apple-music-windows-android

Apple gaat meer Android-apps maken

Apple doet er niet geheimzinnig over: een nieuwe vacature vraagt expliciet naar een Android-ontwikkelaar voor 'nieuwe producten'. Wat zou dit kunnen betekenen?
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

apple-music-windows-android

Het lijkt erop dat Apple niet alleen Apple Music naar Android-toestellen wil brengen via een app. Een vacature laat zien dat Apple meer mankracht nodig heeft om applicaties voor Android te ontwikkelen.

De vacature voor Applications SW Engineer Android (ontdekt door 9to5mac) stopt niet onder stoelen of banken waar Apple mee bezig is. De tekst zegt duidelijk dat er een ontwikkelaar gezocht wordt, die meehelpt met het uitbrengen van nieuwe exciting mobiele producten voor het Androidplatform.

Android-Vacature

Apple hartje Android

Apple lijkt zich de laatste tijd vaker op de concurrent te focussen. Zo komt Apple Music met een speciale app ook beschikbaar op Android, en wordt er gewerkt aan Move to iOS: een app die Android-gebruikers helpt om de overstap te maken naar een iPhone.

Omdat de vacature nadrukkelijk ‘nieuwe producten’ noemt, lijkt het ons sterk dat de nieuwe werknemer aan bovenstaande apps gaat werken. De vraag is natuurlijk welke apps de overstap naar het besturingssysteem van Google gaan maken. Berichtendienst iMessage? Of een iTunes Store-app waarin Androidgebruikers ook muziek en andere digitale content aan kunnen schaffen?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2015, 11:46
Categorie Apple
Onderwerp android

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.