Reacties voor: Apple gaat meer Android-apps maken

Apple doet er niet geheimzinnig over: een nieuwe vacature vraagt expliciet naar een Android-ontwikkelaar voor 'nieuwe producten'. Wat zou dit kunnen betekenen?
Lees het complete artikel → Apple gaat meer Android-apps maken
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Misschien dat ze nu inderdaad iMessage en FaceTime open gaan maken voor Android.?

  2. Origineel geplaatst door Maurice Hollink
    Misschien dat ze nu inderdaad iMessage en FaceTime open gaan maken voor Android.?

    idd dat zou handig zijn

  3. iWork en iLife misschien ook?

    En ook voor Windows, dan schakeld Apple de concurrentie helemaal uit😃
    Maar dan bepaalde functies alleen voor iOS houden😃

  4. Iets waar Steve Jobs altijd tegen was, maar waarmee Apple zeker de markt mee kan veroveren. Als je altijd met oogkleppen op blijft kijken kom je nooit verder dan je trouwe fans. Dit gaat er zeker voor zorgen dat meer mensen gaan inzien hoeveel fijner en beter iOS en Mac OS X is, waardoor mensen hopelijk gaan inzien dat ze hun slechte beslissing om voor Android te kiezen nog kunnen herstellen.

  5. @Jeroen: Zit je nog op iOS6 of zo ?

  6. Move to IOS zalig! De mensen die gaan overstappen gaan mensen zijn die een veiliger sneller en stabieler OS willen de mensen die niet gaan overstappen zijn mensen die graag in de grijze zone leven tussen legaal en illegaal (popcorntime on Android bv.) mensen die houden van vrijheid en houden van het alles is aanpasbaar verder die gene hebben ook bewust of onbewust gekozen voor het its oke that Google Knows EVERYTHING

  7. Om deze ontwikkelaar ‘t leven makkelijker te maken zou het mooi zijn als die mag beginnen met het porten van Swift en vooral de (belangrijkste) bijbehorende libraries en frameworks naar Android.

    Dan kan Swift de open source en multiplatform belofte van de WWDC pas echt inlossen… en wordt Swift nog aantrekkelijker voor ontwikkelaars die breder dan voor iOS en OS X alleen willen ontwikkelen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.