Reacties voor: Eerste indruk: Apple Arcade is het spelen meer dan waard

Apple Arcade is nu beschikbaar voor de betatesters, voordat de dienst later deze week voor iedereen van start gaat. Wij zijn alvast aan de slag gegaan en delen onze eerste indruk van Apple Arcade.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Niet mijn games, daarvoor heb ik een PlayStation. Ik hou het dan ook bij het proefabonnement.

  2. Apple Arcade lijkt mij erg leuk als ik dit zo allemaal zie! Een aantal jaren terug toen ik nog volop games speelde op mijn iPod en iPhone 4 (in het begin ook mijn iPhone 6), speelde ik toch meer betaalde games dan free to play. Begrijp mij niet verkeerd free to play kan leuk zijn, maar vaak moet je toch in-app aankopen doen om verder te komen of je moet simpelweg erg lang wachten! Dit heb je bij betaalde games minder tot helemaal niet!

    Apple Arcade lijkt mij leuk, maar weet iemand of je dit soort abonnementen inmiddels via Ideal van je rekening af kan laten schrijven of moet je dan nog steeds je Appstore-tegoed aanvullen? Het ding is dat ik geen creditcard heb en ik ook niet van plan ben om er een te nemen alléén voor de Appstore abonnementen.

  3. Het lijkt mij op zich wel leuk, maar voor die paar games die ik leuk vind kan ik beter 3 keer 5,99€ uitgeven en dan voor altijd spelen dan dat ik er per maand 5,99€ aan ga uitgeven. Maar ja ik ben dan ook geen gamer. Als er nou echt grote titels bij zaten zoals FIFA ofzo zou het voor mijn kinderen nog interessant zijn. Maar ik denk dat ze er snel klaar mee zijn. Titels als frogger en pacman… komop!! Wil daar je nou 5,99€ per maand voor te betalen 🤷‍♂️.
    Apple slaat weer eens de plank mis… net als met HomeKit en Siri. Ze hebben een blinddoek op en kijken totaal niet meer wat de markt van ze vraagt. (Stuurloos) Ook de overpricing van m’n Apple tv 4 is tot op vandaag nog niet z’n bedrag waard geweest… puur omdat apple steken laat vallen.159€ 🤦‍♂️voor iets wat inmiddels gelukkig ook soepel kan op een moderne tv, ziggo next of ps4/Xbox one. Zelfs spotify kan/mag niet. (Tja.. ik raak een beetje gefrustreerd als Apple liefhebber) zo veel kansen verprutst… jammer

  4. Al die jaren alleen tintin gekocht
    geen meerwaarde deze games

  5. Niets voor mij. Niet mijn stijl games. Voelt een beetje bollywood achting aan

  6. @Marko: Dat heb ik dus ook vind wel grappig Rayman zo te zien voorbeeld, maar spellen speel ik op mijn playstation of soms switch.
    Net als films kijken doe ik gewoon lekker op de bank grote tv, in plaats van zo telefoon schermpje kijkt veel fijner.

  7. Een zoek functie is echt een gemis. Oceanhorn lijkt mij wel leuk. Maar het lukt mij met geen mogelijkheid om die tevoorschijn te krijgen bij Arcade😬

  8. Op mijn iPad met de 13.1 beta werkt het inmiddels al.

  9. @Frank (Oevermans): je apparaat jailbreaken. vervolgens kan je gratis alles in app aankopen. werkt prima bij mij. iphone x ios 12.1.2

  10. @Frank (Oevermans): Je kunt ook paypal gebruiken en die koppelen aan je bankrekening, werkt prima.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.