Reacties voor: Apple bereikt mijlpaal: 1 miljoen iPads verkocht

Apple bevestigt officieel dat het bedrijf 1 miljoen iPads heeft verkocht. De iPad 3G is volgens schattingen verantwoordelijk voor 30% van alle verkochte iPads.
Lees het complete artikel → Apple bereikt mijlpaal: 1 miljoen iPads verkocht
Berry Nieskens - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 44 reacties

  1. Soms krijg ik bij zulke berichten het gevoel dat ze alleen maar worden geplaatst om ipadplanet te promoten en daar meer gebruikers/pageviews te krijgen.

    Snap dat het leuk nieuws is voor de Apple liefhebbers, maar met de iPhone heeft het helemaal niks te maken.

  2. Hmm dus meer in onze buurt te verkrijgen, hoeven geen dure verzendkosten te betalen en kunnen we hem bij de buren ophalen.

    Edit: Bij Neckermann is die al te bestellen.
    En komt midden mei dan binnen.

  3. @Remco

    Je bent toch niet verplicht er op te klikken?
    Ik ben helemaal geen iPad fan, maar vind het toch wel
    leuk om te lezen dat ze een verkoopmijlpaal hebben.

    vind het best wel bizar btw 😛 1.000.000 iPads in 24 luttele daagjes 😛

    = 41666,66666666667 ipads per dag 😐

  4. @ Remco & alsatian: klik dan toch niet op dit artikel … de titel zegt toch dat het over de iPad gaat?
    Veel mensen hebben ook geen interesse in bv. jailbreak-artikels, dan klik je er gewoon niet op hé! Laat staan reageren :lol:!!

    @ iPhoneclub: Ik vind het juist handig dat belangrijke zaken over Apple ih algemeen ook op deze site komen. Bv. een update vd iMac, MacBook Pro, … werden tot nu toe ook kort vermeld, dank u :)!

  5. @Mackjenzie Als dit de appleclub.nl was geweest had je helemaal gelijk gehad. Echter is dit iphoneclub.nl en verwacht ik dat hier nieuws kan lezen over de iphone. Dat er ook jailbreaks worden behandeld, terwijl mensen daar misschien niks om geven is in mijn ogen iets anders. Het heeft namelijk weldegelijk met de iPhone te maken.

    Zometeen gaat iphoneclub hier doodleuk berichten plaatsen over roze pony’s. Dan kan je preceis hetzelfde argument geven, dat het in de titel staat en dat je niet moet zeuren. (uiteraard moet iphoneclub dat zelf weten, het is hun site..).

  6. @jhanemaaijer:

    Het is inderdaad bizar veel, maar ik geloof het wel. Alleen al vanwege het feit dat apple, en elk ander bedrijf, hun rekening moeten bijhouden. En als deze niet goed zijn, zoals apple dat zegt, dan kunnen ze een flinke boete krijgen.

    @Remco:

    Zeikneus.

    Ontopic:

    Wow… dat is echt veel… Ik had veel gedacht, maar zoveel had ik niet verwacht. En dit is nog maar alleen in de VS.

  7. vind het best wel bizar btw 1.000.000 iPads in 24 luttele daagjes = 41666,66666666667 ipads per dag

    = iedere twee seconden een iPad. Als de winkels 7 dagen per week, 24 uur per dag open zouden zijn…

  8. Leve de verzuring 😆 …

  9. Ik wil alleen info over de iPhone, mag dat.
    Geen interesse in de i Pad,Mac of wat

  10. @ Remco Helemaal mee eens!

    Met die stomme collumn en iPad nieuws gaat de kwaliteit van de site rap achteruit.

    Ik kom hier toch echt voor de iPhone. Niet voor Mac zelf want dat interesseert me geen bal.

  11. Origineel geplaatst door Remco
    Soms krijg ik bij zulke berichten het gevoel dat ze alleen maar worden geplaatst om ipadplanet te promoten en daar meer gebruikers/pageviews te krijgen.Snap dat het leuk nieuws is voor de Apple liefhebbers, maar met de iPhone heeft het helemaal niks te maken.

