AirPods Pro oortjes

Reacties voor: Wanneer is de release van de AirPods Pro 2? Dit zijn de nieuwste geruchten

Wanneer brengt Apple de AirPods Pro 2 uit? De afgelopen jaren zijn er meermaals berichten geweest over de aanstaande release van de tweede generatie AirPods Pro en in dit artikel lees je de nieuwste informatie over de release van de AirPods Pro 2.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 31 reacties

  1. Design zal wel veranderen inderdaad, aangezien ze nu teveel op de gewone AirPods kijken.
    Maar ben benieuwd of ze echt iets nieuws gaan toevoegen, ik heb net sinds dit jaar nieuwe dus heb niet perse andere nodig(zijn omgeruild met reparatie programma van air pods pro).

  2. Origineel geplaatst door Dennis
    Design zal wel veranderen inderdaad, aangezien ze nu teveel op de gewone AirPods kijken.

    Maar ben benieuwd of ze echt iets nieuws gaan toevoegen, ik heb net sinds dit jaar nieuwe dus heb niet perse andere nodig(zijn omgeruild met reparatie programma van air pods pro).

    Nou als ze Lossless gaan ondersteunen via AirPlay ipv Bluetooth ben ik overtuigd 😜

  3. @A.anoniem: Dan hoef ik nog steeds geen nieuwe 🙂

  4. De AirPods 3 bekoren mij heel erg in tegenstelling van de AirPods Pro die een klankkast maken van mijn hoofd. Iedere stap die ik zette was er teveel aan. Zonder de siliconen tips is die storing weg maar is het geluid van heel slechte kwaliteit. Nooit meer Pro voor mij. Ik begrijp hoegenaamd niet dat anderen daar geen last van hebben.

  5. Origineel geplaatst door Alain
    De AirPods 3 bekoren mij heel erg in tegenstelling van de AirPods Pro die een klankkast maken van mijn hoofd. Iedere stap die ik zette was er teveel aan. Zonder de siliconen tips is die storing weg maar is het geluid van heel slechte kwaliteit. Nooit meer Pro voor mij. Ik begrijp hoegenaamd niet dat anderen daar geen last van hebben.

    Ik heb de Airpods 3 nog niet geprobeerd maar ik herken je klacht over de Pro’s! Irritant geluid tijds kauwen/eten, mijn eigen hartslag versterkt horen bij het sporten, en slechte transperancy modus waardoor sommige geluiden onnatuurlijk doorkomen. Gelukkig heb ik ze voor niet te veel gekocht (€175), ik denk dat ik alsnog over ga stappen op de nieuwe AirPods 3.

  6. @Alain: De Airpods 3 bekoren mij ook. De Airpods Pro tot twee keer toe teruggebracht. Ze vielen uit m’n oren, geen enkel siliconen dopje paste en kreeg het gevoel dat m’n oren vacuüm gezogen werden, met oorsuizingen tot gevolg. Met de Airpods 3 nergens last van (en toch een goed geluid).

  7. Ik zou de komende jaren geen andere toevoegingen weten voor m’n AirPods pro. Fitness dingen hoef ik niet. Functionaliteit is top. Lossless audio vind ik niet interessant. Spatial audio is een grappige toevoeging maar had ook niet gehoeven. Pro’s geven prima geluid en lange batterijduur. Top apparaat. Kan ik komende jaren nog prima mee vooruit.

  8. Origineel geplaatst door Alain
    Ik begrijp hoegenaamd niet dat anderen daar geen last van hebben.

    Iedereen heeft immers. een andere (in)oorvorm en gevoeligheid, hier geen enkele ‘last’ van dit probleem met m’n pro’s.

  9. Origineel geplaatst door RobertvH
    @Alain: De Airpods 3 bekoren mij ook. De Airpods Pro tot twee keer toe teruggebracht. Ze vielen uit m’n oren, geen enkel siliconen dopje paste en kreeg het gevoel dat m’n oren vacuüm gezogen werden, met oorsuizingen tot gevolg. Met de Airpods 3 nergens last van (en toch een goed geluid).

