Reacties voor: Apple al bezig om iOS 5 te testen

Apple is al bezig met het testen van iOS 5. Dat blijkt uit een ingestuurd crashreport van Futuretap, de maker van de iPhone-app Waarheen?
Lees het complete artikel → Apple al bezig om iOS 5 te testen

Reacties: 21 reacties

  1. MKUserLocationBreadCrumb zit niet in iOS maar is een onderdeel van future taps code. Je kan hier dus niet uit opmaken dat iOS location based functionaliteit test. Zie echte bron van dit artikel.

  2. Origineel geplaatst door Ger Teunis
    MKUserLocationBreadCrumb zit niet in iOS maar is een onderdeel van future taps code. Je kan hier dus niet uit opmaken dat iOS location based functionaliteit test. Zie echte bron van dit artikel.

    Ja, dus een hook vanuit de Maps API naar iOS, alleen heeft Apple de Maps API waarschijnlijk gewijzigd…

  3. Ik twijfel ook sterk aan het waarheidsgehalte van dit bericht. MKUserLocationBreadCrumb is inderdaad helemaal geen onderdeel van de iOS SDK.

    Waarschijnlijk een promostunt van FutureTap.

  4. En er staat geen iOS maar iPhone OS, ook wel raar…

  5. Ben zeer benieuwd welke functies er dadelijk niet meer voor de 3GS beschikbaar is. Voor de 3G was dat bv het kunnen instellen van een achtergrond en background apps.

  6. Zou het feit dat er iphone os 5 staat kunnen betekenen dat apple aparte OS gaat maken voor ipad? Zou wel dope zijn!

  7. @rob:

    Het zou ook kunnen dat de 3GS helemaal geen update naar iOS 5. De voorwaarden zijn gewijzigd, de 3GS is deze zomer al 2 jaar oud. Het zou Apple natuurlijk sieren als ze het wel doen.

  8. Origineel geplaatst door Jorne antoni
    Zou het feit dat er iphone os 5 staat kunnen betekenen dat apple aparte OS gaat maken voor ipad? Zou wel dope zijn!

    Waarom zouden ze dat doen. Ze hebben nog niet lang geleden de naam naar iOS gewijzigd omdat het voor alle toestellen geldt.

  9. @Nms: Zal we update krijgen maar enkel een kleine zoals vorig jaar de 3G

  10. Origineel geplaatst door iPieter
    En er staat geen iOS maar iPhone OS, ook wel raar…

    Dat zijn speciaficaties,
    Het kan namelijk ook op een iPad een fout melding staan en dan is het ook iOS.

  11. @Rob.

    Ik verwacht nog wel een update naar ios5 voor de 3GS.
    Het is namelijk zo (zeker als de volgende iPhone komt) dat de 3GS nog steeds te koop is. Daarom lijkt mij het logisch als er een bijna volwaardige update komt.

  12. Ik heb ook iOS 5.0
    Het is of een promo stunt of iemand heeft met jailbreak zijn iOS versie naar 5 gezet

  13. Dit klinkt wel heel pessimistisch(en dom, dus jullie kunnen allemaal boos reageren): misschien was het een typfout?, maar dat gebeurd waarschijnlijk niet maar het zou kunnen

  14. Origineel geplaatst door Nms
    @rob:Het zou ook kunnen dat de 3GS helemaal geen update naar iOS 5. De voorwaarden zijn gewijzigd, de 3GS is deze zomer al 2 jaar oud. Het zou Apple natuurlijk sieren als ze het wel doen.

    Dat zou beter zijn. De 3G had ook nooit een upgrade naar 4 moeten krijgen imo.

  15. Ohh! Lekker spannende maanden 😀 de cloudservice van Apple, iOS 5 en nieuwe imacs?!

  16. @iFajar:

    En LION OSX niet te vergeten.

  17. @John
    Ah! Ook dat nog! 😉

  18. @John

    Idd, maar Lion OSX is nou al te proberen in een Beta. Er zitten nog wel wat foutjes in maar ik moet zeggen dat ik niet meer terug naar snow leopard wil;)

  19. Ik denk ook dat er een volledige update naar iOS5 komt voor de 3GS, je wilt zoveel mogelijk modellen op het nieuwste operating system hebben als leverancier.
    De 3GS was een zeer succesvol model en tesamen met de iPhone4 is dat een grote markt. Als ze alleen de iPhone 4 zouden doen en het nieuwe toestel is die markt te klein.

  20. ik zou het knap finden als apple de ios 5.0 op de 3g zou kunnen updaten, het was zelfs zo dat het niet de boedoeling was dat de ios 4 er opzou gaan en ik merk wel dat die daardoor traager is geworden dus ik denk dat het te ingewikkeld zou zijn ,maar je weet het nooit apple doet wonderen !!!

  21. Origineel geplaatst door vitaly: ik zou het knap finden als apple de ios 5.0 op de 3g zou kunnen updaten, het was zelfs zo dat het niet de boedoeling was dat de ios 4 er opzou gaan en ik merk wel dat die daardoor traager is geworden dus ik denk dat het te ingewikkeld zou zijn ,maar je weet het nooit apple doet wonderen !!!

    Ik denk eerder dat de kans groter is dat 3Gs de update naar iOS 5 krijgt… 3G is nu al hoeveel jaar oud? Bovendien ondersteunt Apple als geen ander de oudere hardware, maar 4 jaar ondersteuning? En iOS zal vast niet lekker lopen op oude hardware 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.