    Origineel geplaatst door Remco
    @Mackjenzie Als dit de appleclub.nl was geweest had je helemaal gelijk gehad. Echter is dit iphoneclub.nl en verwacht ik dat hier nieuws kan lezen over de iphone. Dat er ook jailbreaks worden behandeld, terwijl mensen daar misschien niks om geven is in mijn ogen iets anders. Het heeft namelijk weldegelijk met de iPhone te maken.Zometeen gaat iphoneclub hier doodleuk berichten plaatsen over roze pony’s. Dan kan je preceis hetzelfde argument geven, dat het in de titel staat en dat je niet moet zeuren. (uiteraard moet iphoneclub dat zelf weten, het is hun site..).

    Ik ben het hier volledig mee eens. Het is leuk dat er eens artikelen komen die ergens anders overgaan. Maar als we dit echt wouden weten zouden we wel op iPad Planet gaan kijken voor iPad nieuws. Ik wil dit niet meteen negatieviteit noemen. Meer opbouwende kritiek. Het mag echter wel wat netter, bij sommige mensen.

  12. @Remco:

    Ten tweede:

    Misschien komt het hier erop omdat de iPad op een iphone OS werkt. Maar ik ben niet iphoneclub, dus kan ik alleen maar gokken.

  13. Ik ben het ook eens met Remco. En oneens met mensen die meteen beginnen te schelden (zeikneus).

    Wellicht dat iphoneclub eens zijn policy na kan kijken en dit soort nieuws gewoon op ipadplanet te plaatsen? Want Remco heeft wel degelijk een punt. Op Ipadplanet lees ik namelijk niets over de iphone.

  14. De mensen die dit niet willen lezen moeten er gewoon niet op klikken…
    Heel irritant dat er van die mensen zijn die op alles commentaar moeten hebben en vooral negatief commentaar.
    Ik vind het zelf prachtig om te lezen dat het een succes is tot dus ver.
    Zeker omdat er veel commentaar was op het apparaat…
    Maar goed ik krijg op het moment steeds meer het idee dat er hier heel veel mensen reageren om het reageren… En negatief reageren is makkelijker, dan hoeven ze die grijze massa zo min mogelijk aan het werk te zetten.
    Hulde!!!
    Misschien eens tijd dat iphoneclub een oproep doet mensen alleen inhoudelijk te laten reageren?
    Dit wekt namelijk bij de mensen die het wel fijn vinden om nieuws te kunnen lezen irritaties op.

    Maar om zelf ook even bij de les te blijven:
    Ik vind dit een knap staaltje marketing en ontwikkeling. Ik had niet verwacht dat er nog zo’n grote markt zou zijn voor een apparaat als deze.
    Waarschijnlijk een hoop apple fans, maar toch blijft dit heel bijzonder.
    Ook erg benieuwd hoe het apparaat gaat verkopen in Nederland en de uiteraard de rest van Europa.
    Mijn gevoel blijft sceptisch, denk toch dat de mensen hier in Nederland wat nuchterder zijn dan die gekke Amerikanen bijvoorbeeld.

  15. @Remco kan op alle slakken zout leggen! Ach het is maandag…

  16. Aan alle mensen die dit graag willen lezen.
    Graag naar http://www.nu.nl daar heb je alle nieuws, hier kom ik voor de iPhone niet voor andere zaken waar ik niets aan heb.

    Als ze een artikel plaatsen over springtouwende kinderen met het argument, geen interesse niet klikken, dan zou je hier alles kunnen plaatsen.

  17. Ik heb 2 iphones, een mac en (nog) geen iPad. Toch vind ik het leuk om hier af en toe iPad-nieuwtjes te lezen. Zogauw die laatste er is heb ik dus 2 favoriete websites ! 🙂

    Aan alle kniesoren: niet klikken. Overslaan. En vooral de off-topic commentaren achterwege laten. Leest eens zo lekker voor de wel geinteresseerde bezoekers van iPc !

    On-topic: wow, dat is best snel !

