Reacties voor: Samenvatting Apple Event 12 september: iPhone 5, iOS 6, iTunes 11, iPods, EarPods…

Apple heeft op 12 september nieuwe producten aangekondigd: de iPhone 5, kleurrijke iPod touch en iPod nano, nieuwe oordopjes met de naam EarPods en nieuws over iOS 6 en iTunes 11.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 120 reacties

  1. Beetje mager allemaal. Geen sensationele dingen

  2. Door alle verwachtingen en de geruchten die al bestonden lijkt het tegengevallen.
    Maar als je kijkt is iPhone 5 lichter en dunner en groter scherm. dat is toch wat iedereen wou. Ik ben wel tevreden!

  3. Ach, dat is toch na elke keynote de reactie?
    Niets magers aan, alleen wordt iedereen nogal blasé en een beetje doodgeknuppeld met zes maanden geruchten. Waardoor niets meer nieuw lijkt.

  4. Is de iPad mini ook onthuld of wat?

  5. Dus het heeft geen quadcore processor ?

  6. De pagina op de apple website staat live.

  7. Als ik er niet van dag tot dag met mijn neus op had gezeten, had dit alles mij veel meer verbaast 😛 Dus had nu niet echt een gevoel dat er veel vernieuwends aan werd gekondigd.. Maar wat doe je eraan? 😛 Halen doe ik m toch wel!

  8. SMS van T-Mobile, morgen meer informatie per email over iPhone 5.

  9. Ik denk dat met het overlijden van de grote inspirator de echt innovatieve kracht bij het bedrijf is verdwenen. Plus dat de wet van de remmende voorsprong opgeld gaat doen. De concurrentie heeft goed naar Apple gekeken en is snel met een opmars bezig. Apple moet zich in de nabije toekomst toch weer met wat anders gaan onderscheiden.

  10. Is er ook bekend gemaakt wat er met de prijzen gaat gebeuren van de iPhone 4s e.d.??

  11. filmpje van de iphone 5 staal al op de apple website voor de gedesinteresseerde

  12. Heeft de iPhone 5 nu een nano-sim?

  13. Waar zijn nu die zogenaamde kenners die dachten dat het design zo on-apple was >:)

  14. 28 september is zeker, is plaatje van engadget waar nederland en belgie op staat
    overigens t-mobile pagina is ook live.

  15. Niks innovatief dus. Een toestel dunner maken zoals er al een pak op de markt waren. Een 4inch scherm wat concurrentie al hele tijd gebruikt en een os dat wat mij betreft nog steeds achterophinkt betreft mogelijkheden tov android. Dit is wat mij betreft eerder proberen om niet achterop te hinken ipv een voorsprong te nemen op de concurrentie:-s

  16. Maar wanneer je naar het filmpje kijkt, blijkt toch maar weer waarom ík een Apple product koop, er is weer ontzettend veel tijd gestopt in de kwaliteit van het product!

  17. spijtig .. een teleurstelling 🙂

    koop dan een ‘Thunderbird i5‘ en je hebt het zelfde met uitbreidbaar geheugen en goedkoper!

    ik stap over naar een Xiaomi Mi2 ..en hou het bij men iPad3 en Macbook Pro. fin-

  18. Wat een bagger, bye bye iphone, ik stap over

  19. Zeer tevreden.

    Ik ga niet voor de iPhone, maar wel voor de iPod touch,
    32 GB.

  20. Origineel geplaatst door Gerbrand
    Maar wanneer je naar het filmpje kijkt, blijkt toch maar weer waarom ík een Apple product koop, er is weer ontzettend veel tijd gestopt in de kwaliteit van het product!

