iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Super Mario Run, Pastebot, Tinder en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals Super Mario Run, Pastebot en Schiphol.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Super Mario Run

De Apple-wereld stond deze week in het teken van maar één app: Super Mario Run. Nintendo en Apple hadden alles uit de kast getrokken om te laten zien hoe leuk Mario in deze nieuwe game is. Dit moet een hit worden! Alleen hikken nog veel spelers tegen de in-app aankoop aan, zo blijkt uit de App Store-beoordelingen. Lees er meer over in onze Super Mario Run review.

Pastebot voor Mac

Knippen en plakken van stukken tekst doe je nu nog makkelijker op de Mac. Pastebot is van dezelfde makers als Tweetbot, Calcbot en andere geliefde apps, dus je mag erop rekenen dat het goed in elkaar steekt. Het handige van Pastebot is dat je meerdere dingen tegelijk kopiëren en dat je een visuele weergave krijgt van al je gekopieerde onderdelen. Lees er meer over in ons artikel over Pastebot.

Tinder voor Apple TV

Dat het uitzoeken van je volgende date een groepsgebeuren is laat Tinder zien. Deze dating-app heeft nu een app voor de Apple TV, zodat je samen met vrienden door het aanbod kunt bladeren. Veel gezelliger dan in je eentje. Of zou het uitdraaien op een ordinaire vleeskeuring? Lees er meer over in ons artikel over Tinder voor Apple TV.

ABN AMRO

Bij de banken-apps was ABN AMRO deze week in het nieuws. De app begon een beetje achterop te lopen ten opzichte van de concurrentie, omdat nog steeds niet de Touch ID-scanner werd ondersteund. Maar daar heeft de bank deze week iets aan gedaan: je kunt nu ook inloggen met je vinger. De apps van Regiobank, SNS en ASN kregen deze week trouwens ook Touch ID-ondersteuning. Lees meer over ABN Amro en Touch ID.

Schiphol

De Schiphol-app kon wel weer eens een opknapbeurt gebruiken. De makers hebben de app een sterk vereenvoudigd opstartscherm gegeven. Met als doel dat je minder gestresst aankomt op Schiphol, hetzij om iemand af te halen of om zelf op reis te gaan. Lees er meer over in ons artikel over Schiphol.

Shazam

Shazam ken je als de app voor het herkennen van muziek. Maar je kunt er nu ook muziek mee ontdékken: Shazam heeft een Ontdek-functie toegevoegd, om je wat meer inspiratie te bieden. Ben je lid van Spotify of Apple Music, dan kun je de nummers die Shazam het de rijke muziekhistorie heeft opgeduikeld meteen beluisteren. Lees er meer over in ons artikel over Shazam.

Google Drive

Je dacht misschien dat de Google Drive-app voor iOS een handig hulpmiddel was om online bestanden op te slaan. Is het ook. Maar Google heeft er stiekem nog iets anders in gestopt: een tool om over te stappen naar Android. Lees er meer over in ons artikel over Google Drive.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2016, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.