Street Fighter IV: Champion Edition.

Vechtspelklassieker Street Fighter IV: Champion Edition schopt het naar iOS

Hou je wel van een vechtspelletje, dan is er goed nieuws. Capcom heeft Street Fighter IV: Champion Edition uitgebracht voor de iPhone en iPad. De game bevat 25 personages en heeft ondersteuning voor MFi-controllers.

Street Fighter IV: Champion Edition.
Liefhebbers van vechtgames opgelet, want de populaire gameserie Street Fighter is weer terug op de iPhone en iPad. Street Fighter IV: Champion Edition (link) is een nieuwe versie van de bekende vechtgame. In Street Fighter IV: Champion Edition vind je in totaal 25 speelbare personages, waaronder de bekende Ryu en Ken.

Street Fighter IV: Champion Edition naar iOS

Street Fighter is één van de populairste vechtspellen ooit gemaakt. De eerste versie van Street Fighter verscheen eind jaren 80 in de arcadehallen, maar al snel wist de game zijn weg te vinden naar de spelcomputers zoals de Super NES, PlayStation 2 en Xbox. Capcom, de uitgever van de Street Fighter-serie, brengt vaak vernieuwde versies van Street Fighter-games uit en in deze nieuwe uitgave van Street Fighter IV: Champion Edition is dat niet anders.

Street Fighter 4: Champion Edition bevat in totaal 25 personages, waarvan er drie nieuw zijn in deze versie. Capcom komt daarnaast nog met zes extra personages in de vorm van gratis updates, dus er valt de komende tijd nog genoeg te spelen. De game bevat zowel een singleplayerstand als een multiplayermode. De multiplayerstand laat je online tegen spelers van over de hele wereld vechten. Je speelt de game met de virtuele knoppen op het scherm, maar je kunt ook op een meer traditionele manier spelen door een externe MFi-controller aan te sluiten.

Eerder bracht Capcom al Street Fighter IV voor iOS uit (link), maar deze nieuwe versie heeft allerlei extra’s. De game heeft graphics van hoge resolutie, zodat de game er veel mooier uit ziet. Ook heeft de game wide screen-ondersteuning, zodat je niet tegen zwarte balken aan de zijkant hoeft te kijken. De game is ook makkelijker op te pakken voor beginnelingen dankzij de tutorials in Street Fighter IV: Champion Edition. Helaas is de game niet geoptimaliseerd voor de vierde generatie Apple TV.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2017, 11:37
Categorie Apps
Onderwerpen arcadegame, capcom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.