    Aan kwaliteit twijfelt niemand, het gaat vooral over het feit dat ze een jaar tijd hebben om met iets nieuws te komen. Endit is gewoon weer borduren op hetzelfde en als ik dan eerlijk ben is het dan nog slecht geborduurd ook

  21. Is de A6 een quadcore processor?

  22. De techneuten vinden het maar niets,
    maar de mensen die in de winkel dit toestel vast hebben en dan de andere plastieken rommel vastpakken weten direct wat gekocht.
    Dit is de meest gebalanceerde smartphone van het ogenblik … en de verkoopcijfers zullen dit bevestigen …
    (bij de 4s exact dezelfde negatieve toon, ik heb een sterk vermoeden dat hier betaalde Nokia en Sammy bloggers zitten :-))

  23. Ziet er best weer mooi uit. Mooie A6 processor. Worden spellen nog mooier, kan haast geen andere tel en gameconsole meer tegenop! Vind wel dat het Apple netjes had gestaan om de 30 pins adapter standaard in de doos te doen… Mensen hebben honderden euros aan accesoires uitgegeven en nu moeten ze een adapter kopen. Niet netjes. Maarja dat is tactiek he.

  24. Ik ga hem kopen 😀 maar als ik hem nou bij de Apple Store in Amsterdam koop, heb ik dan gewoon 1 jaar garantie? Of 2?

  25. Afgelopen dagen aardig wat smartphones in mijn handen gehad en tja…ik vind het allemaal niks sorry ;). Aangezien mijn iPhone 4 gewoon aan het doodgaan is (eigen schuld) denk ik toch gewoon om de overstap te maken naar de iPhone 5.

    Toch vind ik het een mindere telefoon en denk toch dat dat aan iOS ligt. Er zijn zoveel dingen die er nog in gestopt kunnen worden maar blijkbaar vind Apple dat nog niet nodig.

  26. In de specificaties staat dat een micro sim niet past, doch bij de gewone naar de micro kon men deze gewoon kleiner knippen en dan werkte het gewoon. Weet iemand of dit ook van micro sim naar nano kan?

  27. Ik vind dit een mooie upgrade vanaf de iPhone 4 naar deze iPhone 5. Geen spectaculaire dingen wellicht maar goed genoeg voor mij. Proberen aan te komen op 28 september!

  28. Ik heb al ook zo vermoeden.

  29. Origineel geplaatst door PJ
    In de specificaties staat dat een micro sim niet past, doch bij de gewone naar de micro kon men deze gewoon kleiner knippen en dan werkte het gewoon. Weet iemand of dit ook van micro sim naar nano kan?

    Volgens die gast van T-Mobile bij OMT is dit niet mogelijk 😉

  30. Uitertaard zijn de uitkomsten wat we allemaal hadden verwacht. Toch vind ik het gemis van NFC wel tegenvallen.

    Daarnaast moet ik echt vermelden dat al die gerenderde afbeeldingen afbreuk doen aan het ontwerp. Kijk het filmpje op de apple website, ik vind hem prachtig.

  31. Krijg je nou 1 of 2 jaar garantie als je hem rechtstreeks van Apple koopt in Amsterdam?

  32. Ik vindt de witte iPhone 5 erg mooi de zwarte minder. Maar had er meer van verwacht! Ze hadden van de nieuwe iPod touch een telefoon moeten maken! Dan hadden ze helemaal een topper voor een brede markt!

  33. Tevreden met 4G, betere camera, 4″ inch scherm. Nieuwe all black design is geil. Ik wil hem.

  34. Ziet er wel strak uit met dat mat op de achterkant. Ik hoopte toch stiekem op een nieuwe Imac. Toch een beetje stiekem teleurgesteld. We zien wel met de tijd 🙂

  35. iOS is echt aan een nieuw design toe!

  36. Origineel geplaatst door dan
    Krijg je nou 1 of 2 jaar garantie als je hem rechtstreeks van Apple koopt?

    2 jaar

  37. Teleurgesteld, hoopte op nieuwe iMacs :(. Geen iMac kopen dit jaar dus…

  38. Thaha, Agenda app van apple heeft nu in landscape mode, week modus weer 🙂

  39. @Rebbelx: Mee eens, is het wachten niet waard.

    Mijn iPod touch 4G, 32 GB is het laatste Apple apparaat dat ik heb gekocht, dit jaar tenminste. Als Apple zo achteruit gaat dan ben ik pleite, ik vind alles wat ik vandaag heb gezien op iOS 6 na gewoon lelijk. iPod touch viel nog mee maar de rest is echt fugly vind ik.

    My 2 cents.

