Middelvinger-emoji.

Apple stelt iOS 9.1 Publieke beta 4 beschikbaar

De vierde beta van iOS 9.1 is nu te downloaden voor ontwikkelaars. Wat er allemaal in deze nieuwe beta zit, lees je in dit artikel.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Middelvinger-emoji.Apple heeft de vierde beta van iOS 9.1 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en ook als publieke beta voor algemene testers. In deze testversie verbetert Apple de nieuwe functies die al in de eerdere iOS 9.1 beta waren geïntroduceerd, waaronder de nieuwe emoji.

iOS 9.1 beta 4 Release Notes

De enige toevoeging van iOS 9.1 tot dusver is een aantal nieuwe emoji, zoals een middelvinger, een eenhoorn en een taco. Andere verbeteringen in het besturingssysteem zijn niet gevonden.

Bekijk ook

Dit zijn de nieuwe emoji van iOS 9.1

De eerste beta van iOS 9.1 voegt een flinke lading nieuwe emoji toe, zoals een blokje kaas, een burrito en een zuchtend mannetje. En de middelvinger! We zetten in dit artikel de nieuwe figuurtjes voor je op een rij.

iOS 9.1 moet eind oktober of begin november verschijnen en dient vooral als update voor de nieuwe grote iPad Pro. Zeer waarschijnlijk zal de iPad Pro dan ook standaard geleverd worden met iOS 9.1. iOS 9.1 heeft dan ook voornamelijk functies die speciaal voor de iPad Pro zijn, zoals ondersteuning van de Apple Pencil en Smart Keyboard.

Bekijk ook

Nieuwe iPad Pro nu te koop: alles over prijzen, aanbiedingen en meer

Kom alles te weten over de iPad Pro, de grotere professionele tablet van Apple. Alle informatie als je een iPad Pro wilt kopen, een goede aanbieding zoekt en welke modellen er zijn verschenen.

Updaten naar iOS 9.1 Beta 4

Heb je een eerdere iOS 9.1 beta geïnstalleerd? Dan kun je meteen upgraden naar iOS 9.1 beta 4 vanuit de iOS-instellingen. Dit doe je bij Instellingen > Algemeen > Software-update. Zit je nog op een eerdere iOS-versie, dan moet je de beta downloaden via Apple’s ontwikkelaarswebsite. Hiervoor is een ontwikkelaarsaccount vereist. Je installeert de beta dan vanuit iTunes.

Voor een overzicht van alle eerdere betaversies verwijzen we naar ons Dossier iOS 9.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 oktober 2015 om 9:33
Onderwerp
Categorie
iOS
17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.