeren per jaar hé. Wat nog veel is.

  8. Origineel geplaatst door willem1509Hm ik snap niet echt het nut van Itunes match.. Als ik een cd koop en ik importeer hem via Itunes, dan zie ik ook gewoon album art en alle informatie.. Waarom zou ik er 25 dollar/euro per jaar voor willen betalen om het volgens Apple officieel te maken:S

    Origineel geplaatst door manny@Thomas: ja maar wie heeft er nou zo veel nummers?

    1 nieuw album met max. 20 liedjes kost rond de €20. Dus als je 30 liedjes voor €25 kan inwisselen, maak je al winst. Ik neem aan dat jullie allemaal wel minstens 50 liedjes hebben? Dan maak je sowieso winst EN je krijgt er betere kwaliteit voor terug EN je kan het op al je apparaten syncen en downloaden?

    Origineel geplaatst door wietjeje weet toch dat je maar max 20.000 nummers mag invoeren per jaar hé. Wat nog veel is.

    Max. 20.000? Hoe kom je erbij? Ik zie het woordje “max” er niet bij staan hoor:
    http://cl.ly/1U0M1n023T3g3I3d0E05
    http://www.apple.com/icloud/features/

  9. Maar is het nu dat je eerst het illegaal moet downloaden voordat je het dan zegmaar legaal via itunes kan krijgen? Of kan je als je zo’n abonnement hebt, het nummer gelijk “nemen” uit itunes?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.