Witte hoesjes voor de witte iPhone 4 (deel 1 van 2)

De witte iPhone 4 is op de markt en daarom hebben we een overzicht gemaakt van witte hoesjes, passend bij dit nieuwe toestel.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

piel framaPiel Frama was er gisteren vroeg bij met de aankondiging van een serie witte hoesjes, speciaal voor de witte iPhone 4. We hebben nog meer witte hoesjes opgezocht, voor mensen die hun witte iPhone 4 in stijl willen gebruiken.

Piel Frama iMagnum is een lederen hoesje met sluitklep en een afneembare broekriemclip. De hoesjes van Piel Frama hebben allemaal zo’n Ultra Belt Clip en een binnenbekleding van zacht leer. ABS zorgt voor stevigheid. De hoesjes hebben een levertijd van 15 dagen en kosten 85 euro per stuk. Piel Frama brengt voor elk toestel variaties op hetzelfde thema uit. Zo hebben ze ook een Classic model (75 euro) met sluitklep die ze voor elke nieuwe telefoon uitbrengen. Nu dus ook in het wit.
Meer info: Piel Frama Classic/iMagnum (€75/€85)

vaja matelasseVaja Matelasse is één van de vele handgemaakte cases die je bij de Argentijnse hoesjesmaker Vaja kunt aanschaffen. Je hebt keuze uit een gigantisch aantal opties, zowel wat leersoorten als wat kleuren betreft. Vrijwel elke kleurencombinatie is denkbaar. De Vaja Matelasse is een lederen hoesje met sluitklep die je voor $135 kunt aanschaffen. Wil je extra opties, dan betaal je nog iets extra’s. Dit hoesje heeft een productietijd van 20 dagen, dus je zult moeten rekenen op een maand wachttijd voordat je persoonlijke iPhone-hoesje op de deurmat ligt.
Meer info: Vaja Matelasse (135 dollar)

switcheasy nude witSwitchEasy Nude White is een hardcase die slechts 0,8 mm dun is. De case is gemaakt van sterk en buigzaam polycarbonaat kunststof. De hoogglans Duo UV-coating is krasbestendig en voorkomt verkleuring. SwitchEasy is altijd erg royaal met meegeleverde accessoires. Bij deze case krijg je twee screenprotectors, een microfiber schoonmaakdoekje en een squeegee-applicator om de screenprotectors zonder luchtbelletjes te kunnen aanbrengen. De fabrikant belooft jarenlange bescherming tegen krassen, met een case die zo dun is dat hij nauwelijks opvalt.
Meer info: SwitchEasy Nude White (€9,95)

Valenta-Pocket-WhiteValenta Pocket White is een slanke handgemaakte case, gemaakt van echt leer. Dit betaalbare model heeft een treklusje om de iPhone gemakkelijk uit de hoes te kunnen halen.
Valenta is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Purmerend. Ze maken hoesjes en tassen van echt leer, niet alleen voor de iPhone, maar ook voor digitale camera’s en e-readers. Daarnaast hebben ze meerdere productlijnen met zakelijke tassen in verschillende prijsklassen. De Valenta Pocket is net als alle andere producten gemaakt van echt leer en wordt geleverd met 2 jaar garantie.
Meer info: Valenta Pocket White (€19,95)

Marware-Sport-Grip-WhiteMarware Sport Grip is een siliconen hoesje voor de iPhone 4 met als belangrijkste eigenschap de extra goede grip. Als je een actieve levensstijl hebt (en makkelijk spullen laat vallen) is deze hoes handig in gebruik. Marware is een bekende Amerikaanse fabrikant van accessoires voor smartphones, tablets en laptops. Ze brengen ook allerlei andere accessoires op de markt, zoals opladers, houders en speakers. Voor de iPhone brengen ze onder andere deze Sport Grip op de markt, maar ook een superdunne MicroShell en zelfs een handtasje voor dames, waar precies een iPhone 4 in past. De Marware Sport Grip bedekt je iPhone maar geeft toch toegang tot alle poorten.
Meer info: Marware Sport Grip (€19,95)

sena ultraslim witSena UltraSlim Pouch White is een witte hoes van een goede kwaliteit leer, die zo slank mogelijk is uitgevoerd. Je iPhone wordt er nauwelijks dikker van, terwijl het toestel wel beschermd is bij het meenemen in jaszak of broekzak. De binnenkant is bekleed met fluweel. Sena gebruikt het beste Europese nappaleer voor hun producten en laat op beurzen vaak zien hoe de hoesjes met de hand worden gemaakt. Aan de onderkant zitten gaatjes voor de speakeropening.
Meer info: Sena UltraSlim Pouch White (€26,95)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2011, 19:21
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, witte iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.