Apple al bezig om iOS 5 te testen

Apple is al bezig met het testen van iOS 5. Dat blijkt uit een ingestuurd crashreport van Futuretap, de maker van de iPhone-app Waarheen?

waarheenOntwikkelaars kunnen crashreports ontvangen als er iets misgaat met hun apps. FutureTap krijgt ze ook, maar ontdekte daarbij iets opmerkelijks: ze kregen een crashreport van een toestel dat op iOS 5 draait. De crash heeft te maken met MKUserLocationBreadCrumb, wat erop wijst dat Apple de betreffende API’s rond kaarten en locatiefuncties in iOS 5 heeft gewijzigd. Ook wijst het erop dat Apple nu bezig is met het testen van iOS 5 in een fase waarbij ze ook apps van derden proberen. Daarmee wordt het waarschijnlijk dat iOS 5 in juni tijdens WWDC wordt onthuld.

Over de releasedatum bestaat nog veel onduidelijkheid; mogelijk komt iOS 5 in de zomer uit of wacht Apple met de release totdat er ook een nieuwe iPhone is.

FutureTap is ontwikkelaar van de hierboven getoonde app Waarheen? waarmee je restaurants en andere nuttige plaatsen in de omgeving kunt vinden.

futuretap

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2011, 11:27
Categorieën Geruchten, iDevices, iOS
Onderwerp ios 5

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.