Reacties voor: Apple gaat in 2011 meer iPhones verkopen dan alle voorgaande jaren samen

Apple gaat in 2011 meer iPhones verkopen dan in alle voorgaande jaren bij elkaar. Dat blijkt als je de cijfers van de iPhone-verkoop van voorgaande jaren vergelijkt.

Reacties: 13 reacties

  1. Dus we gaan nu uit van scholieren. Studenten zijn op vakantie…
    Komkommertijd we zijn er.
    Tuurlijk logische dat er meer iphones verkocht worden. China nieuw contract gekomen met een provider met een klanten bestand van 100miljoen aansluitingen.
    Volgende keer artikel van een basisschool jochie die een redenering doet… Zucht. Wat een nieuws

  2. Als ze dat willen bereiken zullen ze er toch 1 moeten maken onder de 600,- denk ik zo

  3. Ja, normaal dat ze meer iPhones gaan verkopen… Als je ziet dat ze volgens de geruchten 3 verschillende versies gaan aanbieden (3GS, 4 en 4S / 5) en al zeker als je weet dat de 3GS meer bereikbaar gaat zijn doordat Apple waarschijnlijk de prijs van de iPhone 3GS gaat verlagen.

  4. Mijn 1 jarig contract is intussen al verlengbaar, maar als de volgende iPhone uitkomt moet hij wel heel spectaculair zijn wil ik er weer zo’n belachelijk hoog bedrag voor neertellen.
    Voornamelijk omdat ik nog uitermate tevreden ben met de iPhone 4.
    Weer zo’n kapitaal neertellen ? Aan wat ik tot nu toe aan geruchten heb gehoord…… Nee dank je, wat mij betreft hebben ze de iPhone 4 goed genoeg gemaakt voor nog een jaartje op een sim only. Lekker een hoop geld uitsparen een jaartje, appart leggen voor het model van volgend jaar bv.

  5. Als de geruchten van de goedkopere iPhones versies zouden kloppen is het logisch dat ze meer iphones gaan verkopen.

  6. Mijn reactie is niet geplaatst omdat ik te kritische was ?

  7. Ik heb gister ook iets van 20 zinnen zitten typen voor Niks.
    Op dit forum word volstrekt willekeurig gemod heb ik het idee.
    Ik reageer al bijna niet meer omdat je vaak voor niks zit te typen op je iPhone toetstenbordje.
    Mischien dat dat ook de reden is dat er steeds minder comments onder artikelen staan.

  8. Ik word nooit gemod. Misschien gebruik je verkeerde woorden?

    Maar goed. Genoeg off-topic.

  9. Ben het wel eens met de strekking van het artikel Gonny. Bijzondere is dat Apple’s aandeel in de smartphones sterk is verminderd door o.a. Android, maar er toch straks weer meer iPhones worden verkocht. Dat zijn o.a. al die mensen die eerst nog geen smart phone hadden, en dat zijn er nog een heleboel. De verkoopaantallen zullen mede via China verder een boost krijgen. En dan komen er ook nog nieuwe produkten. In het vliegtuig naar Boston zag ik meerdere oudere mensen op een iPad spelletjes spelen, van Angy Birds tot een vechtspel (!), 55+ dat is ook nog een enorme markt die open ligt voor Apple. En dan straks de TV van Apple, tja. Ik heb in ieder geval aandelen bijgekocht ook al staan ze hoog.

  10. Loutere gok: steve jobs de rijkste man ter wereld? Ga het dadelijk zelf wel eens opzoeken:) denk dat bill al vaak heeft liggen wenen in zn bedje met de gedachte dat hij nooit kapitaal had moeten doorschuiven aan goeie ouwe steve jobs

  11. Origineel geplaatst door Sjelle86
    Loutere gok: steve jobs de rijkste man ter wereld? Ga het dadelijk zelf wel eens opzoeken:) denk dat bill al vaak heeft liggen wenen in zn bedje met de gedachte dat hij nooit kapitaal had moeten doorschuiven aan goeie ouwe steve jobs

    Ik denk niet dat je enig idee hebt wat zijn functie en bijbehorend salaris is. De Board van Apple gaat er met de winst vandoor samen de aandeelhouders, aangezien Apple beursgenooteerd is. Jobs is in loondienst.

    Gates kon nog gemakkelijk op #1 staan, als hij niet zoveel van zijn vermogen in zijn goede doel had gestopt. Dat lijkt mij een gedachte waarvan je juist heerlijk gaat slapen 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.