Frank Underwood speelt Agar.io in House of Cards.

Deze game speelt Frank Underwood in het vierde seizoen House of Cards

Frank Underwood is terug in het vierde seizoen van House of Cards en ook deze keer speelt hij een mobiele game. Deze past perfect bij het imago van Frank.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Frank Underwood speelt Agar.io in House of Cards.

Frank Underwood, ieders favoriete kwaadaardige politicus uit House of Cards, is 23 uur per dag bezig met het smeden van zijn plannetjes. In zijn vrije tijd speelt Underwood graag een spelletje. Ook in het gloednieuwe vierde seizoen zien we Frank een mobiele game spelen, die perfect bij zijn karakter past.


Vorig jaar had de prachtige iOS-game Monument Valley de eer om te schitteren in House of Cards, terwijl dit jaar Agar.io (link) van het Britse Miniclip aan de beurt is. Agar.io staat al maanden hoog in de lijsten met populairste games en dat zal zeker nu nog wel even zo blijven.

Bekijk ook

Netflix kijken op je iPhone, iPad en Apple TV

Netflix kijken kan op bijna al je Apple-apparaten. In dit uitlegartikel vertellen we je alles over de Netflix-apps, tips om meer uit de dienst te halen en handige opties van streaming van films en series.

Speciale Netflix-versie van Agar.io

Miniclip maakte speciaal voor House of Cards een unieke versie van de game, die ervoor zorgde dat er geen gekke avatars van spelers in beeld verschenen. Iedere speler kan zijn cirkel versieren met tekeningen en op die manier kon Miniclip voorkomen dat er ineens een Barack Obama- of Hillary Clinton-avatar in beeld verscheen tijdens het filmen, zo schrijft Business Insider.

In aflevering 9 van seizoen 4 zien we hoe Frank Underwood aan de slag gaat met de mobiele game. Netflix had geen beter spel kunnen kiezen, want het principe van Agar.io sluit perfect aan bij Frank zelf. In de game bestuur je een gekleurde bol, in een grote ruimte met allerlei andere spelers.

Om te groeien zul je kleinere bolletjes op moeten eten, zodat je zelf steeds sterker wordt dankzij het verzwelgen van andere spelers. Iets zegt ons dat Frank Underwood zomaar een erg hoge score kan halen.

Fotobron: BusinessInsider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 maart 2016 om 11:00
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.