App Store weer geopend voor nieuwe apps

Apple heeft iTunes Connect weer geopend voor ontwikkelaars. Dat betekent dat ze nieuwe apps kunnen toevoegen en er nieuwe apps verschijnen in de App Store.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

open_originalApple sloot de afgelopen dagen iTunes Connect, het backofficesysteem voor ontwikkelaars. Daardoor verschenen er sinds 23 december geen nieuwe applicaties in de App Store. Er konden ook geen prijsverlagingen worden doorgevoerd en de ranglijsten van de App Store stonden een paar dagen stil. Vanaf vandaag gaat ‘de winkel’ weer open. De ontwikkelaars kunnen nieuwe applicaties indienen en updates van bestaande apps doorvoeren.

Bovendien zijn de interne reviewers van Apple weer volop aan de slag gegaan. Op websites zoals Appshopper.com is te zien dat er elke minuut wel weer een paar nieuwe apps worden goedgekeurd.

Apple heeft de heropening van iTunes Connect zelf aangegrepen om een nieuwe versie van de app ‘iTunes 12 Dagen Cadeaus‘ online te zetten. Volgens de beschrijving is alleen het icoon gewijzigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 december 2010, 22:30
Categorieën Apps, Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen app store, feestdagen, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.