  40. Enige opvallende afwezige (naast Steve natuurlijk) is de gehoopte NFC, die er dus niet is… Ooit gehoord dat Gorilla-glass gebruikt zou worden? Helaas. Overigens geen redenen om het NIET te kopen. Ik ben ingeschreven op de eerste lichting!

  41. http://www.apple.com/benl/ios/feature-availability/
    @ iedereen die zo dol gelukkig is over de nieuwe iPhone bezoek deze pagina voor 1 minuut en denk er dan nog is goed over na of je echt wel deze iPhone wilt aanschaffen ( op het moment ) Apple is een blijft de beste in alles te verstoppen. Ik heb altijd een iPhone gehad sinds Samsung galaxy s3 en ben zo gelukkig! ( persoonlijk met mijn keuze )

  42. 28 September volgens t mobile

  43. Origineel geplaatst door Manzara
    Ziet er wel strak uit met dat mat op de achterkant. Ik hoopte toch stiekem op een nieuwe Imac. Toch een beetje stiekem teleurgesteld. We zien wel met de tijd

    Is er meer over een nieuwe iMac bekend?

  44. Er gaat nano-sim in volgens Engadget !! Dat wordt weer aan de slag met stanleymesjes of een cutter kopen.

  45. Origineel geplaatst door Jack
    Enige opvallende afwezige (naast Steve natuurlijk) is de gehoopte NFC, die er dus niet is… Ooit gehoord dat Gorilla-glass gebruikt zou worden? Helaas. Overigens geen redenen om het NIET te kopen. Ik ben ingeschreven op de eerste lichting!

    Waar heb je je ingeschreven?

  46. Pachtig toestel!
    Wat zou die los gaan kosten?

  47. Neem aan dat je 28 september in Amsterdam gewoon in de rij kan staan voor de iPhone 5?

  48. Prima telefoon.. iedereen denkt dat er gelijk iets heeeel nieuws uitkomt, maar met logisch nadenken komt dat er niet, want iedereen loopt de zeuren dat iPhone nu geen vernieuwing heeft, maar wat hebben andere na-maak android toestellen dan wel? Het blijft een telefoon.. Hij is dunner, lichter en groter. En het design ziet er nog strakker uit.. Apple blijft de top positie houden..
    Alleen apple spullen werken top, tenaanzichte van android zooi

  49. Iphone met blauw randje?

  50. Iemand idee wat de lengte is van de Lightning kabel? Hoop dat hij wel wat langer is. Staat niet hier.

  51. Ik vind die tweekleurige achterkant maar niets. Is dat nu volledig aluminium, het ene gepolierd en het andere mat?

  52. Origineel geplaatst door LightPhoenix
    Iphone met blauw randje?

    iPod Touch 😉

  53. De oordopjes zijn wel erg cool en de iPods zijn ook wel grappig met die kleurtjes en extra opties.

    De iPhone 5 is echt tegen gevallen. Vooral het kleine scherm dat ze nog steeds handhaven en alleen maar uitrekken en het design had ik toch echt meer wat vernieuwend verwacht. Het lijkt nu meer op een 4se. Maargoed Apple fans blijven niet achter het is aan de neutrale personen zoals ik de keuze te maken of we weg blijven. Ik sla hem over en houd mijn Htc Sensation heerlijk toestel, werkt soepel en 4,3″ scherm. Het is anyway wel een domper voor me.

  54. @LightPhoenix Dat is de nieuwe iPod touch 😉

  55. Erg jammer dat Apple die 30-pins adapter niet gratis erbij doet. Kan je apart kopen voor EUR 29,- pffffffff

    Komt er bij mij op neer dat ik er 3 moet kopen om te gebruiken met mijn Bose sounddock (garage) Brodit carkit en thuis in mijn docking station. Ik zie het niet zitten om die adapter standaard bij me te dragen.

    Nu maar hopen dat de aftermarkt (lees:goedkopere) snel een alternatief uitbrengt.

  56. Ik had een compleet ander design verwacht van de Iphone 5 dus valt ene kant beetje tegen.
    maar toch ga ik heb direct bestellen 🙂

  57. De meesten zullen een beetje teleurgesteld zijn omdat de geruchtenmolen het meeste werk al heeft gedaan. Het design, tja uitmelkerij van een bestaand product. Ik was sowieso al geen te grote fan van het 4-design, maar ze blijven het maar gebruiken en ik kan het niet meer uitstellen om een nieuwe te kopen. Ik heb een 3GS die letterlijk uiteen valt, dus ik MOET wel een iPhone 5 kopen (Apple addict, sorry, kom maar op haters).

