Reacties voor: ‘Apple dichtbij overname Beats by dr. Dre’ (update)

Apple is van plan Beats Electronics over te nemen, zegt de Financial Times. Beats staat bekend om de oordoppen en streaming muziekdienst.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 42 reacties

  1. Wow!!! Dat voorspelt nog beter geluid…..

  2. Weet niet echt wat ik hiervan moet denken. Aan de ene kant ben ik niet zo onder de indruk van beats maar slechter dan EarPods kan het niet worden. Had liever gezien dat ze sennheiser, Bose of Shure overnamen maar hé, dat is niet hip genoeg.

  3. Grappig, eerst was HTC voor een deel eigenaar van Beats

  4. Man, beats, als er een merk de verhouding marketing/kwaliteitsproduct hoog heeft is het beats wel en niet zozeer omdat de marketing zo goed is… Beter dat Apple zich niet mengt in de grote acquisitiestrijd a la Facebook. Ze hebben zich altijd prima met eigen innovaties kunnen redden.

  5. @Tije: Zo onder de indruk ben ik niet van die beats: ik ben misschien iets te veel purist. Hoop dat Apple dan ook met een lijn voor de puristen komt – en die erg lekker zit.

  6. Beats by Dre -.-

    Dat is pas echt overpriced rommel die er niet uit ziet.

  7. Past goed bij Apple: design is in orde, prijs te hoog. Kwaliteit matig tot slecht (niet beter of slechter dan spullen van de concurrent)

  8. Origineel geplaatst door Aart
    Beats by Dre -.-
    Dat is pas echt overpriced rommel die er niet uit ziet.

    Geluid is dik in orde, maar ik ben wel kort na ik een SOLO HD had overgestapt op wireless en daar Beats enkel Bluetooth te bieden had heb ik de overstap naar SMS Audio gedaan met hun SYNC by 50 (jawel, 50 Cent is dan weer met dit merk verbonden) en het geluid is echt indrukwekkend!

  9. @Peter: waarom heb je dan een iPhone/iPod/iPad als je het slecht tot matig vind

    @zjories: de EarPods zijn goed hoor moest jij is weten hoeveel slechter het kan zijn

  10. Ik hoop dat ze het voor de streaming-dienst gaan doen, want de headphones/earphones zijn ronduit bagger.

    Onlangs in de markt geweest voor nieuwe headphones en heb nu de Beyerdynamic DT-770 Pro. Een professionele studio-headphone die maar €135,- is en de Beats compleet wegblaast. Daarnaast zijn er zoveel betere merken te vinden als ze het voor de headphones/earphones zoals bijv. Beyerdynamic, Shure, Audio Technica, Grado, Bowers & Wilkins (Nee, Bose niet, want die vervormd geluid om vol te kunnen klinken)

    Ben benieuwd, we zullen de komende dagen wel zien.

  11. Origineel geplaatst door Runaque
    Origineel geplaatst door Aart: Beats by Dre -.-Dat is pas echt overpriced rommel die er niet uit ziet.Geluid is dik in orde, maar ik ben wel kort na ik een SOLO HD had overgestapt op wireless en daar Beats enkel Bluetooth te bieden had heb ik de overstap naar SMS Audio gedaan met hun SYNC by 50 (jawel, 50 Cent is dan weer met dit merk verbonden) en het geluid is echt indrukwekkend!

    Al beats misschien max 50 euro was dan was de geluid in orde, maar voor 300 euro krijg je beter.

  12. Nou das mooi balen. In de val getrapt en honderden euro’s uitgegeven voor een koptelefoon die klinkt als een grammofoonplaatspeler.

    2 weken geleden weer voor honderden euro’s verkocht aan de volgende sukkel….en dan gaat Apple dit doen?

  13. Origineel geplaatst door Sven
    @zjories: de EarPods zijn goed hoor moest jij is weten hoeveel slechter het kan zijn

    Hahaha doe eens niet zo raar.

  14. Ik vind beats by dr dre zeker geen slechte product. Had 2 jaar geleden de Ibeats gekocht , 2 jaar garantie vorige maand binnen gegeven wegens slecht contact , direct mijn geld terug gekergen… Dat noem ik pas service. Hierdoor heb ik de Urbeats SE Gold besteld die een goede combinatie is met mijn 5s gold… Het is zijn geld waard.

