Witte iPhone 4 vanaf nu in Nederland te koop [update]

De witte iPhone 4 is sinds 28 april in Nederland en tientallen andere landen. We leggen in dit artikel uit waar je terecht kunt voor een witte iPhone met of zonder abonnement.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone 4 witVanaf vandaag is de witte iPhone 4 te koop in Nederland en België. De Apple Store is sinds vanochtend vroeg nog steeds offline, in afwachting van de witte iPhone maar bij diverse operators en winkelketens is het toestel al wel te bestellen. Bij de meeste aanbieders moet je een tweejarig contract afsluiten om de witte iPhone voor een enigszins betaalbare prijs in handen te krijgen. Nog niet alle operators en winkels hebben hun prijzen online gezet, daarom zal dit artikel in de loop van de dag steeds verder worden aangevuld.

Op dit moment weten we de prijzen van de Apple Store, KPN Hi, Vodafone, T-Mobile, iPhone Service Point, Phoneshop/2Call en Centralpoint.

Update: de Apple Store is inmiddels weer online. De witte iPhone 4 is er te koop voor een prijs van €599 en €699 met een levertijd van 3 tot 5 werkdagen.

iphone 4 wit

Witte iPhone 4 met Vodafone-abonnement

Vodafone verkoopt op dit moment alleen de 16GB-uitvoering van de witte iPhone 4. De prijs van het toestel is gelijk aan de zwarte uitvoering. Je hebt de keuze uit een 1- of 2-jarig abonnement. Voor de volledigheid zetten we er alvast ook de prijzen van de 32GB-uitvoering bij. Meer info is te vinden bij Vodafone.

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak. De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Witte iPhone 4 met KPN Hi-abonnement

De witte iPhone 4 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, met een capaciteit van 16 en 32 GB. De witte uitvoering is al te koop bij KPN Hi. Je betaalt €99,95/€199,95 bij een tweejarig Hi i-250 abonnement. Hieronder zie je een compleet overzicht van alle prijzen. Meer informatie op de website van KPN Hi.

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Witte iPhone 4 met T-Mobile-abonnement

T-Mobile is een van de eerste operators die al prijzen voor de witte iPhone 4 bekendmaakte. Bij deze operator koop je de witte iPhone 4 voor dezelfde prijs als de zwarte uitvoering. Hou er wel rekening mee dat T-Mobile sinds kort nieuwe abonnementen met nieuwe voorwaarden heeft ingevoerd. Meer informatie op de website van T-Mobile.

Hieronder zie je de prijzen bij T-Mobile voor 1- en 2-jarige abonnementen.

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak. De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Witte iPhone 4 los toestel

Wil je een losse iPhone 4 kopen, dan kun je onder andere terecht bij:

Witte iPhone 4 voor zakelijke gebruikers

Voor zakelijke gebruikers hebben we op dit moment maar één adres kunnen vinden: Centralpoint. Daarnaast kun je de witte iPhone 4 ook zakelijk via de normale operators aanschaffen, zoals bij T-Mobile.

 • Centralpoint (zakelijk): los €545 en €669 excl. BTW
 • Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

  Informatie

  Laatst bijgewerkt 29 april 2011, 15:18
  Categorie Providers
  Onderwerpen kpn, t-mobile, witte iphone

  Reacties zijn gesloten voor dit artikel.