Albert Heijn geeft 15%, Kruidvat 20% en HEMA 10% korting op iTunes-cadeaukaarten

Verscheidene winkelketens, zoals Albert Heijn, HEMA en Kruidvat geven volgende week weer kortingen op iTunes-cadeaubonnen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iTunes 15 euroAlbert Heijn zal van 7 tot en met 13 mei iTunes-cadeaukaarten van 15 euro verkopen met 15 procent korting. Dit vermeldt de supermarkt in de folder voor volgende week. Maar er zijn nog meer plekken waar je korting kunt krijgen, zoals Hema en Kruidvat.

In april gaf Albert Heijn ook al 15 procent korting op iTunes-cadeaukaarten, maar toen ging het om een tegoedkaart ter waarde van 25 euro. Dankzij de kortingsactie betaal je voor een iTunes cadeaukaart €12,75, in plaats van de gebruikelijke 15 euro. Een iTunes-cadeaukaart kan in de iTunes Store en de App Store en de Apple Store Amsterdam (maar niet in de online Apple Store) worden verzilverd. Je kunt er dus muziek, apps en andere digitale producten via iTunes kopen. Hierdoor hoef je niet een creditcard of Click & Buy te gebruiken.

Ga je naar Kruidvat, dan krijg je 20 procent korting op iTunes-kaarten. Je hebt keuze uit een kaart van €25 en €50. Dit is te zien op pagina 75 van de folder. In plaats van 50 euro betaal je 40 euro voor de duurste kaart. Er geldt wel een maximum van 2 stuks per klant.

De minste hoeveelheid korting krijg je bij de HEMA. Op pagina 22 van de HEMA-folder is te lezen dat je op alle waarden van 15 tot 50 euro een korting van 10% krijgt. Een kaart van 15 euro kost daardoor nog maar 13,50 euro en voor de duurste kaart van 50 betaal je bij de HEMA 45 euro.

Steeds meer winkels bieden iTunes cadeaukaarten met korting aan. Naast de hier genoemde winkels verlaagden onder andere Dixons en Trekpleister in het verleden ook al eens de prijzen.

Dank aan alle tipgevers!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2012, 20:11
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen albert heijn, itunes, schema, winkelen

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.