    Qua specs lost het mijn verwachtingen volledig in.

  58. Gelukkig is mijn 3GS nog heel en werkt naar behoren, zodat ik met een gerust hart deze iPhone 5 over kan slaan en nog een jaar zal wachten op wat Apple dan te bieden heeft.

    Ga wel een iPad 3 aanschaffen 😀

  59. Whahaha, zie ze kletsen op dat filmpje, alsof het een wonder is die 5. Uhm de Samsung SIII kan dit allemaal en veeeel meer en sneller en zeer scherp beeld. Die oordopjes lijken wel erg veel op die van een Samsung, ow ow een rechtzaak haha!

  60. Origineel geplaatst door Rebbelx
    Niks innovatief dus. Een toestel dunner maken zoals er al een pak op de markt waren. Een 4inch scherm wat concurrentie al hele tijd gebruikt en een os dat wat mij betreft nog steeds achterophinkt betreft mogelijkheden tov android. Dit is wat mij betreft eerder proberen om niet achterop te hinken ipv een voorsprong te nemen op de concurrentie:-s

    Om een toestel wat al heel dun is moet je innovatieve technieken toepassen zoals een dunner display de touch laag ingebouwd. Een plattere camera en ga zo maar door. Dat je dat aan de buitenkant niet ziet is alleen maar een vorm van bescheidenheid.

  61. Volgens mij komt de teleurstelling omdat iedereen een hele hoop veranderingen verwacht en bij Samsung en htc niet. Persoonlijk ga ik hem zeker halen. Design is eindeloos en nog steeds schitterend tegenover al de plastic smartphones op dit moment. En wil je widgets, en een nog groter scherm ga dan naar Samsung en htc. 4 inch scherm en dan nog de pixel dichtheid kunnen houden is gewoon knap. Smartphone moet met 1 hand te bedienen zijn anders pak ik m’n iPad wel.

    Kortom: Apple heeft weer een goed product uitgebracht. En op dit moment denk ik dat de innovatie verzadigd is op de smartphone markt. Samsung en htc brengen ook geen grote veranderingen op dit moment.

  62. Origineel geplaatst door Rebbelx
    Niks innovatief dus. Een toestel dunner maken zoals er al een pak op de markt waren. Een 4inch scherm wat concurrentie al hele tijd gebruikt en een os dat wat mij betreft nog steeds achterophinkt betreft mogelijkheden tov android. Dit is wat mij betreft eerder proberen om niet achterop te hinken ipv een voorsprong te nemen op de concurrentie:-s

    Om een toestel wat al heel dun nog dunner te maken moet je innovatieve technieken toepassen zoals een dunner display met de touch laag ingebouwd. Een plattere camera en ga zo maar door. Dat je dat aan de buitenkant niet ziet is alleen maar een vorm van bescheidenheid.

  63. Neem aan dat je 28 september in Amsterdam gewoon in de rij kan staan voor de iPhone 5??

  64. (Red.) Verwijderd: taalgebruik.

  65. Tof allemaal!
    Het enige wat ik een beetje jammer vind, is dat alles al uitgelekt was. 🙁
    Zou dit ook gebeurd zijn bij Jobs?
    Alles was zoals verwacht weer perfect, stap over van 4 naar 5. Toch mis ik de “one more thing” -verwijzing naar itv of iPad mini? Had ik wel graag iets over gezien/gehoord.
    Toch weer keurig gedaan.

  66. Falers! Maar hakken op android en design van android telefoons maar nu uiteindelijk een kleinere dock maken zoals android phones, een groter scherm zoals android phones,… En dan zou android stelen van apple, naar wat ik laatst zag heeft apple het notification center gewoon uit android geripped.