    Dit is mijn mening niet iedereen kan akkoord gaan.

  15. Interessante ontwikkeling dat een bedrijf die voor kwaliteit gaat nu ineens een bedrijf koopt waarvan wordt gezegd dat ze kwalitatief minder goede producten leveren.

    Dit doet mij denken dat er een andere grondslag is om dit te doen. Wil Apple graag het klantenbestand van Beats hebben of gaat het zoals terecht wordt beschreven in het artikel om de contacten die het management heeft binnen de muziekbranche?

  16. Auw, mijn Apple hart loopt nu een scheurtje op… Maar goed aan de andere kant heb ik nooit zowel a) een koptelefoon/EarPods van Apple in en b) al helemaal niet van Beats ….Ben benieuwd wat er achter deze overname schuil gaat…Doe mij maar Ultrasone, daar is als headphone pas over nagedacht …

  17. Nou dan blijf ik toch echt lekker bij mijn AKG…

  18. Het aan boord halen van Jimmy Iovine lijkt me een stuk logischer dan om Beats audio compleet over te nemen. 😉

  19. Kunnen mensen ook eens normaal muziek luisteren als ze de standaard oorpdopjes van Apple gebruiken. Ik gebruik zelf Street by 50. Heel erg tevreden mee en iets goedkoper dan de overpriced Beats headphones.

  20. Kunnen ze voor dat bedrag sennheiser niet overnemen???

  21. Koptelefoon van Marley zijn 10x beter geluid en stukken goedkoper dikke mis koop voor Apple dit als ze het gaan doen

  22. #thingsSteveWouldHaveNeverDone 🙁

  23. Apple kan zich beter focussen op echte merken zoals Bang&Olufsen. Beats is dure troep met een beetje bass, voor de rest klinkt het voor geen meter en mist het vooral de hogere klanken.

  24. Origineel geplaatst door Jelster
    Nou das mooi balen. In de val getrapt en honderden euro’s uitgegeven voor een koptelefoon die klinkt als een grammofoonplaatspeler.2 weken geleden weer voor honderden euro’s verkocht aan de volgende sukkel….en dan gaat Apple dit doen?

    Dus jij koopt ‘ blind’ een koptelefoon van honderden euro’s om er later achter te komen dat het geluid niet goed is? Niet even getest in de winkel…..?? Komt niet echt verstandig over…

  25. Met alle respect…

    Beats en het hele Dre gedoe is gewoon gehypt.
    Geen slecht product, zeker niet. Maar persoonlijk denk ik dat er betere merken zijn zoals AKG.
    Zou wel mooi zijn als de standaard oordopjes bij een iphone beter worden. Maar ja…wat heb ik daar achteraf aan 😉

  26. Als ze bij Apple slim zijn (en dat zijn ze), dan brengen ze hippe maar goedkopere telefoons uit onder de naam Beats. Dan hoeven ze met iPhone niet het middensegment te bedienen, terwijl ze wel de strijd aan kunnen met goedkopere toestellen van andere merken.

  27. Man, dit is gewoon om te janken…

  28. Beats is inderdaad ongeveer 6x overpriced… Zelfs Philips heeft aan zestig euro een bluetooth hoofdtelefoon SHB9100 die de ‘driehonderd euro’ hoofdtelefoon van beats audio overtreft zowel in autonomie, gebruiksgemak én geluidskwaliteit… Daar kunnen ze nog eens een lesje van leren.

  29. Bose zou veel beter bij Apple passen

  30. Tweakers kwam met dit filmpje.
    Dr. Dre lijkt de verkoop van Beats te bevestigen in een video die Tyrese Gibson genomen heeft en op Facebook gezet heeft. Te zien is dat de rapper en zijn vrienden een feestje vieren, waarbij hij claimt dat hij ‘de eerste miljardair in de hip hop is’. Volgens Gibson is de video geschoten op de avond dat de deal rond kwam.

