Reacties voor: Amerikaanse pre-order iPhone 4 loopt uit de hand, klantgegevens gelekt

In de VS is het pre-orderproces van de iPhone 4 niet goed verlopen: gegevens van klanten werden gelekt, klanten kregen bij het inloggen op de website gegevens van wildvreemden te zien.

Reacties: 24 reacties

  1. Pfff, zonde weer dit !

  2. Bende prutsers daar.. dat je niet doorverwezen wordt naar je eigen pagina kan ik me nog wel bedenken maar doorverwezen naar iemands anders pagina?

  3. Wat een ontzettende slechte zaak zeg. Ik ben zelf software engineer, maar dit soort fouten kom ik echt zeer zelden tegen. Toch raar dat het verificatieproces jouw credentials verward met die van een ander? Heeft waarschijnlijk met load-balancing en sessies te maken.

    Ook best riskant als je je server software update voor een dergelijk “evenement”… Hopen dat T-Mobile hier een betere opening heeft 😉

  4. Sjonge jonge, ben je een kapitaal bedrijf, test je je software niet, vooral niet voordat je weet dat er superveel gebruik van gemaakt gaat worden.
    Man man, wat slecht.

  5. AT&T is lekker op dreef met Apple. Nu maar hopen dat T-Mobile het ietsjes netter doet.

  6. Heeft NL nou ook pre-order somehow somewhere?
    Of gaan we gewoon oldschool voor de t-mobile shop liggen?

  7. Mooi, laatste keer AT&T dus…

  8. Even Apeldoorn bellen?

  9. Tjonge jonge, het is hier soms huilen met T-Mobile maar dat AT&T nog steeds de iPhone exclusief in de VS mag voeren is echt een wonder. Er moeten wel hele strenge clausules in de overeenkomst hebben gestaan dat Apple zo trouw is gebleven nadat AT&T zo vaak er een zootje van heeft gemaakt. Dacht dat Steve zo precies was.

  10. Origineel geplaatst door WvB22
    Tjonge jonge, het is hier soms huilen met T-Mobile maar dat AT&T nog steeds de iPhone exclusief in de VS mag voeren is echt een wonder. Er moeten wel hele strenge clausules in de overeenkomst hebben gestaan dat Apple zo trouw is gebleven nadat AT&T zo vaak er een zootje van heeft gemaakt. Dacht dat Steve zo precies was.

    Naar mijn weten hebben Apple en AT&T een 5-jarig contract..

  11. Ik heb een vraagje: Stel nou dat ik over mijn limiet ga bij T-Mobile. Kan ik dan ook gewoon de volgende maand minder bellen/internetten om mijn ‘overschreden’ bedrag weg te werken?

    – Ik heb namelijk op vakantie iets te vaak ge internet, maar normaal maak ik niet zo vaak gebruik van die diensten..

  12. Origineel geplaatst door sander
    Ik heb een vraagje: Stel nou dat ik over mijn limiet ga bij T-Mobile. Kan ik dan ook gewoon de volgende maand minder bellen/internetten om mijn ‘overschreden’ bedrag weg te werken?- Ik heb namelijk op vakantie iets te vaak ge internet, maar normaal maak ik niet zo vaak gebruik van die diensten..

    Er zit bij T-Mobile geen max aan je internetten

  13. @sander: Ik hou me altijd netjes aan de snelheid alleen vorige week in Zwitserland kreeg ik een bon, ik reed 20km te hard. Kunnen ze deze bon niet verscheuren?

  14. @sander: Bellen/smsen/internetten buiten nederland valt buiten je bundel.

    Maar zelfs als dit binnen de bundel zou zitten moet je nog extra dokken deze maand.

  15. Gaat wel lekker daar bij AT&T..

  16. Origineel geplaatst door Marc: @sander:

    Ik hou me altijd netjes aan de snelheid alleen vorige week in Zwitserland kreeg ik een bon, ik reed 20km te hard. Kunnen ze deze bon niet verscheuren?

    Kan, als je de komende week dan wel overal 20km zachter rijdt. Haha

  17. Onnuttig, At&T is niet veranatwoordelijk voor deze probleem. De FBI heeft de zaak overgenomen.

  18. Ik heb hem niet ge-pre-orderd maar ga straks 3 weken naar Los Angeles, San Franciso, Las Vegas, Phoenix, Palm Springs en weer terug naar LA dus moet wel gek gaan wil ik hem niet ergens nog kunnen krijgen 🙂

    Maar is wel beetje jammer van AT&T zo..

  19. @Stef: @Stef: Kan men daar die iPhone 4 unlocked vinden? Ik dacht dat deze enkel te vinden is in Frankrijk en UK vandaar de hoger prijscotatie.

  20. @Stef
    Ach even een nachtje Vegas doorhalen en je kunt er 200.000 kopen! 🙂

    Gave vakantie, have fun!!

  21. Prutsers. Waarom heeft Apple in heresnaam gekozen voor prutsers? In nederland, T mobile, in de USA, AT&T… waarom niet een betere partner? ik snap dat apple niet 2 varianten wil maken (verizon-versie voor USA, GSM voor de rest), maar kies dan Sprint desnoods, en in NL heb je 2 andere providers die echt beter zijn, KPN en Voda, telfort vind ik zelf niks, maar dat is persoonlijk, ik heb geen ervaring met hun netwerk, ik vind ze alleen onprofessioneel overkomen, en ze veel te duur, net als TMob…

  22. Het lijkt met alsof ze na de blunder met de iPad gegevens een nieuwe systeembeheerder hebben aangenomen die het ook niet zo goed doet. 😛

  23. Origineel geplaatst door john
    @Stef: @Stef: Kan men daar die iPhone 4 unlocked vinden? Ik dacht dat deze enkel te vinden is in Frankrijk en UK vandaar de hoger prijscotatie.

    Unlock vrij maken is altijd mogelijk.. dat zal niet lang duren na release..

  24. @dany – Dat is de andere case (met de iPad-hackers). Je haalt twee zaken doorelkaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.