Reacties voor: AirPods-batterij vervangen kost je 67 euro

Gaat de batterij van de AirPods niet meer zo lang mee, dan kun je ze laten vervangen voor €67, zo heeft Apple bekendgemaakt.
Lees het complete artikel → AirPods-batterij vervangen kost je 67 euro
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. In het artikel staat dat de gebruikers duur langer wordt bij het bellen, maar de quote van Apple lijkt het tegenovergestelde te beweren.
    (Red.) Inmiddels aangepast.

  2. Die dingen zijn fysiek zelfs nog niet verkrijgbaar en men zit al reparatie kosten te suggereren. Dat belooft! Mijn interesse in de aankoop ervan is zonet naar nul gedaald.

  3. Apple wordt met de dag hebberiger. Bij het decadente af!!! En wat je ervoor terug krijgt wordt alleen maar minder…

  4. Slim hoor van Apple. Eerst de keuze weghalen daarna de zakken vullen.

  5. MAAAAR kun je ze nu koppelen aan een windows machine of andere apparaten dan Apple ?

  6. WTF! Ik ben jarenlang een Apple fanaat maar begin mij keer op keer te verbazen hoe apple achteruit gaat. Dat ding is nog niet eens uit en Apple komt nu al met een oplossing voor “eventuele batterijproblemen”. Dit is toch niet te geloven. En dan betaal je voor die “innieminnie” batterijtjes dit zij zelf waarschijnlijk voor 2 cent produceren ook nog eens 70 euro XD. Ik vond het al slecht van ze dat ze die airpods niet gewoon bij de iPhone 7 standaard leverden gezien de geringe veranderingen t.o.v de iPhone 6s en het feit dat ze die headphone jack nota bene weg hebben gelaten! Dat had het upgraden nog enigszins wat meer waard gemaakt. Erg jammer om te zien wat een geldwolven het eigenlijk zijn.

  7. @Barend: Bedankt voor je zinvolle bijdrage. Waarom je nu zo reageert is me een raadsel

  8. Apple denkt er anders over, zie quote “Wireless. Effortless. Magical.”
    Bron: http://www.apple.com/airpods/

  9. @Frits: Jij denkt serieus dat het vervangen van een accu van de pods rond de 69 euro kost en Apple er weinig winst op maakt?

  10. @GloriouS: Ja, ik denk dat het erg meevalt hoe veel winst ze maken op een reparatie die €60 kost.

  11. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  12. Verschrikkelijk veel geld voor wat je krijgt. Ze zien er onwijs cheap uit. (Eigen smaak) 5 uur luister tijd… dure reparatie.. ik pas ff. Genoeg betere en mooiere alternatieven op de markt

  13. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  14. @Giel: Dat kan gewoon, als je knopje aan de zijkant vasthoud kom je in pairing mode

  15. ***** en zelfs hier kunnen mensen over zeuren. De reparaties bij Apple vallen me qua prijs juist heel erg mee.

    Zeker in vergelijking met wat de lokale beunhaas kost, waarbij het vaak ook nog na een paar maanden weer kapot is.

  16. Kijk top dit!

    Ik heb nu al 2 jaar de bluebuds x van jaybird. En hoewel die in het begin veel belovend waren, zijn ze nu toch echt wel shitty.. In het begin kon je er een aantal dagen mee doen, maar nu moet ik ze elke dag opladen. Die dingen heb ik nog voor €199,- gekocht!! Maar accu vervangen of repareren ho maar!

    Vind dit dus echt goed nieuws! Typische Apple!

  17. Origineel geplaatst door elvin
    @Giel: Dat kan gewoon, als je knopje aan de zijkant vasthoud kom je in pairing mode

    Met Windows….? Dat weet ik niet hoor haha.

  18. Origineel geplaatst door Frits
    @Barend: Bedankt voor je zinvolle bijdrage. Waarom je nu zo reageert is me een raadsel

    Denk dan nog maar eens goed na.

  19. Tegenvallende prijzen, zowel de airpods zelf als de reparatiekosten voor de batterij. Als ik een product koop dan wil ik niet horen dat de batterijen binnen no-time aan vervanging toe kunnen zijn, een dergelijke product moet zonder enige problemen minimaal 3 jaar mee kunnen gaan (en misschien zelfs langer).

    Dit product begint steeds meer te lijken op een experiment van Apple.

