iPhone 14 Pro always-on

Reacties voor: ‘Zo werkt het always-on scherm van de iPhone 14 Pro’

Er is nieuw gelekte informatie over de werking van het always-on scherm op de iPhone 14 Pro-modellen. Volgens een bron is dit wat we kunnen verwachten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Ik weet eigenlijk niet zo goed of ik een always on display wel zo fijn vind. Hoe zit t dan met Niet Storen of Slaapmodus? Blijft het scherm dan ook aan staan, ik vind het namelijk behoorlijk vervelend dat mijn scherm brandt als ik probeer te slapen. Wellicht is de functie ook uit te zetten.

  2. Uitkijken voor kinderziektes met deze OLED-scherm. Voor je het weet zit je toch met een ingebrand scherm. Wellicht garantie e.d. maar is toch gedoe. Always on vind ik overbodig maar dat als je kan instellen om 1x of dubbel op je scherm te tikken en de tijd of eventuele notificaties te zien zou voldoende zijn.

  3. Persoonlijk een functie die ik toch niet ga gebruiken. Heb het uit staan op mijn Apple Watch en daar scheelt het een stuk kwa batterij duur.

  4. Origineel geplaatst door Mark
    Ik weet eigenlijk niet zo goed of ik een always on display wel zo fijn vind. Hoe zit t dan met Niet Storen of Slaapmodus? Blijft het scherm dan ook aan staan, ik vind het namelijk behoorlijk vervelend dat mijn scherm brandt als ik probeer te slapen. Wellicht is de functie ook uit te zetten.

    Het zal net zo zijn als met een Apple Watch met always-on display. Tijdens slaapmodus gaat deze gewoon op zwart, uit.

  5. Een  watch van 2 jaar oud met always on display brandt ook helemaal niet in, praktijkervaring, het display is dus in 2 jaar nog nooit “uit” geweest buiten de “slaap-uren”, en de always on mode is toch altijd subtieler en veel minder contrastrijk, dus kan helemaal niet inbranden. Slaapmodus schakelt het scherm (en op de  watch de aanrakingen) uit dus op de iPhone gaat dit vast eenzelfde uitvoering zijn.

  6. Doe maar gewoon always-off. Ik tik hem wel aan als ik iets wil zien 😂

  7. @Remco: hoeft voor mij ook niet echt als je t maar je toe draait is t er al dus wat voegt t toe

  8. De ervaring die ik heb met “Always on” op twee apple watches serie 6, is dat de batterij veel harder slijt dan als het scherm gewoon uit gaat. Bij 1 watch na een jaar, elke dag gebruik, was de batterij nog maar 83% van zijn originele capaciteit, dus voor mij zal het scherm altijd uit staan als ik de iphone niet gebruik.

  9. Kan niet wachten ! Hopelijk lukt me opnieuw een day-one delivery van de iPhone 14 Pro

  10. Origineel geplaatst door Vissie
    De ervaring die ik heb met “Always on” op twee apple watches serie 6, is dat de batterij veel harder slijt dan als het scherm gewoon uit gaat. Bij 1 watch na een jaar, elke dag gebruik, was de batterij nog maar 83% van zijn originele capaciteit, dus voor mij zal het scherm altijd uit staan als ik de iphone niet gebruik.

    Dan moet je ook volledig zijn en het batterij percentage van de ander vermelden.
    En bij mij is de batterij van mijn Watch weer 99%, bij dagelijks intensief gebruik, dus ja, het zegt helemaal niks.

  11. @Guido: Ik zou willen dat ik hetzelfde kon zeggen maar helaas, toch wel een vorm van inbranding te zien. Het viel mij eerst niet op totdat ik een foto wou bekijken op het scherm. Toen zag je licht de nummers en de streepjes er doorheen gloeien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.