  18. Origineel geplaatst door keut0l
    Aan alle mensen die dit graag willen lezen.Graag naar http://www.nu.nl daar heb je alle nieuws, hier kom ik voor de iPhone niet voor andere zaken waar ik niets aan heb.Als ze een artikel plaatsen over springtouwende kinderen met het argument, geen interesse niet klikken, dan zou je hier alles kunnen plaatsen.

    Ga even lekker appele met peren vergelijken.
    Knap hoor! Dit is toch een vergelijking van niets?
    De iPad is een product van Apple en er zijn veel iPhone gebruikers die dit graag volgen.
    En omdat mensen zoals jij niet even bij de kop zo slim zijn om te zien dat het niet over een iPhone gaat moeten de mensen met interesse naar nu.nl gaan?
    Alle tijd die je er nu in steekt door er zelfs op te reageren zou ik in jou geval doodzonde vinden.
    Zeker als het je niets interreseert, dan lijkt me gewoon niet verder lezen een veel betere optie.
    Maar nee, het is gewoon zeuren om wat te zeuren hebben.
    Zielig en kinderachtig gedrag als het mij vraagt.

  19. Dit nieuwsberichtje is gemaakt om pageviews te genereren op de blijkbaar niet lopende zustersite over de iPad. Zie ook de laatste zin van het artikel. Ondanks dat dit vaker voorkomt bij blogs voelt het goedkoop aan.

    Gaat wel goed zo, eerst reacties sluiten als het fout gaat met een slechte column, de iPc app die niemand gebruikt (geen USP/ extra value) en nu dit….

  20. Dank je voor dit artikel op deze site. Erg handig om niet op diverse afzonderlijke sites mijn APPLE gerelateerde info te kunnen lezen. Scheelt weer een hoop klikken.

  21. Naar mijn menig mag iPadclub gewoon fuseren met iPhoneclub. ze draaien hetzelfde os (een andere versie welliswaar). Anders zou iPod Touch nieuws ook een aparte site moeten krijgen.

  22. Ach je kan me zeikerd gaan noemen of aangeven dat ik op alle slakken zout leg en dat ik eigenlijk niet moet reageren ipv negatief.

    Kan Elmo1908 ook niet helemaal ongelijk geven, het komt steeds vaker voor dat mensen hier reageren om het reageren en dan is negatief het makkelijkste. Negatief reageren met een onderbouwing is een vorm van kritiek waar ipc iets mee kan. (had namelijk ook gewoon kunnen zeggen dat het me geen bal intresseerde en was ik klaar geweest en had niemand er wat aan gehad). Of ipc er iets mee doet moeten ze zelf weten, dat is niet aan mij.

    Als ze zelf zo graag het ipad nieuws op deze site wilde geven, dan snap ik niet waarom ze de ipad site hebben opgezet.

    Mensen hebben bij een site een bepaalde verwachting.
    iphoneclub.nl = iphone nieuws
    ipadplanet.nl = ipad nieuws
    planet android = android nieuws
    tweakers.net = algemeen technisch/ICT nieuws

    Hoe algemener de site is, hoe meer uit een lopende berichten je kan plaatsen zonder dat je bezoekers dit erg vinden. Ze komen namelijk naar een algemene site om van alles een beetje te lezen. Hoe meer je richt op een nice markt (zoals de iphone en niet mobiele telefoons), dan verwachten mensen meer de diepte in te gaan over 1 onderwerp (iphone) en niet breed te worden georienteerd.

    En nu is het niet dat ik niets met de ipad heb, vind het een leuk ding en vind het leuk om er over te lezen, maar niet op iphoneclub. Als ik op zoiets wil reageren, dan doe ik dat wel op de ipadplanet.nl (zoals ik ook netjes heb gedaan).

  23. 1: de app is niet te vinden in de top50 van applicaties in de app store. Het effect van jullie aanprijzingen en reviews is altijd goed te zien. App hier genoemd dan schiet deze omhoog. Toch heb ik de iPc app nog niet teruggezien in de top50 terwijl populaire apps als nu of angry birds, doodle jump praktisch in de top50 leven.

