Koplampen van een Apple Car.

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple definitief gestopt met Apple Car’

Apple is gestopt met het Apple Car-project, zo meldt Bloomberg. Er is meer dan tien jaar gewerkt aan een zelfrijdende auto van Apple, die we waarschijnlijk nooit op de weg zullen zien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Schoenmaker blijf bij je leest, een bekend spreekwoord. Apple moet zich niet gaan mengen in de Automotive, want dat is gedoemd te mislukken. Die concurrentie is daar te hoog voor. Er zijn zat automerken, denk aan wat er vanuit China komt (wat daar nog van over zal blijven zal met de tijd te blijken), maar ook Tesla heeft de toon gezet, maar ook bestaande merken zitten niet stil. Apple Car is een dikke no go!

    Reageer op Lemco Luehof

  2. Leuk artikel. Het gerucht dat Apple stopt met het maken van een auto. Het maken van een auto is ook een gerucht. Beursgenoteerde bedrijven doen nooit uitspraken over wat ze maken. Dus alles is een gerucht.

    Reageer op Jasper

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.