Reacties voor: Apple A4-microprocessor aanwezig in 4e generatie iPhone

Uit de eerder vandaag gevonden (Vietnamese) 4e generatie iPhone blijkt dat er een Apple A4-microprocessor in het apparaat zit. Dit voedt de geruchten dat het wel degelijk om een echte nieuwe iPhone gaat.
Robin van t Slot -

Reacties: 44 reacties

  1. wat is die flam of ontploffing iets in het scherm en wat staat er in groene letters?
    voor de rest is het echt eengaaf ding

  2. Apple laat wel is wat dingen los, maar dit lijkt me toch niet de bedoeling meer van hun als marketing truc.

  3. Ja, dat vraag ik me ook af?

  4. Uit het filmpje blijkt in ieder geval dat de achterkant weer even vingerafdruk-gevoelig is. Jammer! Ik had gehoopt dat ze een ander soort materiaal hadden gebruikt. Och ja, misschien dat dat nog in de pijplijn zit…

  5. Origineel geplaatst door midas
    wat is die flam of ontploffing iets in het scherm en wat staat er in groene letters? voor de rest is het echt eengaaf ding

    In de groene letters staat “Inferno”. Volgens Gizmodo is het een of ander testprogrammaatje/console.

    http://cache-01.gawkerassets.com/assets/images/4/2010/05/500x_032835-iphone4g-taoviet-5.jpg_01.jpg

  6. Die “vlam” is een vuurbal, en in de tekst staat iets van bonfire en nog wat. Test-software. Kan je trouwens lezen als je de video bekijkt 🙂

  7. Nu enkel nog die lelijke knopjes veranderen op de zijkant en ik koop hem, anders blijf ik het echt een lelijk ding vinden.

  8. Dat hele lekken was echt niet de planning. Ik dacht eerst ook van wel maar ik vond het al raar. Apple is (was) een meester in het creëren van hype naar de keynote toe om daar het Orakel Steve het nieuwe stukje uit de Apple hemel te laten presenteren waarna het hele media circus gaat lopen. Dat kan nu allemaal de prullenbak in. Die hype krijg je nu niet meer, alles ligt al (letterlijk) op straat.

  9. Vind het raar dat de nieuwe iphone daar opduikt?
    Ik denk een neppert.
    Denigrerende opmerking verwijderd. Beschouw dit als een waarschuwing.

  10. Ik wacht rustig de keynote af, en het zou nog wel best eens kunnen dat dit allemaal fake is… Ik bedoel, het ziet er gewoon niet uit! Plastic achterkant, ok. Maar glas?

  11. @Flugel:

    Hoe kom je dan aan een Apple A4 chip? “Fake” roepers, ik word er een beetje moe van. Waarom zou je al die moeite doen om het zo precies na te maken? Voor een beetje traffic dat rete duur is?

  12. @Christophe F:

    Waarom niet? Glas is een stuk kras vaster dan plastic, en het scheurt niet.

  13. Niet dat ik niet geloof dat de nieuwe iPhone met de A4 chip wordt uitgerust maar op de foto zie ik toch echt niet dat daar een A4 chip in zit

    Edit: er mag dan wel een overeenkomst qua apl nummer opzitten maar is het zeker dat dit voor de A4 chip staat het kan ook een referentie van de chip bakker zijn

  14. Goed kijken…… misschien zie je het dan wél. 😉

  15. wie gaat er mee naar de us rond of direct na de launch ff een paar iphones halen stuk of 10 dacht ik aan
    zijn ze eigenlijk los te koop (3gs nu dan, en wat kost deze in dollars ?)

  16. @henk:
    7 Juni weten we het denk alleen dat de eerste serie al uitverkocht is voor dat ie überhaupt in de winkel ligt

  17. @Dromedaris: idd die knopjes zijn egt uber lelijk

  18. tuurlijk niet ga gewoon 2 dagen voor de deur liggen moet ie wel los verkocht worden en simlock vrij zijn uiteraard

  19. Wat ik wel jammer vindt is dat dit, zover ik weet, een single-core processor is. Had stiekem toch wel gehoopt op een dual-core processor. Bovendien ben ik benieuwd naar de warmte productie. De iPad schijnt nu al regelmatig probleem te hebben met de warmte. En dat terwijl die meer warmte kan afvoeren met de grote aluminium behuizing.

  20. De A4 zit sowieso in de iPhone, ze gaan geen slechtere processor in de ipone zetten:P

    vind het alleen raar dat de ipad ook de A4 heeft (en geen snellere, door meer ruimte groter scherm etc)

  21. @Rob:
    en wat noem je dit dan … geen hype 😉

  22. ik geloof het nog steeds niet eigenlijk.
    telkens werd de capaciteit van de iPod touch gevolgd, wat dit jaar dus 32 en 64 zou geven.
    Waarom dan een iPhone 4G van 16 gig uitbrengen (zie videofilmpje eerdere post)

  23. Ik vind hem echt niet mooi, niet echt apple achtig als je het mij vraagt, maar misschien verandert mijn mening als apple verteld dat het daadwerkelijk hun nieuwe iphone is. Dan zal ik er waarschijnlijk vanzelf van leren houden, en als ik hem in me handen zou hebben zal het wel weer een te gek apparaat zijn. Zoals alle apple apparaten eigenlijk.

    Als je het mij vraagt is dit niet de nieuwe iphone..

