apple-tv-4-diagonaal

Apple brengt tvOS beta 3 uit voor nieuwe Apple TV

Apple heeft vandaag de derde beta van tvOS beschikbaar gesteld aan ontwikkelaars. tvOS is het compleet nieuwe besturingssysteem dat Apple speciaal ontwikkeld heeft voor de vierde generatie Apple TV.

Apple heeft zojuist de derde beta van tvOS voor ontwikkelaars beschikbaar gesteld. Deze beta volgt op de tweede beta die op 23 september 2015 verscheen. Ontwikkelaars met een Apple TV kunnen deze derde beta nu op de nieuwe Apple TV installeren, die ze voordelig via Apple hebben kunnen bemachtigen.


apple-tv-4-diagonaal

Ontwikkelaars die van Apple voor slechts 1 dollar een ontwikkelversie van de nieuwe Apple TV gekregen hebben, kunnen de derde beta downloaden vanaf het Developer Center.

Meer over tvOS

tvOS is het besturingssysteem waar de nieuwste Apple TV op draait. Dankzij tvOS is er met de vierde generatie Apple TV veel meer mogelijk dan met de vorige generatie. Zo kunnen ontwikkelaars zelf apps maken en in de bijbehorende App Store plaatsen.

Bekijk ook

tvOS voor Apple TV: het complete overzicht

Alles over tvOS, de software waarop de Apple TV draait. Welke tvOS versies zijn er verschenen, wat zijn de algemene functies van tvOS en welke mogelijkheden heb je allemaal? Je leest het allemaal in dit tvOS-overzicht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 oktober 2015 om 19:06
Onderwerpen
,
Categorie
iOS

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd me de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2021. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.