Reacties voor: Amazon koopt touchscreen-bedrijf voor toekomstig Kindle-project

Amazon heeft het bedrijf Touchco gekocht, gespecialiseerd in touchscreen-technologie. Het plan is om de touchscreens van Touchco in de Kindle toe te passen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Blijkbaar heeft Apple wel iets losgemaakt bij bedrijven.

    ..en maar er zeuren dat de iPad fout is!!!

  2. @Oxigel

    Het is niet zozeer dat de iPad iets heeft losgemaakt bij bedrijven, maar meer om het feit dat Apple iets heeft uitgebracht. Ze hebben geleerd van de iPod en de iPhone dat ze bij een aankondiging niet moeten stilstaan.

  3. Hoe weet je of deze koop ook maar iets te maken heeft met de ipad of elk ander product van apple? Touch screen bij ereaders is niet nieuw, en nu stapt amazon er ook in.

    Overigens is een ipad en een ereader níet te vergelijken. Het (kleuren)scherm van de ipad is ook eerder een nadeel dan een voordeel: Het is geen e-ink scherm! Gewoon een lcd scherm, niets meer, niets minder. Het voordeel van een ereader is juist dat het gewoon leest als een boek, dit is bij een lcd scherm gewoon niet het geval.

    Ofwel, ik betwijfel dat de ipad ook maar iets te maken heeft met wat amazon hier nu doet. Gewoon ontwikkeling op de ereader markt, een tablet maakt daar niet echt verschil in.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.