Amsterdamse Apple-resellers steken zich in het nieuw

Amsterdamse APR's (Apple resellers) hebben een verbouwing gedaan om zich straks beter te kunnen wapenen tegen de komst van de eerste officiële Apple Store, aan het Leidseplein in Amsterdam.

apple store leidsepleinTwee Apple Premium Resellers in Amsterdam zijn begonnen met een vernieuwing, om straks de strijd met de eerste Nederlandse Apple Store beter aan te kunnen. MacHouse aan de Raadhuisstraat begon zaterdagmiddag met het slopen van het huidige interieur en zal op 8 oktober heropenen onder de nieuwe naam iAm Store. Een kilometer verderop is iCentre aan de Prins Hendrikkade net klaar met een verbouwing, met een nieuwe houten vloer, grote productafbeeldingen langs de wanden, witte tafels en grijze kasten. Het hoekje voor workshops is weggehaald om meer verkoopoppervlak te creëren. Bij iAmStore zijn meerdere verdiepingen, waardoor er wel ruimte blijft voor workshops. Omdat alle APR’s aan de eisen van Apple’s winkelteam moeten voldoen, zullen de winkels er uiteindelijk ongeveer hetzelfde uit gaan zien.

Wat de Apple Store aan het Leidseplein betreft: daarover is nog steeds geen officiële aankondiging gedaan, maar dát die er komt is inmiddels wel zeker. Er staat al een paar maanden een grote zwarte schutting rondom het gebouw, er zijn bouwvergunningen aangevraagd en er is al personeel geworven. Volgens tipgevers van iPhoneclub die bij Apple gesolliciteerd hebben, zal de winkel pas in 2012 opengaan. Op applestorenl.tumblr.com kun je recente foto’s zien.

Via: MacFan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2011, 11:20
Categorie Apple
Onderwerpen apple retailer, apple store, winkelen

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.