  67. Aangezien ik een 3GS heb, zat ik vooral op de techniek van de iPhone 5 te wachten. Ik ben meer dan tevreden. Het uiterlijk is niet zo mijn ding, want ik vond de 4 en 4S ook niet zo mooi. Maar dat is smaak en voor mij van ondergeschikt belang. Ik heb wel het afgelopen jaar in alle discussies hier geroepen dat de naam ” iPhone 5″ de enige logische keuze was. Leuk om eens gelijk te krijgen.
    Nu eens kijken welke aanbiedingen de providers mij gaan maken.
    En ik ga m niet kopen, maar ik vind de nieuwe iPod Nano retecool!

  68. Binnen twee weken vertrekt een kennis naar New York. Zou de 5 simlockvrij te koop worden aangeboden?

  69. (Red.) Verwijderd: persoonlijke aanval.

  70. X2 de nieuwe imac’s wanneer komen die?
    En misschien maar een touch ipv iphone?

  71. Adroid en Google phone liefhebbers ga naar de adroidclub en kom hier niet zeuren over die troep ga het lekker daar doen.
    Wij als apple fans zijn er bij mee, ik hoef van jouw niet te horen dat je niet tevreden mee bent kut 🙂

  72. Origineel geplaatst door AVNSH
    Neem aan dat je 28 september in Amsterdam gewoon in de rij kan staan voor de iPhone 5??

    Yep..

  73. En zoals elk jaar gaan de mensen die eerst klaagden over de uitgelekte iphone ‘m uiteindelijk toch wel halen. Echte Nederlanders. En de mensen die teleurgesteld zijn, we zijn gewoon verwend.. verwachtte je teleportatie of een driehoekige iphone? Check de lijst van verbeteringen.

  74. De summiere berichtgeving met matige foto’s zetten je op het verkeerde been. Echter nu de iPhone 5 op de originele Apple website wordt vertoond, krijg je er toch een betere indruk van. Vooral de video is verhelderend. Wederom een sterk product!!!

  75. Origineel geplaatst door Dave
    Als ik er niet van dag tot dag met mijn neus op had gezeten, had dit alles mij veel meer verbaast Dus had nu niet echt een gevoel dat er veel vernieuwends aan werd gekondigd.. Maar wat doe je eraan? Halen doe ik m toch wel!

    Inderdaad, als makke lammetjes halen dat ding! Anders hoor je er echt niet meer bij hoor!!

  76. Grappig te zien dat diverse mensen weer erg klagen op dit forum. Blijkbaar kijken zij toch stiekem graag naar Apple! Ik ben sinds enkele jaren helemaal over. Mijn eerste was de 3Gs, vervolgens de 4 en nu de 4s. De 5 komt zeker! Andere toestellen in mijn hand gehad, doch allen onder de maat. De iPhone voelt duidelijk degelijker aan en is veel makkelijker te bedienen. Nog wel even wat vinden voor op de sim kaart. Mijn micro past niet en vraag me af of mijn provider meteen de Nano beschikbaar heeft.

  77. Geen gps op de nieuwe ipod touch? 🙁

  78. Vraag me een beetje af hoe je de achterkant nu kunt beschermen. De 4S kon je voorzien van een bumper en screenprotectors, maar bij deze lijkt het me sterk dat je een screenprotector op de achterkant kunt hangen? Bij de S3 kun je desnoods de klep vervangen als er teveel scharten op zitten maar ok dit zal bij deze niet lukken door de unibody lijkt me? Ik ben benieuwd naar de oplossingen.

  79. De reacties bij nieuwe iphones zijn wel vaker in het begin overwegend negatief. Dat komt omdat we allemaal zo verwend zijn en dat draait nog wel bij.

    Ik sta al maanden te springen om een nieuw toestel en ga van 3GS naar 5. Wel jammer dat de 5 veel wegheeft van de 4s (iemand noemde het al treffend iPhone 4s XL 😉 ), maar zo te zien is de afwerkingen van rand nog veel mooier. En uiteraard mooie specificaties. Doemijdiemaar!

  80. Ben ik de enige die de earphone ingang aan de bovenkant relaxter vond?

  81. Ik ben benieuwd wat diegenen die het een tegenvallende iPhone vinden dan wel hadden verwacht. Welke specs missen er dan?