    2: Het sluiten van Rutger’s column was dom omdat het interactieve van dit bog verwijderde. Goed opgelost? Dat had niet mogen gebeuren.

    3: Waarom ik denk dat de ipad site niet loopt? Er is gewoon veel minder te doen om de iPad. Het apparaat is nog niet te koop in NL. Kortom het leeft gewoon nog niet. Vandaar ook deze plugs. Waar ik me overigens niet aan stoor maar om iemand meteen af te branden als hij er iets over zegt is gewoon kinderachtig.

  24. Nou gelijk de app maar even gehaald… Kunnen we non stop doorgaan, met dank aan de man die zei dat de app niet goed gaat. Een gouden tip!
    Thx

  25. Nou nou. Ik kom al vanaf het eerste uur op iphoneclub en toen waren al die criticasters er nog niet. Wij waren blij als we weer iets konden lezen over een nieuwe mogelijkheid om te jailbreaken of een review konden lezen. Gonny en JP steken verdorie al hun tijd en energie in (o.a.) iphoneclub en ze doen dit tot op heden geweldig.
    Dus als alle mensen met kritiek nu even op zoek zouden willen gaan naar een andere site waar ze kunnen zeuren over de kwaliteit van de berichten, dan zou het hier weer een stuk gezelliger zijn.
    @ Gonny en JP: keep up the good work! Ik heb al heel vaak op mijn blote knieën gezeten om jullie forumleden en jullie zelf te bedanken als ik weer maar eens problemen had met mijn iPhone en ik na even zoeken een oplossing vond… Bedankt hiervoor!

    I miss the good old days…

  26. Bedankt voor jullie altijd interessante berichtgeving over de Iphone 🙂
    Ik had een korte vraag; in het artikel wordt genoemd dat ongeveer 30% van de verkopen naar de verkoop van de Ipad3G te herleiden zijn. Echter vind ik dat niet terug in het nieuwsbericht wat ik vind als ik de link volg en het spreekt ook tegen wat ik een paar uurtjes geleden al op tweakers.net las (“Overigens is de iPad 3G, die over een 3g-modem beschikt, niet meegeteld; die variant is pas sinds vrijdag op de markt.”, http://tweakers.net/nieuws/67124/apple-verkoopt-miljoenste-ipad.html)

    Lees ik nu iets fout of klopt er iets niet in een van beide berichten?

  27. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Erik — De verklaring voor die aanname is in deze reactie te lezen (wederom op iPadPlanet.nl)

    Relaxed! Bedankt voor je reactie, ik ga eens even een berichtje posten bij Tweakers…vraag me af hoe zij er dan bij komen zo stellig te beweren dat de 3G er niet bij hoorde 🙂

  28. Ik heb Remco geplust omdat ik het met hem eens ben dat dit geen informatie over de iPhone betreft. Voor wat betreft de aandacht voor iPadplanet, daar kan ik niet over oordelen. 😉

    In het menu aan de rechterkant staan heel overzichtelijk de nieuwe artikelen op iPadplanet. Vandaar dat ik het overdreven vind om het op iPhoneclub nog te vermelden.

    Het was geenzins als zeiken bedoeld maar meer als aandachtspuntje.

  29. Natuurlijk is het niet voorkomen in de top 50 niet direct een mislukking maar aangezien ik er maar weinig over hoor raakt die app flink in de vergetelheid. Verder ben ik van mening dat jullie iets moeten verzinnen wat ervoor zorgt dat ik die app op mijn telefoon wil. De mogelijkheid tot een push abonnement is in ieder geval niet voldoende en de site is volledig genoeg.

    Ten tweede is hierboven al aangegeven dat het iPadnieuws al aangegeven wordt in het kopje extern nieuws. Is een apart artikel dan niet dubbelop?