  24. Origineel geplaatst door Kal_el
    ik geloof het nog steeds niet eigenlijk. telkens werd de capaciteit van de iPod touch gevolgd, wat dit jaar dus 32 en 64 zou geven. Waarom dan een iPhone 4G van 16 gig uitbrengen (zie videofilmpje eerdere post)

    Omdat niet iedereen behoefte heeft aan zoveel opslagruimte?

  25. Origineel geplaatst door Kal_el
    ik geloof het nog steeds niet eigenlijk. telkens werd de capaciteit van de iPod touch gevolgd, wat dit jaar dus 32 en 64 zou geven. Waarom dan een iPhone 4G van 16 gig uitbrengen (zie videofilmpje eerdere post)

    Op zich wel apart inderdaad. Mogelijk dat dat nog veranderd. Aan de andere kant vraag ik me af of er veel mensen een 64 GB versie zouden kopen. Dat is echt wel heel veel ruimte (hoewel het met HD filmpjes ook geen echte overbodige luxe zou zijn).

  26. @vdb:

    Dit is heel anders. Apple komt de laatste tijd ook alleen maar negatief in het nieuws door de huiszoeking bij die reporter van Gizmodo.

    Nu heb je geen zenuwachtige buzz waar iedereen bijna ontploft van nieuwsgierigheid en met de slaapzak voor de apple store ligt. Het is ook niet voor niks dat de “one more thing” verdwenen is uit de keynotes. Het is onmogelijk om nog voor een verassing te zorgen tegenwoordig.

  27. @Kal_el:

    Ehm ..qua aantrekkelijkheid prijs van het toestel bij een abonnement? Hoe lager het interne geheugen hoe goedkoper het toestel

    ik zie het een beetje zo voor me :
    16G 119,95:
    32G 199,95;
    64G 259,95
    afhankeijk van het abonnement en zoals traditioneel bij 24 mnd.

  28. Is deze processor nou een hele verbetering tov de concurrentie???

  29. Mensen die in virals trappen…

  30. Coooooool
    Weer is een reden dat Apple goed bezig is!!!!!!!

  31. @Jeroen Wienen: Is gewoon een demo toestel die ze in een telefoonwinkel ophangen, ze gaan er wel heel nonchalant met het toestel om, beetje met een tandenstoker de simkaarthouder eruit halen, tikken rammen etc. Ze zijn wel heel erg snel daar in Azie met het namaken 🙂

  32. @Rob:
    Hoezo is Apple dan negatief in het nieuws door die huiszoeking etc.?? Apple heeft al dan niet bewust een prototype laten liggen destijds..wat is daar negatief aan, het is toch weer een hype geworden, zag het haast alle krantensites staan..hoezo geen hype.
    Apple nog niet echt negatief in het nieuws zien staan hoor..en ook al was het negatief die hype..ook dat is een hype..negatieve aandacht is ook aandacht.

    Maar klopt, die geheimzinnigheid had de vorige 2 keren wel wat, maar aan de andere kant..het elke keer op precies dezelfde manier doen door verdomd geheimzinnig te doen is misschien ook niet goed. Ach, het blijft speculeren, en door al dat gespeculeer heb je het er toch weer over. En apple houdt wijzelijk hun mondje dicht.

  33. Laat maar komen de nieuwe iPhone, nog 4 weken en we weten hoe de iPhone officieel uit zal komen te zien.

  34. Zie ik rechts naast de processor een SIM-slot?

  35. @ Michel, klopt een een mini, micro sim-slot (hoe het ook mag heten).

  36. Hij zal zowiezo wel lager geclockt zijn dan de 1ghz, de vraag is hoeveel lager..

  37. Al zou dit de 4g zijn, zul je nog zien dat apple snel nog aan een ander design gaat werken en dan lachend aankomen ja jullie hadden niet gelijk.

    Voor t zelfde geld is dit gewoon om re kijken hoe de nieuwe look zou vallen en lijkt de 4g straks gewoon op de 3g(s).

  38. Heb ergens gelezen dat de A4 gewoon een Cortex 8 is, en niet een processor ontwikkeld door Apple? Klopt dit?

  39. ALS dit um wordt, dan is ie kwa styling eindelijk wel een echte Apple.

    De vorige 3 generaties pastten natuurlijk niet echt bij de rest wat Aplle maakt. Deze ziet er een stuk meer uit als de nieuwe laptops an de iMacs. Ik hoop dat dit um is. Dan klopt mijn setje ten minste……

  40. Origineel geplaatst door //
    Heb ergens gelezen dat de A4 gewoon een Cortex 8 is, en niet een processor ontwikkeld door Apple? Klopt dit?

    “De A4 heeft een Cortex A8-core met een kloksnelheid van 1GHz. Daarnaast is de A4 uitgerust met een PowerVR SGX-gpu om de grafische prestaties op te krikken. De A4 zou gerelateerd zijn aan de Samsung Hummingbird S5PC110, de processor die in de Android-smartphone Galaxy S zit.”

  41. Primeur uit Vietnam!! Dat is leuk, dus wij Vietnamezen hebben ook smaak.

  42. Als dit de nieuwe iPhone is, dan is hij supermooi.
    De iPhone is eindelijk volwassen geworden!

  43. Jammer dat Gizmodo het conceptmodel van de nieuwe iPhone wereldkundig heeft gemaakt. Er zijn altijd mensen die de boel moeten verzieken. De vinder van het conceptmodel van de nieuwe iPhone had hem direct moeten teruggeven aan Apple zonder er foto’s van te maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.