Reacties voor: Apple’s Foto’s-app heeft problemen met toevoegen van exacte locatie door bug

Het handmatig toevoegen van een locatie aan een foto in bijvoorbeeld de Foto's-app is vaak niet mogelijk vanwege een bug. Dit is vooral een probleem voor fotografen die gebruikmaken van een externe camera.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Hetzelfde probleem doet zich voor als je een coördinaat in geeft in Apple Maps om daar een route naartoe te laten berekenen. Afgelopen week is het me twee keer overkomen dat ik enkele kilometers van de beoogde lokatie ben uitgekomen toen ik Maps gebruikte als navigatiesysteem.

  2. Ik herken dat probleem. Ik wil mijn oudere foto’s die niet een iPhone zijn gemaakt geotaggen en dat levert inderdaad problemen op in mijn Foto app op de Mac. Zou fijn zijn als dat opgelost wordt.

  3. Als je eerst een enigszins verkeerde locatie aan de foto koppelt, kun je daarna in het info-venster de pin in de kaart oppakken en verslepen naar de juiste plek. Onhandig maar werkbaar.

  4. Origineel geplaatst door Ronnie
    Hetzelfde probleem doet zich voor als je een coördinaat in geeft in Apple Maps om daar een route naartoe te laten berekenen. Afgelopen week is het me twee keer overkomen dat ik enkele kilometers van de beoogde lokatie ben uitgekomen toen ik Maps gebruikte als navigatiesysteem.

    Ja dat heb ik dus ook, als ik een adres invoer bij mijn afspraak in agenda dan geeft hij 1 kilometer van locatie af de eindbestemming aan. Dus het verkeerde adres locatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.