    Verder probeer ik mijn kritiek zoveel mogelijk opbouwend en positief te houden. Anders was ik allang vertrokken van deze site 😉

  30. Helemaal mee eens, ik zou het beter verwoorden!

    Origineel geplaatst door Cancunlover
    Nou nou. Ik kom al vanaf het eerste uur op iphoneclub en toen waren al die criticasters er nog niet. Wij waren blij als we weer iets konden lezen over een nieuwe mogelijkheid om te jailbreaken of een review konden lezen. Gonny en JP steken verdorie al hun tijd en energie in (o.a.) iphoneclub en ze doen dit tot op heden geweldig. Dus als alle mensen met kritiek nu even op zoek zouden willen gaan naar een andere site waar ze kunnen zeuren over de kwaliteit van de berichten, dan zou het hier weer een stuk gezelliger zijn. @ Gonny en JP: keep up the good work! Ik heb al heel vaak op mijn blote knieën gezeten om jullie forumleden en jullie zelf te bedanken als ik weer maar eens problemen had met mijn iPhone en ik na even zoeken een oplossing vond… Bedankt hiervoor!I miss the good old days…

  31. Wat kunnen mensen zich over de meest triviale zaken druk maken! Ogen open voor wat je wilt zien en dicht voor al het andere: hoe moeilijk is dat nou? Jammer… Btw, thanks iPC mensen voor all info!

  32. Origineel geplaatst door isezumi: Wat kunnen mensen zich over de meest triviale zaken druk maken! Ogen open voor wat je wilt zien en dicht voor al het andere: hoe moeilijk is dat nou? Jammer… Btw, thanks iPC mensen voor all info!

    Ik hoop niet dat dat uw levens motto is. Misschien dat daardoor de samenleving zo aan het verzuren is.

  33. En de aandelen zijn natuurlijk weer flink gestegen na dit nieuwtje: 267.39 euro, +6.30 (2.41%).

  34. Ik zit hier nu in new York met mijn nieuwe iPad op schoot. Prachtig apperaat

  35. Ik zou als iPhone liefhebber enorm geintereseerd zijn in allerlei nieuws rondom Apple en de iPad (iDevices). Veel mensen met een iPhone zijn redelijk geintereseerd in de iPad en dit nieuwtje misstaat hier zeker niet.

    Voor alle berichten geldt ook hier weer… Als je het niet wilt lezen, dan sla je het over. Veel mensen lezen het wel, dus waarschijnlijk is het een interessant artikel. Ik snap deze discussie niet zo goed.

    Er wordt gratis op een zeer proffesionele manier nieuws aangeboden rondom de iPhone en daarom heen over games,itunes,de iPad,Apple etc.

    Laten de we comments gezellig houden hier 🙂

  36. De ipad is gerelateert met de iphone. Genoeg reden om dit artikel te plaatsen.

  37. @keut0l:
    Ga ma even huilen,
    JIJ HEBT DE CONTROLEN OM ER NIET OP TE KLIKKEN…

    moeilijk gedoe om een extra artikel. Iedereen zou hun 2e website promoten zo. Als je dat niet zou doen ben je geen goede ondernemer. Gratis promotie op een veelgelezen website.

  38. Wat een gezeur toch steeds in de comments.
    Ik vind deze vele malen storender dan een korte notificatie over de ipad.
    Soms lijkt t wel n kleuterschool.
    In de tijd dat men dit soort reacties geeft kan men beter kennis opdoen en een zodoende een comment geven die misschien toegevoegde waarde geeft.

  39. @Thomaspilot:

    Zijn er nog voldoende iPads te koop in NY op dit moment ?
    Of is het fingers crossed en aanschuiven ?

  40. De hoogste tijd om berichten die offtopic zijn gewoon te verwijderen. Klaar met het gezeur. Je stuurt toch ook geen negatief bericht naar de krant als er een artikel in staat dat je er niet had verwacht? Reacties op de column ook sluiten. Kom nou, dit is een kinderklasje geworden hier. De eigenaren van deze site moeten zich hier verantwoorden en uitleg geven? Te gek voor woorden! Prima artikelen. Lees wat ik leuk vind, rest sla ik over.

    O ja, ik tik dit vanuit de ipc app.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.