EK Voetbal Vrouwen-app

Met de NOS EK Vrouwen Video-app volg je de Oranje Leeuwinnen live

Met de NOS EK Voetbal Vrouwen-app kun je kijken naar het EK Voetbal voor vrouwen, dat vanaf 18 juli gespeeld wordt in Nederland.

De NOS zendt deze zomer het EK Voetbal voor vrouwen live uit. Naast de Tour de France en Wimbledon heb je dus nog meer kijkvoer om in je tuinstoel of op je balkon van te genieten. Er is nu een speciale live-app uitgebracht waarmee je alle wedstrijden en interessante video’s kunt bekijken.


EK Voetbal Vrouwen-app

EK Vrouwenvoetbal 2017 live kijken

Het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal vindt dit jaar plaats in Nederland. Zondag 16 juli geven de Oranje Leeuwinnen om 18:00 uur de aftrap tegen Noorwegen. Ze zitten in de poule met Noorwegen, Denemarken en België. Leuk om te weten: België debuteert op dit eindtoernooi, samen met Oostenrijk, Schotland en Zwitserland. Duitsland is titelhouder en Portugal kwalificeerde zich als laatste.

De wedstrijden vinden verspreid over Nederland plaats in Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. De finale is op 6 augustus 2017 in Enschede.

NOS EK Voetbal Vrouwen-app

Ook te kijken via NOS-app
In de app NOS EK Vrouwen Video vind je alle video’s rondom het EK en bovendien kun je live kijken naar de wedstrijden. Je krijgt een berichtje als de eerstvolgende livestream begint. Je hoeft dus geen enkele wedstrijd te missen. Je kunt nu al naar de video’s in de app kijken en vanaf zondagavond 18:00 uur gaat het dus officieel van start. Overigens zijn alle video’s ook te vinden in de gewone NOS-app, waar je bovendien nieuwtjes kunt lezen over de prestaties van alle teams.

De app is gemaakt door NOS Lab, een onderdeel van de NOS waar experimentele projecten worden uitgevoerd. Eerder brachten zij ook al een losse Tour de France video-app uit, met dezelfde insteek: livebeelden bekijken in een aparte app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juli 2017, 10:30
Categorie Apps
Onderwerpen ek voetbal, sport, voetbal, vrouwen
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.