Efteling en Albert Heijn app.

Met de nieuwe app van Albert Heijn beleef je de Efteling in virtual reality

Albert Heijn en de Efteling slaan hun handen ineen met een nieuwe app. Met AH Efteling App bekijk je sprookjes in augmented reality en beleef je twee Efteling-attracties in virtual reality.

Efteling en Albert Heijn app.
Afgelopen zomer had Albert Heijn een succesvolle actie met de dinoplaatjes. Behalve het sparen van plakplaatjes, werkten deze ook met een speciale virtual reality-app waardoor de dino’s tot leven kwamen. Albert Heijn is nu gestart met een soortgelijke actie, in samenwerking met de Efteling. Dankzij de AH Efteling App (link) bekijk je zeven Efteling-verhalen en stap je in twee Efteling-attracties.

Efteling in virtual reality met Albert Heijn-app

Vanaf vandaag loopt er bij Albert Heijn weer een nieuwe spaaractie waarmee je voor korting kunt sparen op kaartjes voor de Efteling. Hiervoor dien je de zegels te sparen, maar behalve het opplakken op de spaarkaarten kun je er nog meer mee doen. Na het scannen van een spaarzegel komt de Efteling tot leven op je iPhone of iPad. Dankzij de app beleef je namelijk één van de sprookjes in augmented reality, zoals Joris en de Draak en Roodkapje. Je kunt ook de achterkant van de spaarkaart gebruiken om de app tot leven te laten komen.

Efteling en Albert Heijn met sprookjes in augmented reality.

Behalve de sprookjes in de app, kun je ook twee attracties van de Efteling beleven door middel van je iPhone. Het gaat om Baron 1898 en Joris en de Draak. Je kunt deze attracties bekijken in 360 graden, waardoor het lijkt alsof je zelf in de attractie zit. De app maakt het ook mogelijk om deze twee attracties in virtual reality te kijken. Je kunt daar elke VR-bril voor gebruiken die geschikt is voor je iPhone. Heb je de VR-bril van de dino-actie nog in huis, dan kun je die er bijvoorbeeld voor gebruiken. Je krijgt na het scannen echter niet meteen toegang tot alle verhalen en attracties. Na het downloaden kun je de Baron 1898 al in VR bekijken en twee verhalen beleven en elke twee dagen komt er een nieuw onderdeel bij.

Efteling en Albert Heijn met attracties in virtual reality.

De spaaractie van Albert Heijn loopt tot en met 27 februari 2017 en de app is gratis te downloaden voor iPhone en iPad. Een kleine tip als je de verhalen alvast wil beleven, maar nog geen spaarkaart of spaarzegel hebt: het werkt ook door de zegel te scannen die op de screenshot in de app-pagina in de App Store te zien is. Zo kan iedereen de verhalen zien, zonder dat je per se boodschappen hoeft te doen bij de Albert Heijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2017, 12:59
Categorie Apps
Onderwerpen albert heijn, efteling, virtual reality
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.