  82. Wat is nu precies het verschil van de achterkant van de witte en zwarte versie?

  83. Wanneer staat de keynote op de website van Apple?

  84. Origineel geplaatst door Mark
    Ik ben benieuwd wat diegenen die het een tegenvallende iPhone vinden dan wel hadden verwacht. Welke specs missen er dan?

    – NFC
    – Draadloos opladen

  85. De afgang van Apple is (weer) begonnen… Alleen komt Jobs nu niet meer terug dus ik vrees het ergste!
    Laten we eerlijk zijn.. Samsung en HTC boeken op hun eigen niveau dikke vooruitgangen! Wij krijgen hier voor ons een uitgerekte iPhone 4 met 2 kleuren, bijna dezelfde design en amper een verschil in software! Nog steeds blijven hangen op de 8mp camera en wat mij het ergste ergert: batterijduur gaat amper omhoog!

    Ik stap hierbij over naar een ander merk! Heb het wel gehad met Apple, dit is niet zoveel geld waard!

  86. Origineel geplaatst door Wes
    – NFC
    – Draadloos opladen

    Je bedoelt je telefoon op een apparaatje leggen wat aan de stekker hangt? En betalen met je phone, wat nog nergens kan? Dan had je juichend in je kamer gestaan? Haha.

  87. Mooi ding die 5.
    Maar de Lumia 920 komt er ook aan.
    Wat ga ik doen?

  88. @Wes: draadloos is zoals wifi, maar als je iphone op een plaatje gaat leggen en dan pas hij gaat opladen, noem ik niet draadloos. Je zal dan vast van je nek krijgen als je hem wilt gebruiken tijdens opladen. Dat wil je echt niet. Ik zie al voor me iedereen die iphone 5 gebruikt tijdens “draadloos” opladen kan je dan zeker zien aan de nek klachten.

  89. Origineel geplaatst door Douwe
    Wat is nu precies het verschil van de achterkant van de witte en zwarte versie?

    De kleur?

  90. In de duitse apple store staat dat de iPhone 5 vanaf 679 euro te koop is. 50 euro duurder dan de iPhone 4s 16gb nu!

  91. Nu ik er over nadenk… Met draadloos opladen kan je hem helemaal niet gebruiken tijdens het laden. Alleen maar plat laten liggen. Lekker onhandig…

  92. Nfc superhandig maar denk dat het allemaal mooier klinkt als het is . Ik blijf gewoon lekker ouderwets contant of pin betalen( wel zo veilig) en alle snufjes die bijv s3 meer heeft zou ik nooit gebruiken heb ook geen facebook ellende. daarbij iphone ligt lekker in de hand kan zo grote koelkast nou niet in mijn spijker broek kwijt

  93. Mooi toestel maar niet echt overtuigend wellicht door het dejavue van het uitlekken … aandeel Apple ook naar beneden blijkbaar 🙁

  94. @Yorky: Ik was vorig jaar in New York en in de Apple Store op de dag van de launch van de 4S…heel druk. Aparte rij voor de iPhone klanten. Ik kon geen iphone meenemen zonder abonnement. Die kwam pas later beschikbaar via de site en winkel. Ongeveer een maand later. Ik ging toen maar met een macbook air en ipad de deur uit. Ook leuk speelgoed 😉

  95. Man ik wist het trekt weer goed op de 4s,heb net de galaxy 3 zeeeer tevreden.apple volgendjaar 5S ?

  96. @justin: Ik merk nu ik in bed ligt het makkelijker is de koptelefoon boven. Dan kan ik de iphone op mijn borstkast laten leunen. Dat gaat niet met onderaansluiting. Maar hou ik hem in landschap houding,en met links hou ik hem vast. Ik typ met rechts. Nou,dan kan hij weer beter onder zitten.

  97. Origineel geplaatst door AlexT
    Je bedoelt je telefoon op een apparaatje leggen wat aan de stekker hangt? En betalen met je phone, wat nog nergens kan? Dan had je juichend in je kamer gestaan? Haha.

    Oja, en LTE is wel al overal beschikbaar…. Niet iedereen koopt ieder jaar een nieuwe gsm. Als ze dit binnen een half jaar beginnen integreren sta je daar wel mooi.

