iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Tijdschrift 2.0, KLM Schiphol Airport Map, Outlook voor iOS en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de apps die op onze website zijn besproken zoals Tijdschrift 2.0, KLM Schiphol Airport Map, Outlook voor iOS en meer.

App Gemist logoIn de rubriek ‘App Gemist’ lees je elke zondag over de interessantste apps die de afgelopen week zijn verschenen of die een flinke update hebben gekregen. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke apps komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal overzichtelijk bij elkaar in een nieuwe editie van App Gemist.

Tijdschrift 2.0

Deze week verscheen de nieuwe versie van Tijdschrift.nl (als geheel nieuwe app). Daarmee lees je allerlei populaire bladen zoals LINDA, AutoWeek en Donald Duck op je iPhone of iPad. Die lees je allemaal voor een vast bedrag per maand of schaf je per los nummer aan. Ook vind je in de app wekelijks enkele gratis artikelen. Lees ons artikel over Tijdschrift 2.0.

KLM

KLM heeft zijn eigen app deze week voorzien van een speciale plattegrond om op luchthaven Schiphol je weg te vinden. Hierin zie je bijvoorbeeld welke winkels en voorzieningen er zijn maar ook waar je incheckbalie of gate zich bevindt. Je ziet de kaart in de app alleen bij een toekomstige vliegreis via de Nederlandse luchthaven en het werkt dus alleen met vluchten van KLM. Meer hierover lees je in ons artikel over de KLM-app.

Waze

Navigatie-app Waze komt, in navolging op de Android-versie, met een bijzondere manier om navigeren te personaliseren. In de nieuwste versie van de app kun je je eigen navigatiestem inspreken of het door iemand anders laten doen. Lees ons artikel over Waze hoe je dat moet doen.

Outlook

Microsoft heeft een grote update voor Outlook voor iOS uitgebracht. Die brengt een opnieuw ontworpen menu dat zorgt voor meer overzicht. Ook nieuw is een snelle manier om te reageren op e-mails en een nieuwe zoekfunctie op basis van Microsoft Graph, die later volgt. Lees er alles over in ons artikel over Outlook voor iOS.

Google Nieuws

Google bracht deze week een update uit voor Google Nieuws. De nieuwsapp heeft een nieuw ontwerp gekregen die navigeren door de app makkelijker maakt. Ook is er meer aandacht voor lokaal en persoonlijk nieuws, die via eigen tabbladen opgeroepen kunnen worden. Lees ons artikel over Google Nieuws.

Google Back-up en synchronisatie

Google heeft deze week de nieuwe Back-up en synchronisatie-app voor Mac beschikbaar gesteld. Met de nieuwe gratis app, die de oude Google Drive-app vervangt, heb je als vanouds toegang tot je Google Drive-inhoud via je computer. Ook kun je het gebruiken om een reservekopie van belangrijke mappen te mappen maken. Lees ons artikel over de Google Back-up en synchronisatie voor Mac.

Downloaden: via de website van Google Drive

Street Fighter IV: Champion Edition

Ten slotte nog even aandacht voor Street Fighter, een klassieker onder de vechtspellen. De nieuwste versie heet Street Fighter IV: Champion Edition en verscheen afgelopen donderdag voor iOS. Die brengt verschillende nieuwe personages, ondersteuning voor MFi-controllers en speciale tutorials voor beginnelingen. Veel speelplezier! Lees ons artikel over Street Fighter IV: Champion Edition.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juli 2017, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.