Apple brengt iTunes 11.1.1 uit met kleine verbeteringen

Apple heeft iTunes 11.1.1 uitgebracht, een aanvullende update voor iTunes 11.1. Hierin zijn problemen met podcasts en iTunes Extras opgelost.

itunes_11_apple_grootApple heeft vanavond iTunes 11.1.1 uitgebracht, een kleine update die verbeteringen bevat voor het beheren van podcasts en iTunes Extras. Er konden zich problemen voordoen met gewiste podcasts en bij het bekijken van iTunes Extras kon de content incorrect worden vertoond.


iTunes 11.1.1 is vooral een bugfix-update voor iTunes 11.1, de grotere update die kortgeleden verscheen. Daarin werden iTunes Radio, Genius Snuffle, Podcast Stations en synchronisatie met iOS 7 toegevoegd. De nieuwste update is te downloaden via apple.com/itunes of via de update-functie van je browser.

Voor de Mac-gebruikers onder ons kwam er ook aanvulling op OS X 10.8.5 uit. Dit is een nieuwe versie van de al eerder verschenen OS X 10.8.5 en bevat bugfixes voor MacBook Air, FaceTime-camera’s, USB, HDMI en Bluetooth-adapters. Deze update is aanbevolen voor alle gebruikers van Mountain Lion en vereist een herstart van je computer.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.