Sanoma meldt meer dan 100 inzendingen voor iPad Challenge

Sanoma meldt dat er meer dan 100 inzendingen zijn voor de iPad Challenge, een wedstrijd die ze organiseren om leuke app-ideeën te verzamelen. Tijdens Picnic worden de resultaten bekendgemaakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sanoma app challengeSanoma meldt dat ze al meer dan 100 inzendingen hebben voor de Sanoma iPad Challenge. Bij deze wedstrijd is het de bedoeling om een idee voor een iPad-app in te sturen, waarna je kans maakt om je zelfbedachte project uit te voeren.

Bij de iPad Challenge gaat het er echter niet om dat je zelf in staat moet zijn om een app te maken; als je alleen een idee hebt is dat ook voldoende. Volgens een persbericht van Sanoma zijn de ideeën erg divers: van applicaties voor kinderen en ouders tot apps voor zakelijk of medisch gebruik. Een mooi resultaat misschien, maar is 100 inzendingen niet wat weinig voor een uitgeefconcern dat dagelijks miljoenen bezoekers ziet langskomen op de websites? Een mogelijke verklaring is misschien dat mensen hun briljante app-idee liever voor zichzelf houden.

Mocht je nog willen meedoen aan de wedstrijd: je hebt nog 3 dagen om je app-idee in te zenden. Je maakt kans om 5.000 euro te winnen met je idee. Gaat Sanoma het idee ook echt uitvoeren, dan zit er nog een prijs ter waarde van 5.000 euro aan vast, waarmee het totaalbedrag op 10.000 euro uitkomt. Op 20 september worden de genomineerden bekendgemaakt. Zij gaan op Picnic 2010 hun idee pitchen voor een jury. Op Picnic worden ook de eerste statistieken van de NU.nl iPad-app bekendgemaakt.

Bron: Persbericht Sanoma

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 15:28
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.