Reacties voor: Apple neemt auto-expert van Chrysler in dienst

Apple heeft een topman uit de auto-industrie in dienst genomen: Doug Betts. Hij werkte voorheen bij Chrysler. Ook haalde Apple een expert op het gebied van zelfrijdende auto's in huis.
Lees het complete artikel → Apple neemt auto-expert van Chrysler in dienst

Reacties: 15 reacties

  1. Het zal mij niks verbazen als ze Tesla over nemen in de toekomst. Als ik mij niet vergis maakt dat bedrijf nog altijd geen winst. Hun product is nu het beste wat je kan krijgen op de markt en het design past goed bij Apple.

  2. @iphone_user: Wat heeft Tesla dat Apple niet zelf kan creëren? Tesla is een ander beestjeT dan de bedrijven die we gewend zijn. Ze willen niet nu al bakken met geld verdienen, maar een goed product neer zetten. Alle nadelen die mensen aangaven over elektrische auto’s worden door Tesla langzaam maar zeker de wereld uitgewerkt door er simpelweg hun winst tegenaan te gooien: niet genoeg bereik? BAM, Amerika vol met gratis laadpalen voor Tesla-auto’s? Nog meer klachten?

    Op dit moment is Tesla (na pas een paar jaar en met een handjevol aan modellen) al het op-3-na-hoogst genoteerde automotive bedrijf ter wereld. Dit tegenover bedrijven die al 100+ jaar proberen de Status Quo in de autowereld te behouden. Tesla probeert deze markt open te breken en Apple is er helemaal niet bij gebaat ze uit te kopen. Een samenwerking zou veel mooier zijn, maar met Tesla’s open kijk op de markt en vrijgeven van patenten is zelfs DAT niet nodig.

  3. Apple zou liever Jeremy Clarkson van top gear moeten aanemen. Hij is pas een autoexpert.

  4. Chrysler geen goede product kwaliteit???!!!!

    Sorry maar hier moet ik wel van lachen, Fiat is eerder een ramp!

    Ik heb jarenlang een Chrysler neon 1st gen met een 2.0 liter gereden EN ik had een Sebring 2.7liter V6 ernaast. Beide waren toch wel erg goed gebouwd!
    Bij drempels hoorde ik niks kraken in mijn dash. En onderhoud was gewoon standaard werk olie banden en riemen en remmerij.
    De 300c had technieken van Mercedes er in dus kwaliteit zat altijd wel goed.

  5. Goed verhaal, de man die verantwoordelijk was voor kwaliteitscontrole bij Chrysler…. Dat beloofd een mooi hard plastic product te gaan worden. Amerikaanse auto’s staan niet bekend om hun kwaliteit in afwerking… Het lijkt allemaal heel wat (zoals de Chrysler 300) maar het is echt plastic fantastic rommel.

  6. Origineel geplaatst door Dinesh
    Apple zou liever Jeremy Clarkson van top gear moeten aanemen. Hij is pas een autoexpert.

    Je bedoeld die arrogante omhooggevallen racistische kwal? Ja zo iemand zoekt Apple echt!

  7. Apple nam ook tientallen biomedische experts gespecialiseerd in talloze “wearable” sensoren aan voordat de Apple watch uitkwam. Nu zien we er niets van terug. Het was nochtans een project waar Apple al jaren mee bezig was. Achja, dat verschijnt waarschijnlijk ook pas in 2020 :p

  8. -Chrysler staat niet echt bekend om z’n onovertroffen productkwaliteit.-

    wel om dit even onderuit te halen de Fiat Chrysler groep heeft op het moment de Total Quality Award gekregen in Amerika.
    dus slechte kwaliteit niet echt.

  9. Ze zullen nooit een hemi hebben gezien laat staan dat ze weten wat SRT inhoudt.

  10. Heerlijk die discussie’s over auto’s.

    Ik blijf nog even lekker in een Mercedes rijden tot dat de 2e versie uit komt.

    Nog leuker: hoe zal de kopie van Samsung er uit gaan zien. Om over de kwaliteit maar niet te spreken ;-).

  11. @aeensing: Uiteraard vele Hemi’s gezien in de VS en leuk die SRT versies, maar dat neemt niet weg dat zodra je in de auto zit dat Amerikanen alles afwerken met goedkoop dun plastic. Dat noem ik geen kwaliteit maar typisch Amerikaans kwantiteit over kwaliteit.

  12. Origineel geplaatst door Dinesh
    Apple zou liever Jeremy Clarkson van top gear moeten aanemen. Hij is pas een autoexpert.

    😂😂😂

    Geintje natuurlijk…

  13. Er komt geen auto van Apple, deze man is voor de connecties in de auto industrie om carplay er doorheen te drukken.

  14. De autoindustrie kan wel het eea leren van Apple met betrekking tot mobile device security:
    http://www.wired.com/2015/07/hackers-remotely-kill-jeep-highway/
    (Jeep is trouwens onderdeel van het FIAT/Chrysler concern.)

  15. Ik wens ze veel plezier met “Chef Kwaliteit” van Chrysler: http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/fiat-chrysler-moet-500000-autos-terugkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.