  31. Wat betekent dit voor HTC?

  32. Origineel geplaatst door SR
    Beyerdynamic DT-770 Pro

    Bose is pas een overgewaardeerd bedrijf wat meer marketing is dan geluid, past perfect in het straatje van Beats. Beats heeft nog tenminste een eigen design, bose probeert Apple altijd na te doen. Google maar eens naar “the bose myth” of “the problem with bose”

  33. Origineel geplaatst door SR
    Bose zou veel beter bij Apple passen

    Bose?? Er is werkelijk niet 1 professionele studio waar dat gebruikt wordt, en niet zonder rede. Nope, AKG is the way to go!

  34. Met Beats over te nemen haalt Apple de wind uit de zeilen van HTC, hebben jullie daar al eens aan gedacht?

    Origineel geplaatst door San
    Met alle respect…
    Beats en het hele Dre gedoe is gewoon gehypt.
    Geen slecht product, zeker niet. Maar persoonlijk denk ik dat er betere merken zijn zoals AKG.
    Zou wel mooi zijn als de standaard oordopjes bij een iphone beter worden. Maar ja…wat heb ik daar achteraf aan 😉

    En de iPhone wordt dan niet gehyped? Wacht tot er meer klaarheid komt om de opvolger van de 5S, dan loopt iedereen hier weer als een malle naar de winkel om hem al te gaan reserveren.

  35. Voor de kwaliteit van de Beats koptelefoons hoeven ze het niet te doen. Ik denk dat het Apple meer gaat om de Beats Music app voor een integratie met iTunes (Radio).

    Als HTC haar aandelen niet verkocht had, dan hadden ze hiermee zo’n 1,3 miljard dollar kunnen verdienen. Was een leuke oppepper geweest voor een bedrijf waarvan de waarde van de aandelen vanaf 2011 80% gedaald zijn…

  36. Beats is echt overpriced rommel dit zal de reputatie van Apple juist naar beneden halen.

  37. Volgens het RTLnieuws gaat het voorname over Beats Music. Apple wil met Beats Music iTunes Radio verder uitbreiden.

  38. 2 jaar terug begon ik met de Beats Solo. Na een aantal maanden overgestapt naar de Solo HD. Vorige jaar kocht ik de Studio en sinds een maandje nu de Studio V2. Ik zal je zeggen dat ik heel erg tevreden ben. Geluid is fantastisch. Nee, ik zeg niet dat Beats een perfect audio kwaliteit heeft. Inderdaad, de prijs is te hoog voor de audio kwaliteit die je krijgt. MAAR… ik heb de koptelefoons niet gekocht vanwege de audiokwaliteit. Het gaat mij om het design. Over de audio heb ik niets te klagen, want het klinkt gewoon goed. Ik hoef geen AKG, Bose of Senheisser. Ik verkies design boven audio kwaliteit WANT de geluid van de Beats is al goed (genoeg). Deze mening deel ik met menig andere mensen in mijn omgeving. DUS: Apple doet er goed aan om Beats over te nemen. Er is veel geld te verdienen met deze merk. Wat heeft apple te verliezen? Ze hebben een grote hoeveelheid geld die ze kunnen besteden aan bedrijven. Doe nou niet alsof Apple zomaar Beats koopt. Daar hebben ze analisten voor. Stuur anders een brief naar de CEO met het verzoek om een ander koptelefoon fabrikant op te kopen. (wie heeft gezegd dat Apple de bedrijf wil overnemen VANWEGE de koptelefoons?)

    my 2 cents

  39. Origineel geplaatst door Switch
    Dus jij koopt ‘ blind’ een koptelefoon van honderden euro’s om er later achter te komen dat het geluid niet goed is? Niet even getest in de winkel…..?? Komt niet echt verstandig over…

    Touché!

  40. Ik denk dat het te maken heeft met de naam iBeats. Misschien word dat wel de nieuwe naam van itunes radio

  41. Ik denk dat Apple de oortjes gaat verbeteren en die samen in het doosje stoppen met de nieuwere iPhones etc ik stond net op het punt om een beats te kopen zal deze overname dingen veranderen?

  42. Niemand die de interne luidsprekers van de Mac bespreekt? Het laatste wat ik wil is dat er plots een klein Beats logootje op de Macbook Pro of iMac verschijnt. De interne luidsprekers zijn nu goed zoals ze zijn, ik hoef geen overpowerde bass. Op deze manier verpest Apple haar imago helemaal.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.