    Net AirPods pro bij iPad gekocht, de pasvorm vind ik irritant in het begin vielen ze vaak uit mijn oren wat ik enorm frustrerend vond nu ik net die coole oordopjes had. Nu heb ik een manier gevonden dat ze niet meer uit mijn oren vallen maar waardoor de siliconen tip maar half in mijn oor zit wat dan weer zorgt dat de pasvormtest negatief is.

  10. (Red.) Artikel bijgewerkt na nieuw gerucht over de release.

  11. Het zou mij niets verbazen als airpods pro ook meer een soort continu draagbare gehoor-managers worden: dempen van te hard omgevingsgeluid en versterken van zwakkere frequenties in je eigen gehoor. En continu in verbinding met alle Apple apparaten. Dus een soort auditual reality die straks ook goed combineert met de vr bril. Accugebruik wordt dan de uitdaging, een beetje gehoorapparaat doet een week met een knoopbatterij, dus de drie uurtjes van de huidige oorplugjes is eigenlijk bedroevend weinig. Genoeg uitdaging dus, maar ook best een interessante aanvulling op alle gezondheidsondersteuning die iPhone en Apple watch inmiddels toevoegen.

  12. Bij mij vallen de airpods pro steeds uit mijn oren. Nu via via de Beats fit Pro over laten komen uit de USA. Supermooi geluid en kunnen onmogelijk uit je oren vallen door het rubber haakje

  13. @Knoezelbos: ik weet niet hoelang je ze al hebt, ik heb de mijne nu twee jaar en het eind komt wel in zicht. Batterij loopt gigantisch leeg.

  14. (Red.) Artikel bijgewerkt na uitspraken van Mark Gurman.

  15. Ik heb ze twee jaar met enorm veel plezier gebruikt, maar inmiddels kunnen mijn oren ze niet meer verdragen. Jeuk, irritaties en ontstekingen, en volgens mijn dokter een direct gevolg van het continu in hebben van oortjes. Draag ze al sinds Juli 2021 niet meer, maar heb nog steeds last.

    Waarom lees je hier nooit iets over? Zo onbekend is dit probleem niet, als je even googled zie je talloze verhalen hier over.

  16. Ik ben ook een van de eerste lichting van de AirPods Pro, en heb ze met veel plezier gedragen. Aangezien de batterij van de case de oortjes niet meer zelfstandig laden, draag ik ze niet meer. Vervangen is geen optie omdat het niet meer waard is. En nu ik al sinds september 2021 geen AirPods meer draag kan ik net zo goed wachten tot de opvolger in de winkel ligt.

  17. @Kbm: Ja misschien niet iedereen continu in heeft, waarom zou je ze constant in moeten hebben ?.
    Ik heb ze alleen in met sporten, of naar werk heen en terug, verder echt nooit.
    Als ik naar buiten ga boodschapje of stukje wandelen ofzo, hoef ik echt niet direct de doppen in.

  18. Origineel geplaatst door Dennis
    @Kbm: Ja misschien niet iedereen continu in heeft, waarom zou je ze constant in moeten hebben ?.

    Ik heb ze alleen in met sporten, of naar werk heen en terug, verder echt nooit.

    Als ik naar buiten ga boodschapje of stukje wandelen ofzo, hoef ik echt niet direct de doppen in.

    Het gaat eigenlijk automatisch. Je merkt amper dat je ze in hebt, dus vergat ze vaak en dan zitten ze dus de hele dag in je oren. Luister verder ook niet zoveel muziek, dus idd vrij nutteloos. Maar dus te laat om de ontstane problemen te voorkomen.

    Echter, schijnt het dus super veel voor te komen, ook als je ze minder lang in hebt.

  19. @Kbm: Ik merk prima dat ik ze in heb ook na een uur ofzo, zeker met bounce canceling aan je hoort gewoon stuk minder(ook thuis).

  20. (Red.) Artikel bijgewerkt na uitspraken Ming-Chi Kuo.

  21. Allemaal leuke technische verbeteringen, maar wat mij betreft zou een betere pasvorm voor nauwere dan gemiddelde gehoorgangen pas echt welkom zijn. Ik verlies mijn AirPods pro binnen vijf minuten nadat ik ze heb ingedaan als ik ook maar de geringste kaakbeweging maak. En omdat ze verder zo comfortabel zitten heb ik dat dan ook niet eens door. Ik draag ze daarom vrijwel nooit meer, helaas.

