Apple brengt iTunes 11.1.1 uit met kleine verbeteringen

Apple heeft iTunes 11.1.1 uitgebracht, een aanvullende update voor iTunes 11.1. Hierin zijn problemen met podcasts en iTunes Extras opgelost.

itunes_11_apple_grootApple heeft vanavond iTunes 11.1.1 uitgebracht, een kleine update die verbeteringen bevat voor het beheren van podcasts en iTunes Extras. Er konden zich problemen voordoen met gewiste podcasts en bij het bekijken van iTunes Extras kon de content incorrect worden vertoond.

iTunes 11.1.1 is vooral een bugfix-update voor iTunes 11.1, de grotere update die kortgeleden verscheen. Daarin werden iTunes Radio, Genius Snuffle, Podcast Stations en synchronisatie met iOS 7 toegevoegd. De nieuwste update is te downloaden via apple.com/itunes of via de update-functie van je browser.

Voor de Mac-gebruikers onder ons kwam er ook aanvulling op OS X 10.8.5 uit. Dit is een nieuwe versie van de al eerder verschenen OS X 10.8.5 en bevat bugfixes voor MacBook Air, FaceTime-camera’s, USB, HDMI en Bluetooth-adapters. Deze update is aanbevolen voor alle gebruikers van Mountain Lion en vereist een herstart van je computer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2013, 22:57
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.