iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: NS Reisplanner Xtra, Monument Valley 2, Affinity Photo en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals NS Reisplanner Xtra, Monument Valley en Affinity Photo.

App Gemist logoIn de rubriek ‘App Gemist’ lees je elke zondag over de interessantste apps die de afgelopen week zijn verschenen of die een flinke update hebben gekregen. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke apps komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal overzichtelijk bij elkaar in een nieuwe editie van App Gemist.

NS Reisplanner Xtra

Deze week verscheen de volledig vernieuwde 5.0-versie van NS Reisplanner Xtra. Naast een nieuw design richt de vernieuwde app zich op een reis plannen van deur tot deur. Zo plan je nu ook je reis met bus, tram, metro en veerboot en toont de app actuele tijden, GPS-positie en halte-informatie voor deze vervoersmogelijkheden. In ons artikel over NS Reisplanner Xtra lees je meer over alle vernieuwingen.

Monument Valley 2

Exclusief voor iOS verscheen deze week de opvolger van het bekroonde puzzelspel Monument Valley. Weet Monument Valley 2 ons net zo te betoveren als zijn voorganger en hebben de makers nog verrassingen in petto voor de spelers van het eerste uur? Je leest het in onze uitgebreide review van Monument Valley 2.

Affinity Photo

Ook nieuw deze week is Affinity Photo. Deze app brengt professionele fotobewerking naar de iPad. De app biedt volledige bewerkingsfuncties en doet daarmee niet onder voor de mogelijkheden op een desktop. In tegenstelling tot marktleider Adobe (Photoshop) betaal je voor Affinity Photo eenmalig een bedrag. De app is momenteel met korting te downloaden. Lees ons artikel over Affinity Photo voor alle details.

Bestanden-app

Bestanden openen en beheren, zelfs van verschillende opslagdiensten zoals Google Drive, Dropbox, Box en natuurlijk iCloud. Afgelopen maandag introduceerde Apple officieel de nieuwe Bestanden-app speciaal voor de iPad, al werkt de app ook op de iPhone. Lees ons artikel over de Bestanden-app.

WhatsApp

WhatsApp introduceerde deze week ook weer wat nieuwe functies. Zo kun je nu ook meerdere foto’s tegelijk in een album versturen naar je vrienden. Ook heb je de keuze uit vijf verschillende filtereffecten die je aan foto’s kan toevoegen. Lees ons artikel over WhatsApp.

Spotify

Hoewel je het misschien niet zou zeggen als je afgelopen week naar buiten keek, maar de zomer staat weer voor de deur. Een goed moment, dacht Spotify, om een nieuwe persoonlijke afspeellijst te introduceren. ‘Your Summer Rewind’ geeft een overzicht van jouw eigen zomerhits van voorgaande jaren om alvast in de stemming te komen. Lees ons artikel over Spotify.

En last but not least. Geen nieuwe apps, maar wel het noemen waard. Deze week reikte Apple weer de traditionele jaarlijkse Apple Design Awards uit. In ons overzicht zie je welke apps en games in de prijzen vielen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2017, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.