Amazon Prime Day handen

Reacties voor: Amazon Prime wordt fors duurder in Europa (update: niet in Nederland)

Heb je flink geprofiteerd van Amazon Prime Day? Het zou voor sommige mensen wel eens de laatste keer kunnen zijn, want de dienst wordt duurder in de meeste Europese landen. Nederland ontspringt de dans.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Lang gewacht hierop. Maar het is dan eindelijk zo ver…

    The bait has worked 😂

  2. €1 is nog te overzien

  3. Hoezo afhaken? Als je lid blijft veranderd er toch niets? Of zien ze een maandelijkse betaling als verlenging? Hoe dan ook dan gaat nog eerder netflix aan de kant dat is de grootse kostenpost.

  4. Prima, is dat het volgende abonnement dat ik zal stoppen.

    Ik denk dat Amazon beter kan kijken naar hoe ze met geretourneerde producten om kunnen gaan en hoe hun manier van versturen is, dan maar de hogere kosten bij de klant meer te leggen.

    Ik bestel er regelmatig en kies dan voor 1 levering, en dan nog gaan ze het per artikel verzenden omdat het blijkbaar uit verschillende magazijnen komt.

    Dan schiet die “service” die ze bieden wel zn doel voorbij als de hoge transportkosten kosten de reden zouden zijn.

  5. Dan is het inderdaad klaar met Prime. Ik hield het aan omdat het ‘maar’ EUR2,99 per maand was. Ik kijk nauwelijks naar Prime video. Rond de feestdagen zal ik het weer activeren als ik de inkopen moet doen.

  6. Ok weer 1 om op te zeggen
    Allemaal prima maar maak er dan geen gebruik meer van

  7. (Red.) De prijsverhoging zou voor Europa gelden, maar een woordvoerder geeft nu aan dat in Nederland dezelfde prijs blijft gelden. Het artikel is daarom aangepast.

  8. Dit zat er een keer aan te komen natuurlijk. Ik bestel regelmatig bij Amazon omdat ze een groot aanbod hebben, goede klantenservice en vaak ook een stuk goedkoper zijn. Dit soort abonnementen moeten mij niet te duur worden dan ben ik er snel klaar mee, maar 4 euro is prima.

  9. Ik vind €2,99 eigenlijk spot goedkoop, een kop koffie of een film huren is duurder. Het aanbod van Prime is prima en actueel. Nederlanders klagen al snel over een kleine prijssverhoging en willen graag voor een dubbeltje op de 1ste rang.

  10. Je neemt toch ook geen abbo op de wehlamp? Mensen zijn doorgeslagen

  11. @T: bij Prime zit daar ook Prime Video bij inbegrepen. Ik heb nog nooit gehoord van Wehkamp Video.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.