Reacties voor: Amerikanen kijken smartphone-video’s vaker thuis dan onderweg

Uit onderzoek blijkt dat het merendeel van de Smartphone-bezitters vaker video thuis dan onderweg kijkt. Datalimieten en videokwaliteiten zouden hier redenen voor zijn.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Redelijk logische tabel. Redelijk eenvoudig te verklare waarom dat thuis het getal zo hoog licht. Je kan kiezen eventjes snel een filmpje tonen:
    Via ipod/iphone: ontgrendelen>youtube app>typen bij zoeken. Voila je hebt het.
    Via pc: Opstarten>aanmelden>wachten totdat je pc reageert>browser opstarten>naaar youtube gaan> filmpj tonen.
    Bij de pc ben je tog weer zeker een mooie 10 min kwijt aan het opstarten enzo terwijl je op je iphone vrijwel direct kan kijken. Waar ik wel verrast over ben is het tablet gebruik onderweg. Ik bezit er zelf geen maar een vriend van mij heeft ene en het lijkt me nu niet echt ideaal om in een wachtrij je tablet me te nemen

  2. @Miel: Bij een mac is het wat anders, gaat veel sneller en geen problemen met vastlopen ๐Ÿ™‚ kwaliteit is altijd beter via pc, maar het is inderdaad zo, voor snel iets te laten zien ga ik niet eerst mijn laptop halen, de iPhone zit toch in mijn broekzak. ๐Ÿ™‚ als beide toestellen uitstaan verkies ik toch om eerst mijn laptop te gaan halen, aangezien die 10x zo snel opstart als men iPhone.

  3. 55% in de auto?? Lekker veilig…
    En die 18% in t vliegtuig lijkt me ook zwaar overdreven. Vlieg regelmatig, maar zie bijna niemand gebruik maken van onboard wifi, als dat er al is.

  4. @wilbert: in amerika gebeurt dit bij vliegtuigen veel meer

  5. Mijn dochter kan nog niet lezen of schrijven. Dus haar enige optie is, youtube op de ipad. Ipad is eigenlijk ideaal om youtube filmpjes te bekijken, en dat gebeurt thuis of waar er wifi is. Op de momenten dat ik op de baan ben, kijk ik ook geen on-line filmpjes, maar alleen hetgene wat reeds lokaal gedownloaded staat.

  6. Heel herkenbaar. Ik heb het geduld niet om op het trage laden te wachten onderweg. iPhone wordt dan super heet en batterij rent achteruit. En dan krijg je nog bagger kwaliteit, ook (vergeleken met Wi-Fi) Dus dat laat ik dan maar. Ik wacht wel tot ik thuis ben, lekker filmpjes kijken op mooie kwaliteit en op de bank…

  7. Straks met die nieuwe abo’s zal dat hier ook wel het geval zijn.1filmpje op youtube en je bent gelijk van je maandelijkse databundel af.Dan kan je thuis op de bank gaan whats appen via wifi.Het volgende is dat ze misschien een iphone maken waar geen wifi op zit want alles(updates,icloud) gaat straks via 3g of 4g .Hoezo afspraken tussen Apple en de providers of breng ik ze nu op een i.d.?Ik denk dat zoiets al lang in de pen zit.Het is allemaal zo voorspelbaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.