AirPlay-speaker JBL On Air vanaf nu in de winkel

JBL On Air is nu verkrijgbaar in de winkel. Deze speakerdock met wekkerradio, kleurenscherm en FM-radiotuner ondersteunt als een van de eerste accessoires AirPlay.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

jbl on-airAccessoiremaker JBL heeft aangekondigd dat de JBL On Air vanaf nu verkrijgbaar is. De speaker werd afgelopen maart al aangekondigd en verschijnt nu met enige ertraging op de markt. In de Nederlandse Apple Store is de JBL On Air ook gearriveerd, maar wel met een levertijd van 6 tot 8 weken en een behoorlijk prijskaartje: 349 euro. Het gaat om een van de eerste AirPlay-geschikte speakers, waarmee je muziek kunt streamen vanaf je iPhone of Mac. Bij het afspelen van muziek kies je via de AirPlay-knop voor het afspelen via een externe speaker. Je kunt de muziek dan zonder verdere tussenkomst via de JBL On Air afspelen, zonder dat de iPhone in de dock hoeft te staan.

jbl speakerJBL heeft gekozen voor een bijzonder design, waarbij de iPhone in een soort tunnel staat. Er zit een kleurenscherm in, een FM-radiotuner en een wekkerradio. In de VS kost dezelfde JBL On Air trouwens ook 349 (maar dan in dollars), dus de Amerikanen zijn een paar tientjes goedkoper uit. JBL kondigde een paar weken geleden ook de JBL OnBeat aan.

Verkrijgbaar via: Apple Store (€350)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2011, 14:42
Categorie Accessoires
Onderwerp airplay

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.