Apple bevestigt komst Apple Store in Den Haag

Apple heeft de komst van een Apple Store nog eens extra bevestigd op hun vacaturesite.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store Den HaagApple heeft de komst van een Apple Store in Den Haag bevestigd op de vacaturewebsite. Daar staat de Apple Store vermeld onder de kop ‘Nieuwe winkels, nieuwe kansen’, waar eerder enkel de Apple Store in Haarlem vermeld stond. De vacatures stonden al langer op Apple’s website, maar nu wijst Apple expliciet naar de komst van de winkel. Begin dit jaar ontdekte iPhoneclub dat de bouw van de Apple Store was goedgekeurd.


De Apple Store in Den Haag zal zeer waarschijnlijk worden geopend in de Haagse Passage, waar meerdere winkelpanden door Apple worden samengevoegd om één winkel te creëren. Onder andere het pand van Boekhandel Verwijs wordt voor de Apple Store gebruikt. Winkeliers bleken niet al te blij met de komst van de Apple Store: zij zien liever een flinke diversiteit in het winkelcentrum.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.