Reacties voor: Apple wil je laten betalen via e-mail, telefoongesprek en agenda

Apple heeft plannen om betalingen niet alleen via Apple Pay, maar ook via iMessage, telefoongesprekken, e-mail en agenda-afspraken mogelijk te maken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Oud patent gezien de homeknop…

  2. Origineel geplaatst door Martijn
    Oud patent gezien de homeknop…

    Ik denk dat er gewoon een standaardlayout voor de iPhone is gebruikt. Als je kijkt naar de bolletje linksboven die het bereik aangeven dan kan het niet ouder zijn dan iOS 7 en de iPhone 5s (met TouchID) is de iPhone waar iOS op mee kwam.

  3. Weer een mogelijkheid voor skimmers om je geld af handig te maken. Lijkt me niet echt een handig idee! Ik betaal wel gewoon via de bank naar iemand die nog geld krijgt.

    Via Facebook zouden hackers ook al gesprekken met je kunnen voeren, terwijl je denkt dat je met een goede vriendin chat, en zo geld van je willen lenen (en dus je geld kwijt bent).

    Nope, niets voor mij, sorry Apple.

  4. ‘Apple krijgt daarbij een percentage van het bedrag’. Wie het kleine niet eert…

  5. Euh.. Ik moet dus Apple betalen om te kunnen betalen?
    Hoe gek is dat?!

  6. Vind het wel redelijk geniaal. Dit kon wel eens een kijkje in de toekomst zijn.

  7. Origineel geplaatst door Marc
    Weer een mogelijkheid voor skimmers om je geld af handig te maken. Lijkt me niet echt een handig idee! Ik betaal wel gewoon via de bank naar iemand die nog geld krijgt.

    Via Facebook zouden hackers ook al gesprekken met je kunnen voeren, terwijl je denkt dat je met een goede vriendin chat, en zo geld van je willen lenen (en dus je geld kwijt bent).

    Nope, niets voor mij, sorry Apple.

    Juist als het digitaal is, is het allemaal veel beter te tracken.
    Behalve bitcoins dan maar dat, lieve kindertjes, is weer een heel ander verhaal.

    Er zijn veel krachten die af willen van analoog geld. Dat gaat onmiskenbaar gebeuren. Weg met louche geldwisselaars, tasjesrovers en vage autohandel.

    Je hebt dadelijk alleen maar ‘credits’ nog. In alle futuristische films en games zie je dat, only way forward.

  8. Met Wechat kan je ook in restaurants afrekenen, de taxi betalen, geld overmaken naar vrienden, bioscoop kaartjes kopen etc. (hetzelfde geldt voor Alipay). Allemaal erg handig. Ik juich het digitaal betalen allemaal toe.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.