    Versta me iet verkeerd, ik ben maar aan het muggeziften hé, ik vind het een erg mooie gsm en ga hem wss ook halen :). Tzijn de details :).

    Draadloos opladen zou ik gewoon een fijne toevoeging gevonden hebben. Ik laad hem altijd snachts op dus geen nekklachten :). En het is inderdaad een kleine moeite maarja…

  98. Heeft iemand de keynote al online gezien???

  99. Helaas ik ben niet om, ik vind het persoonlijk een afschuwelijke telefoon geworden.
    Zal nu in Januari bij contract verlenging eens moeten kijken wat ik hierna neem. Of dat ik de 4s nog een poosje houdt.

    Gemiste kans voor mijn persoonlijk. 🙂

  100. Lijkt op de vernieuwde versie van de LG Cookie (Candy Bar model). Veel mensen hadden daar kritiek op destijds, nu gaat Apple er mee aan de slag. Valt me erg tegen deze iPhone5, ik blijf nog even bij mijn iPhone4!

  101. De prijs in de Franse Apple store staat erop,

    iPhone 5
    À partir de 679 €

    Iets duurder dus zo te zien 🙂

  102. Maar waar kan ik de hele keynote terug zien?? Iemand een idee?

  103. Origineel geplaatst door Xa4cornelis
    De prijs in de Franse Apple store staat erop,iPhone 5 À partir de 679 €Iets duurder dus zo te zien

    Pff, die dingen blijven maar duurder en duurder worden. Ze prijzen zichzelf ooit nog wel uit de markt denk ik dan.

  104. Origineel geplaatst door Wesley Vanheste
    Pff, die dingen blijven maar duurder en duurder worden. Ze prijzen zichzelf ooit nog wel uit de markt denk ik dan.

    Duitse Apple store ook, vreemde is dat in de NL Apple store zowel de iPhone 4 als de 4S €20,- goedkoper zijn dan de Duitse.
    Wel heel jammer dat de prijs dus vanaf €679 blijkt te zijn!

  105. Wat ik me afvraag. Als er binnenkort app’s en games komen die speciaal gemaakt zijn voor het 4″ scherm van de iphone/ipod touch 5. Betekent dit dat er dan een stukje beeld op een 3,5″ scherm ontbreekt?

  106. Origineel geplaatst door sulaiman
    De afgang van Apple is (weer) begonnen… Alleen komt Jobs nu niet meer terug dus ik vrees het ergste! Laten we eerlijk zijn.. Samsung en HTC boeken op hun eigen niveau dikke vooruitgangen! Wij krijgen hier voor ons een uitgerekte iPhone 4 met 2 kleuren, bijna dezelfde design en amper een verschil in software! Nog steeds blijven hangen op de 8mp camera en wat mij het ergste ergert: batterijduur gaat amper omhoog!Ik stap hierbij over naar een ander merk! Heb het wel gehad met Apple, dit is niet zoveel geld waard!

    Dat bedoel ik…Apple had een toestel moeten tonen die de Galaxy S3 en OneX volledig weg zou blazen.
    Maar Steve is weg…..en de innovatie ook.

  107. Wat een gezeik. Het is gewoon weer een mooi apparaat, wat op het technische front zeker weer wat innovatie heeft geboekt. En wederom weer een lust voor het oog, waarvan ik eigenlijk niet dacht dat het mogelijk was na de iPhone 4 en 4s. Bovendien straalt IOS zoveel meer klasse uit en is en blijft gebruiksvriendelijker. Wat willen jullie dan nog meer voor verbeteringen? Het lijkt op de vorige telefoon dus ik vind het niks want nu zien mijn vriendjes bijna niet dat ik DE nieuwe iPhone heb. Ik hoop dat de massa nu weer lekker overstapt naar plastic android en laat de mensen die vanaf het begin al weten waarom ze voor apple gekozen hebben weer lekker genieten van het nieuwe toestel.

