iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Belastingdienst 2016, Prisma, Facebook Video en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals Belastingdienst 2016, Prisma en Facebook Video.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Belastingdienst 2016

Het is weer maart en dat betekent voor veel lezers dat het weer tijd is voor de jaarlijkse belastingaangifte. De officiële iOS-app is daarvoor weer aangepast, al betekent dat nog steeds niet dat iedereen er gebruik van kan maken. Wel is de app voorzien van ondersteuning om in te loggen met Touch ID. Lees ons artikel over Belastingdienst 2016.

Prisma

De populaire foto-app Prisma introduceerde deze week een belangrijke vernieuwing. Alle filters die je kan toepassen op foto’s vind je terug in de nieuwe Store, al hoef je er niet voor te betalen. Je downloadt ze allemaal gratis. Ook loopt er een test waarmee gebruikers hun eigen filters kunnen maken. Lees ons artikel over Prisma.

Facebook Video

Facebook heeft deze week een eigen app voor de Apple TV uitgebracht. Hierin staat het bekijken van video’s centraal, gedeeld door je vrienden of van pagina’s die je volgt. De Apple TV-app is onderdeel van de bestaande Facebook-app, dus check ons artikel voor alle details. Lees ons artikel over Facebook Video.

#Boos Polertiek

De meeste kieswijzers laten zien op wie je moet stemmen. De nieuwe #Boos Polertiek-app van tv-presentator en bekend YouTuber Tim Hofman draait de situatie om: op welke politicus ben je boos en op welke partij moet je nou juist níet stemmen op 15 maart. Lees ons artikel over #Boos Polertiek.

Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch

Nintendo heeft een aparte app uitgebracht voor de Nintendo Switch, de nieuwste spelcomputer van het bedrijf. Met de app kun je als ouder het gamegedrag van je kroost in de gaten houden. Lees ons artikel over Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch.

1Password voor Mac

De veelgeprezen wachtwoorden-app 1Password werd eerder al gratis voor iPhone en iPad. Deze week was het de beurt aan de Mac-versie. De makers verruilen een eenmalige aankoop voor een abonnementensysteem. Voor gebruikers die de app al gekocht hebben verandert er overigens niets. Lees ons artikel over 1Password voor Mac.

Met het Mes op Tafel

Met het Mes op Tafel is een van de langstlopende televisiequizzen op de Nederlandse televisie. Een eigen app ontbrak er echter nog aan het programma dat tegenwoordig door Herman van der Zandt wordt gepresenteerd. Begin deze week verscheen de nieuwe app in de App Store. Lees ons artikel over Met het Mes op Tafel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 maart 2017, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.