Pre-order van iPhone-deurslot August gestart, verzending start begin 2014

De pre-orders voor iPhone-deurslot August zijn van start gegaan. Voor 199 dollar krijg je begin 2014 een August toegestuurd.

August Yves BeharDe makers van het slimme iPhone-deurslot August zijn begonnen met het aannemen van pre-orders. De August kan worden bevestigt aan het slot van je deur, zodat je met een bijbehorende app automatisch je huis kunt ontsleutelen zodra jij of een bekende in de buurt is. Door je e-mailadres achter te laten krijg je over een tijdje een unieke link toegestuurd, waarmee je jouw slot kunt bestellen. Het kan alleen even duren totdat je de daadwerkelijke bestelling mag plaatsen: volgens de website kan het een paar weken duren totdat de betreffende e-mail jouw kant op wordt gestuurd. De eerste exemplaren worden begin 2014 verzonden.


Eind mei werd August al voor het eerst onthuld. Het slot is ontworpen door Yves Behar, de man die ook verantwoordelijk is voor het uiterlijk van Jawbone’s speakers en activiteitentracker.

De August moet vooral een extra toevoeging zijn aan je al bestaande slot. Met twee batterijen houdt het apparaatje het zes tot twaalf maanden vol. Zijn de batterijen leeg, dan kun je nog gewoon je ouderwetse sleutels gebruiken om de deur open te maken. Je wordt dus niet buitengesloten met een lege August, of een lege iPhone.

august deurslot

Uiteraard is de August niet de enige in zijn soort. In het verleden schreven we over flink wat andere iPhone-sloten, waaronder de Lockitron. Het Nederlandse HomeWizard heeft een deurbel die met een iPhone-app verbindt.

The Verge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 oktober 2013 om 8:00
Categorie
Accessoires
10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.