  108. Origineel geplaatst door Berty
    Wat een gezeik. Het is gewoon weer een mooi apparaat, wat op het technische front zeker weer wat innovatie heeft geboekt. En wederom weer een lust voor het oog, waarvan ik eigenlijk niet dacht dat het mogelijk was na de iPhone 4 en 4s. Bovendien straalt IOS zoveel meer klasse uit en is en blijft gebruiksvriendelijker. Wat willen jullie dan nog meer voor verbeteringen? Het lijkt op de vorige telefoon dus ik vind het niks want nu zien mijn vriendjes bijna niet dat ik DE nieuwe iPhone heb. Ik hoop dat de massa nu weer lekker overstapt naar plastic android en laat de mensen die vanaf het begin al weten waarom ze voor apple gekozen hebben weer lekker genieten van het nieuwe toestel.

    Ios meercgebruiksvriendelijker ?! Tuurlijk ga jij maar lekker klooien om 15 apps 1 voor 1 in background af te sluiten of na 5 jaar nog steeds in je instellingen te moeten gaan om bv 3g, wifi of bluetooth op/af te zetten. Dan kan ik met amper 2 kliks. Maar het straalt toch zoveel klasse en gebruiksgemak uit dat ios… LOL

  109. @seminifeer: Nou, wat hadden ze kunnen doen om ze volledig weg te blazen?
    8-core? 228GB? 60MP camera??
    Kom op, beetje realistisch graag

  110. Net als vele ben ik een beetje teleurgesteld… Het uiterlijk is gewoon goed alleen jammer van die achterkant… Vindt wel weer mooi dat de zwarte versie donkere randen heb !

    Ook al zijn op papier andere telefoons misschien beter… Mensen roepen : stap over op GS3 of Lumia 920 blabla… Wat mensen vergeten is dat bijv. GS3 vaak crasht ! Ken zeker 6 mensen met een GS3 en bij allemaal crashen die telefoons… Ik heb dat iig nog nooit gehad met m’n iPhone 3G of iPhone 4 !

    Mja ik heb pas een sim only jaar abonnement genomen ( expres in afwachting voor de iPhone 5 ) maar twijfel toch wel een beetje… Niet qua prijs maar qua vernieuwing…. Wil hem toch eerst ff uitproberen als die in de winkel ligt voor ik overgehaald ben… Want als er volgend jaar alweer een iPhone 5S of iets dergelijks komt wacht ik misschien nog even… Stap sowieso niet over op wat anders….

    Hmmmm dilemma’s

  111. @Frodo:
    Ik snap niet wat je met een iPod touch moet als je al een iPhone hebt. Zit alles in en je kunt ook nog bellen ;-D

  112. Getvr.. Wat een negativiteit hier zeg..
    Zitten hier alleen maar Android addicts , Applehaters en gadgetnerds?
    Waarom zonodig een ‘all new desing’ eigenlijk? Wat een flauwekul.. Waarom moet het jasje er steeds weer anders uit zien eigenlijk, zodat je kunt pronken met ‘kijk, ik heb de nieuwste iPhone’?…pffff
    De iPhone is sinds 4 al een wereldschokkend strak en duurzaam design..
    Apple heeft duidelijk vernieuwingen aangebracht die het gebruik verbeteren en de ervaring verhogen, langer scherm, maar niet breder zoals die halve televisies van HTC of Samsung.. Alleen met twee handen te gebruiken of mensen met kolenschoppen..Waar laat je zo’n ding eigenlijk.. In je handtasje?
    Het apparaat in z’n geheel is zo degelijk en van duurzaam materiaal gemaakt, bijna naadloos inelkaar gezet, voelt aan als kwaliteit tov al die plasic meuk en blijft ook mooier na jaren gebruik.
    Kijk eens wat ze allemaal in die nog dunnere behuizing er weer bij hebben weten te plakken.. Echt top van hedendagse innovatiteit en design!
    Voor mij niets anders meer dan een iPhone.. Ga zeker over naar de 5, zodra mijn abo het toelaat..van 4 naar 5 is een wereld aan verbeteringen, alleen al om het scherm én de camera waar ik op de 4 al lyrisch over ben..
    Dus… Have a Life..own an iPhone! 😉 haha ik kan zo bij Apple-advertising gaan werken..

  113. @Daejji: Ze hadden zeker verwacht 5 inch scherm en achterkant lijkt op de muis van apple

  114. @Selcuk Inan: ik heb de hele keynote gekeken maar over de iPad mini Nee is niks verteld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.