Reacties voor: Blijven je AirPods Pro niet goed zitten? Probeer traagschuim!

Ben je geen fan van de siliconen oortips van de AirPods Pro, maar wil je ze wel graag gebruiken? Dan kun je het probleem misschien oplossen met traagschuim.
Daniel Vischjager -

Reacties: 14 reacties

  1. Zo’n product als Airpods Pro, voor zo’n prijs, vind ik wel bizar dat dit niet goed zou zitten bij mensen, zou toch te zot zijn om er iets voor te moeten aanschaffen?

  2. Ik heb ze nu een weekje, je merkt niet eens dat je ze in hebt. echt bizar goed.

  3. Nou ik heb de normale airpods en de pro. De normale zitten perfect! De pro, heb alle maten geprobeerd, maar ze vallen er gewoon continu af!

  4. @Mark: over het algemeen lees je er niet veel klachten over en ieder mens is anders. Altijd lastig om het iedereen voor 100% naar de zin te maken. Persoonlijk wil ik helemaal niks van dingen die in mijn oren moeten worden gestoken of daarin moeten hangen, gewoon omdat ik daar slecht tegen kan. Daarom voor mij ook geen airpods. Voor dat geld koop ik liever een goede headset, die in de meeste gevallen ook nog eens een betere weergave geeft. Maar omdat ik geen airpods wil heeft dat niks met de kwaliteit te maken. Het geen probleem vinden om iets in je oren te stoppen is iets heel persoonlijks. Daarom zullen er ook altijd personen zijn die zeggen dat ze het niet comfortabel of prettig vinden.

  5. Interessant! Heb mijn Airpods Pro indertijd weer moeten retourneren omdat ze gewoon niet goed in mijn oren pasten, wat jammer is want ze gaven veel minder windruis op de fiets dan mijn Bose Soundsport Free dopjes en lieten ook het omgevingsgeluid goed door.

  6. @mb: ik heb exact hetzelfde helaas. Hoe hard ik ze ook in m’n oren druk, welke dopjes ik ook gebruik. Ik denk dat ik ze gewoon maar terug breng. Ik denk dat het met de vorm van m’n oren te maken heeft, bij anderen zitten mijn AirPods wel gewoon goed.

  7. Hier kan je ze ook bestellen!

  8. Duct tape. 🙂

    Ik heb ze zelf ook. Ik vind ze ook niet echt super zitten. Elk mens is anders. Elk oor is anders. Jammer dat Apple niet de standaard eartips gebruikt.

  9. Ik dacht dat ik de enige was. Geen enkele review schrijft over een slechtere pasvorm dan voorheen. Ze werken fantastisch maar ik durf er niet mee te rennen of fietsen. De eerste generatie pasten perfect.

  10. Origineel geplaatst door Lodewijk
    Hier kan je ze ook bestellen!

    Ja, maar slechts in één maat… S
    (staat in de beschrijving)

  11. Origineel geplaatst door Lodewijk
    Hier kan je ze ook bestellen!

    Hee…. een goede tip voor de mensen die nu uitvallende Airpods Pro hebben. Kunnen ze ook met foam in de weer gaan 😶 🤐

  12. Helaas na twee weken m’n Airpod Pro’s ook weer teruggebracht. Ze bleven bij geen enkele maat dopjes zitten en kraakten soms. Na een reset was dat wel weer weg. Toen m’n linkeroor ook nog begon te suizen na matig volumegebruik was de maat vol en heb ik ze met lede ogen (en oren) weer moeten retourneren. Het geluid was op zich wel goed. Iets minder sprankelende hoge tonen dan bij de eerste gen. Airpods. Betere bassen.

  13. @mb: Ik had precies hetzelfde. Ik heb ze dan ook na een aantal dagen retour gestuurd.

  14. Ik heb ze na 4 weken knoeien geruild met de AirPod II van mijn neefje. Hij blij, en ik eindelijk goed zittende AirPods. Deden pijn en nooit een goede seal, daardoor geen basgeluid meer te bekennen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.