Als Apple een iDesk zou maken…

Als Apple een Microsoft Surface-tafel zou maken, zou dit eruit zien als de iDesk, een concept-design voor een bureau met touchscreen-scherm en automatisch synchroniseren met je iPhone.

idesk-blueMicrosoft heeft Surface, een aanraakgevoelige tafel die bijvoorbeeld in winkels wordt gebruikt. Maar stel dat Apple een iDesk zou maken, een multitouch-tafel met iOS-integratie? De complete tafel is aanraakgevoelig en je kunt meerdere apps tegelijk gebruiken, zoals een agenda, telefoon, notitieblaadjes en widgets zoals een rekenmachine en weerbericht. Door je iOS-apparaat op tafel te leggen synchroniseert deze automatisch met iTunes en iCloud. Een muis is niet nodig, omdat alles met je vingers te bedienen is.

De tafel doet ook meteen dienst als trackpad voor je iMac. en hou je van een opgeruimd bureau, dan verberg je alle troep op je bureau met één klik. Toetsenborden zijn niet meer nodig, want die kun je vervangen door een touchscreen-toetsenbord, die je eindeloos kunt aanpassen aan je eigen wensen en die zich aanpassen aan de apps die je gebruikt.

De rendering van designer Adam Benton hieronder is natuurlijk maar een concept.

idesk_brown

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2012, 22:29
Categorie Accessoires
Onderwerpen microsoft, surface

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.