  22. Origineel geplaatst door Kbm
    Ik heb ze twee jaar met enorm veel plezier gebruikt, maar inmiddels kunnen mijn oren ze niet meer verdragen. Jeuk, irritaties en ontstekingen, en volgens mijn dokter een direct gevolg van het continu in hebben van oortjes. Draag ze al sinds Juli 2021 niet meer, maar heb nog steeds last.

    Waarom lees je hier nooit iets over? Zo onbekend is dit probleem niet, als je even googled zie je talloze verhalen hier over.

    Precies dit heb ik ook. Heb er vanaf september last van gehad en pas nu is het vrijwel over. Ik had ze de hele dag in ivm Teams. Dokter vertelde me idd dat veel meer mensen hier last van hebben , maar ik kom ze nooit tegen. Nu heb ik ze max een uur achter elkaar in en heb ik geen in-ear meer voor teamscalls

  23. Laat ze nu maar gewoon de functie inbouwen om eindelijk het volume op de pods zelf aan te kunnen passen,

  24. (Red.) Artikel bijgewerkt met de nieuwste info.

  25. @Alain: Als je last hebt van het klankkast effect zit(ten) je microfoon grill(s) verstopt.

    Hier al aan m’n derde setje pro’s bezig, in juli 2020 gekocht, in november 2020 begon de linker te kraken, onder garantie nieuwe gekregen. Merkte maandje of wat geleden dat de transparantie functie minder goed werkte, hoorde m’n voetstappen en kiezen enzo, daarbij begon ook de linker weer te kraken. Setje wederom vervangen onder garantie door Apple (=netjes) en nieuwe zijn weer helemaal top. Waar je wel op moet letten is dat de buitenste grill schoon blijft. Zodra die begint dicht te slibben werkt de transparantie niet meer goed. Schoonmaken best met bv een tesa power strip, het vuil blijft eraan kleven als je hem eraf trekt.

  26. Hier al aan m’n derde setje pro’s bezig, in juli 2020 gekocht, in november 2020 begon de linker te kraken, onder garantie nieuwe gekregen. Merkte maandje of wat geleden dat de transparantie functie minder goed werkte, hoorde m’n voetstappen en kiezen enzo, daarbij begon ook de linker weer te kraken. Setje wederom vervangen onder garantie door Apple (=netjes) en nieuwe zijn weer helemaal top. Waar je wel op moet letten is dat de buitenste grill schoon blijft. Zodra die begint dicht te slibben werkt de transparantie niet meer goed. Schoonmaken best met bv een tesa power strip, het vuil blijft eraan kleven als je hem eraf trekt.

  27. Origineel geplaatst door dafo
    Ik heb de Airpods 3 nog niet geprobeerd maar ik herken je klacht over de Pro’s! Irritant geluid tijds kauwen/eten, mijn eigen hartslag versterkt horen bij het sporten, en slechte transperancy modus waardoor sommige geluiden onnatuurlijk doorkomen. Gelukkig heb ik ze voor niet te veel gekocht (€175), ik denk dat ik alsnog over ga stappen op de nieuwe AirPods 3.

    Nog nooit last van gehad alleen de fit 😒😒

  28. (Red.) Artikel bijgewerkt nu de event-datum voor september bekend is.

  29. Ik heb een gewone koptelefoon. Ik zou niet weten wat ik met AirPods zou moeten? Ze zullen vast goed geluid geven maar ik vind dit veel te duur

  30. Origineel geplaatst door Sander
    Ik heb een gewone koptelefoon. Ik zou niet weten wat ik met AirPods zou moeten? Ze zullen vast goed geluid geven maar ik vind dit veel te duur

    Ik dacht tot 4 jaar geleden hetzelfde. Gebruikersgemak is alleen zo superieur dat ik in 95% van de luistertijd niks anders meer wil.

  31. @Alain: Absoluut geen last van, en ze klinken ook fantastisch. Ben erg nieuwsgierig naar de 2e versie, vooral lossless en verdere geluidskwaliteit. Lossless gaat dan wel gepaard met iPhone die ook lossless aan kan en niet alleen AAC

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.