Dropbox Paper

Dropbox Paper werkt nu ook offline en in het Nederlands

Dropbox Paper is nu ook beschikbaar in het Nederlands. De app om samen met andere aan documenten te werken, heeft bovendien een offline stand, maar wat kan je nu allemaal met Dropbox Paper?

Dropbox Paper
Als je documenten samen met collega’s of vrienden wil bewerken, dan kun je daar Dropbox Paper voor gebruiken. Dropbox Paper is vergelijkbaar met Google Docs en synchroniseert alle bestanden tussen iedere deelnemer, zodat iedereen altijd de meest recente versie op zak heeft. De app heeft nu ook een stand om aan documenten te werken terwijl je offline bent, wat goed van pas komt als je door je mobiele databundel heen bent. Bovendien is de app nu eindelijk ook in het Nederlands beschikbaar.

Dropbox Paper Nederlands en offline

Dropbox Paper is sinds eind januari van dit jaar voor iedereen beschikbaar, maar was sinds augustus vorig jaar als publieke beta beschikbaar. De app was vooralsnog echter alleen beschikbaar in het Engels, maar daar is met de nieuwe versie verandering in gekomen. Dropbox Paper werkt nu in twintig extra talen, waaronder dus Nederlands. Geen Dropbox Papier dus, maar wel een vertaalde interface.

Dropbox Paper met offline stand.

Met de nieuwe versie is er ook een handige nieuwe functie bij gekomen. Dropbox Paper werkt nu namelijk ook offline. Hierdoor kun je nieuwe documenten aanmaken of bestaande bestanden bewerken en reacties toevoegen. Alle wijzigingen die je doorvoert terwijl je offline bent, worden gesynchroniseerd met andere gebruikers zodra je weer een werkende internetverbinding hebt. In het overzichtsscherm van al je documenten, is te zien welke bestanden nog gesynchroniseerd moeten worden. De offline stand werkt alleen met recente documenten en documenten die met een ster gemarkeerd zijn, dus je kunt niet alle bestanden direct offline bewerken.

Dropbox Paper is gratis te downloaden en te gebruiken en werkt samen met je Dropbox-account. Behalve via de apps is Dropbox Paper ook te gebruiken vanaf de desktop via de website van Dropbox Paper.

Bekijk ook

Dropbox Smart Sync maakt samenwerken tussen Mac en Windows makkelijker

Met Dropbox Smart Sync kun je makkelijk samenwerken aan documenten op Mac en Windows. Ook is Dropbox Paper er nu voor iedereen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 april 2017 om 12:00
Onderwerp
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.