  20. Hoelang heb je garantie op de EarPods?
    6 maanden of de wettelijke 2 jaar?

  21. Origineel geplaatst door _da_
    WTF! Ik ben jarenlang een Apple fanaat maar begin mij keer op keer te verbazen hoe apple achteruit gaat. Dat ding is nog niet eens uit en Apple komt nu al met een oplossing voor “eventuele batterijproblemen”. Dit is toch niet te geloven. En dan betaal je voor die “innieminnie” batterijtjes dit zij zelf waarschijnlijk voor 2 cent produceren ook nog eens 70 euro XD. Ik vond het al slecht van ze dat ze die airpods niet gewoon bij de iPhone 7 standaard leverden gezien de geringe veranderingen t.o.v de iPhone 6s en het feit dat ze die headphone jack nota bene weg hebben gelaten! Dat had het upgraden nog enigszins wat meer waard gemaakt. Erg jammer om te zien wat een geldwolven het eigenlijk zijn.

    Dit was altijd al zo. En zo maken ze steeds meer winst. Wie is er dan slim bezig?
    Ik lees al jarenlang dat Apple slecht bezig is, en de aandelen gaan maar verder omhoog

  22. Origineel geplaatst door Michel
    Hoelang heb je garantie op de EarPods?
    6 maanden of de wettelijke 2 jaar?

    Dit is nog eens een goede vraag! Lijkt me toch gewoon 2 jaar garantie op het product maar batterijen kunnen verslechten in de maanden (weken/dagen) en die is dat maar voor 6 maanden, of 1 jaar. Zo zie ik het tenminste… Wie anders?

    En dan is het natuurlijk ook wel vreemd om nu al te komen om het product te kunnen vernieuwen met batterijen. Alsof je er nu al rekening mee moet houden dat ze binnenkort kapot zijn. Apple gaat zeker achteruit!!

  23. @Michel: Aandelen van Apple omhoog? Maar goed dat jij niet belegd jongen….
    Aandelen van Apple staan al lang niet meer op het hoogtepunt van februari 2015, de laatste maanden keldert het langzamerhand…

  24. Origineel geplaatst door Sorosh
    Tegenvallende prijzen, zowel de airpods zelf als de reparatiekosten voor de batterij. Als ik een product koop dan wil ik niet horen dat de batterijen binnen no-time aan vervanging toe kunnen zijn, een dergelijke product moet zonder enige problemen minimaal 3 jaar mee kunnen gaan (en misschien zelfs langer).
    Dit product begint steeds meer te lijken op een experiment van Apple.

    Wie beweert dat de accu’s binnen korte tijd aan vervanging toe zijn?
    En daarbij, je hebt gewoon garantie …
    Ik ben zelf erg kritisch op Apple en louter slechte ervaringen met hun service apparaat, maar in dit geval vind ik het toe te juichen dat Apple haar hele organisatie op orde heeft, tot en met service en reparatie aan toe, en dat de consument alleen het lijstje met reparatie prijzen ziet ….en daar dan ook nog ongefundeerd op reageert, schiet zelfs mij in het verkeerde keelgat.
    Dus als een gemiddeld automerk, bij de introductie reserve onderdelen op voorraad legt, geeft aan dat het een slecht product is … schijnbaar.

  25. Ik ben niet meer zo enorm te spreken over Apple de laatste tijd. Maar om de service slecht te noemen herken ik in zijn geheel niet. Na vier gratis nieuwe iPhones en twee gratis nieuwe Apple watches hoor je mij niet klagen.

    Misschien alleen dat ze de super wat beter moeten produceren….😖

  26. Origineel geplaatst door Lars
    @Michel: Aandelen van Apple omhoog? Maar goed dat jij niet belegd jongen….

    Aandelen van Apple staan al lang niet meer op het hoogtepunt van februari 2015, de laatste maanden keldert het langzamerhand…

    Nou dat klopt ook niet helemaal, de lijn is de laatste maanden weer omhoog na een dieptepunt in afgelopen juni. Al was dit wereld wijd zo door oa de brexit

  27. Is het al bijna maandag? 😍

  28. @Lars:

    De laatste maanden keldert? Maar goed dat jij geen verantwoordelijkheid hebt in mijn bedrijf. Apple stond 7 mnd geleden op 488 miljard en vandaag op 618 miljard. Ga terug naar school en probeer het nog eens. Een 6 jarig kind had dit nog beter kunnen gekund

  29. @Mike33: Maar goed dat ik niet in jouw bedrijf zit.
    Als jij het succes van een aandeel over 7 maanden meet ben ik mijn baan daar niet zeker.
    Apple heeft geen houdbaar concept, dat bewijzen de alsmaar dalende verkopen.
    Onderhand heeft 80% van de markt een Android, en blijft er momenteel voor Apple 14% over, dit daalt met de dag.
    Dat arrogante gedrag komt ze eindelijk eens duur te staan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.