Reacties voor: Apple drukt kosten iPad 3 met vier nieuwe producenten

Een viertal nieuwe producenten gaat zich volgens de DigiTimes bezig houden met de iPad 3. Omdat deze bedrijven zich in Taiwan bevinden kan er bespaard worden op productiekosten.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. “In het beste geval voor de eindgebruiker betekent dit een iPad 3 met een lager prijskaartje dan voorheen.”

    Not gonna happen….
    Waarom zou Apple de prijs verlagen als ze amper de vraag aankunnen? En daarnaast wil Apple helemaal niet de goedkoopste zijn. Ze willen enkel de beste zijn.
    Hierdoor zullen de prijzen net als met de iPhone gebeurd gewoon om en nabij hetzelfde blijven… Het enige wat ik me kan voorstellen is dat je voor de prijs van een 32GB een 64GB versie kan krijgen net als met de iPhone gebeurd is.

  2. Kom maar op met de iPad 3. Haribil!

  3. Origineel geplaatst door Anonymous
    “In het beste geval voor de eindgebruiker betekent dit een iPad 3 met een lager prijskaartje dan voorheen.”

    Not gonna happen….
    … Het enige wat ik me kan voorstellen is dat je voor de prijs van een 32GB een 64GB versie kan krijgen net als met de iPhone gebeurd is.

    Dus een prijsverlaging 🙂

  4. Nooit een prijsverlaging van nieuwe release, dus zal dit betekenen hogere marge = hogere winst voor apple. Apple ligt op dit moment ver voor op de rest dus hebben ze geen reden om de prijs te verlagen, tenzij uiteraard het is omdat er een nieuwere ipad versie op de markt is.

  5. Ik moet zeggen dat dat concept model er behoorlijk cool uitziet!

  6. Een beter, nieuwer model voor een lagere prijs. Beter en nieuwer is duurder, dus lagere prijs betekent dat hij hetzelfde gaat kosten als de huidige ipad. Logisch lijkt me.

  7. Origineel geplaatst door Michiel
    Ik moet zeggen dat dat concept model er behoorlijk cool uitziet!

    Dit concept model is volgens mij een iPad 3D

  8. Als de iPad 3 dezelfde prijs heeft als de iPad 1, dan is dat eigenlijk een prijsverlaging, want normaal zou je minstens een kleine verhoging verwachten als correctie voor inflatie enzo. Nu wil ik alleen nog weten wanneer de iPad 3 uutkomt, wat hij allemaal kan en hoe ik hem zo snel mogelijk kan krijgen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.