Amazon vergelijkt Kindle met iPad: beter leesbaar in zonlicht

Amazon heeft een reclamespotje voor de Kindle gemaakt, waarin ze een vergelijking maken met de iPad. Die is in direct zonlicht nauwelijks leesbaar. De Kindle echter wel.

amazon kindle reclameAmazon heeft een grappig filmpje gemaakt, waarin ze uitleggen waarom de Kindle beter is dan de iPad. Voor 139 dollar koop je een apparaat, die je wel in de zon kunt gebruiken. De iPad met z’n LCD-scherm blijkt onleesbaar. Het is niet de eerste keer dat Amazon een aanval uitvoert op de schermtechologie van de iPad. De Kindle heeft een E-Ink-scherm. Dat ziet er weliswaar saaier uit (grijstinten), maar de leesbaarheid in de zon is een stuk beter omdat het scherm niet spiegelt. Maar is de vergelijking wel helemaal eerlijk? Met een iPad kun je immers veel meer doen. Het geluidje aan het eind van de reclamespot heeft bij de kijkers echter rillingen veroorzaakt.


Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Via: CrunchGear
Tipgever: Alex

Amazon

Amazon is een van de bekendste internationale webshops voor elektronica, huishoudartikelen, speelgoed, levensmiddelen en meer. Je kunt bij Amazon ook terecht voor goede Apple-deals. Amazon is sinds 2020 met een eigen versie van de webshop actief in Nederland en biedt vaak goedkope aanbiedingen, ook voor tech. Met een Amazon Prime-abonnement profiteer je van allerlei voordelen, zoals gratis verzending. Bekijk de de beste Amazon Nederland deals en hoe je lid wordt van de streamingdienst Amazon Prime Video. Er is extra voordeel te halen tijdens het jaarlijkse evenement Amazon Prime Day.

Amazon

Reacties: 36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.