AG Drive voor iPhone, iPad en Apple TV

Futuristisch racespel AG Drive is Apple’s gratis App van de Week

Futuristisch racespel AG Drive was een van de eerste games dat slim gebruikmaakte van 3D Touch. Tot volgende week donderdag download je het spel voor iPhone, iPad én Apple TV gratis.

Elke donderdag ververst Apple de App Store met nieuwe uitgelichte apps. Traditiegetrouw hoort daar ook de App van de Week bij. Deze week is dat het futuristische racespel AG Drive (link). Normaal gesproken betaal je hiervoor €3,99 maar tot volgende week donderdag download je het helemaal gratis.

AG Drive voor iPhone, iPad en Apple TV

AG Drive voor iPhone, iPad en Apple TV

In het spel neem je het op tegen verschillende tegenstanders met je eigen supersnelle anti-zwaartekracht voertuig. Het spel voert je naar tal van uitdagende tracks en bevat verschillende game-modi. AG Drive is geschikt voor iPhone en iPad, maar heeft daarnaast ook een eigen app voor de Apple TV, zodat je ook op groot scherm kan spelen. De recensies over het spel zijn unaniem lovend en prijzen vooral de grafische mogelijkheden maar ook de ‘intuïtieve bediening’. Al dat grafisch geweld vraagt wel iets van je apparaat, dus houd er rekening mee dat het op oude iPhones en iPads misschien niet helemaal vlekkeloos werkt. Onderstaande trailer geeft een idee wat je ervan kan verwachten.

AG Drive van de Finse studio ZORG is trouwens geen onbekende. Het is een van de eerste games die slim gebruikmaakte van 3D Touch op de iPhone 6s. Hoe hard je op het scherm drukt bepaalt hoe snel je in het spel gaat. Wie bij de introductie van de iPhone SE goed heeft opgelet, zag het spel daar ook voorbij komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2016, 10:50
Categorie Apps
Onderwerpen 3d touch, app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.