Reacties voor: Afspeellijsten van Spotify naar Apple Music overzetten

Zet je Spotify-afspeellijsten over naar Apple Music, op een gemakkelijke manier. Met de gratis app STAMP kost het maar een paar minuten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Echt? Kopiëren naar een spreadsheet? Gewoon naar text editor van de Mac (of notepad op Windows) en opslaan als csv, of in Safari CMD+S doen en opslaan als CSV.

    (CSV is plain text data, dus hoeft niks met spreadsheets als de structuur al juist in beeld is.)

    Jullie maken het moeilijk.

  2. En dan heb je op het laatst alleen nog maar een ‘Apple Music’ nodig die met (offline-)afspeellijsten overweg kan! 😉

  3. @Ronald: Ik heb geprobeerd muziek toe te voegen van de week in paar afspeellijsten, meer dan 50 nummers gezegd aan afspeellijst toevoegen had er totaal maar 11 ofzo toen ik keek.

  4. Origineel geplaatst door Dennis
    Ik heb geprobeerd muziek toe te voegen van de week in paar afspeellijsten, meer dan 50 nummers gezegd aan afspeellijst toevoegen had er totaal maar 11 ofzo toen ik keek.

    Dat had ik ook Dennis

  5. Aspeellijst met 275 nummers: na een stuk of 20 nokt ie ermee. Het is gewoon een macro, maar niet bepaald stabiel

  6. Ik kan er ook nog geen vinger op leggen. De ene keer krijg ik meldingen dat ik bepaalde nummers niet kan downloaden en dan andere keer download ie ze weer wel.
    Ik kan volgens mij nu ook niet zien of de hele speellijst nu offline op m’n telefoon staat.
    Maar ook online gaat het niet helemaal goed, ineens mis je dan weer nummers die je niet kan afspelen, terwijl je ze echt wel eerder heb afgespeeld.

    Persoonlijk vind ik het nogal verwarrend allemaal en dat terwijl ik mezelf niet onder de nono’s beschouw voor wat betreft dingen uitvinden/uitzoeken.

    Maar misschien ben ik nu ook wel bij het verkeerde artikel aan het ‘zeuren’ , want het gaat hier over ‘STAMP’ 😉

  7. Maar misschien ben ik nu ook wel bij het verkeerde artikel aan het ‘zeuren’ , want het gaat hier over ‘STAMP’ 😉

  8. Bij het plaatsen in een een nummer van Peter Frampton, werd het nummer 18000 maal in de playlist geplaatst..

  9. Is het jullie opgevallen dat de Apple Music exclusive – ‘Freedom’ van Pharell Williams – ook gewoon te luisteren is via Spotify?

    Het nummer is blijkbaar helemaal niet exclusief, maar was gewoon een paar dagen eerder via Apple Music te luisteren dan via andere streamingdiensten.

  10. Goeie tip en fijne tool (tot op zekere hoogte)! Het lijkt er overigens wel op dat de ontwikkelaar vanwege de populariteit ervoor heeft gekozen om ‘m niet meer FREE te houden. Ik kan nu max 10 tracks importeren alvorens ik de PAID versie moet downloaden.

  11. @Tim Kraaijvanger:
    Dat was mij inderdaad ook opgevallen. Gelukkig maar, ik vind het aanbieden van exclusieve content een slechte ontwikkeling. De huidige streaming muziekdiensten werken juist zo goed omdat (bijna) alles te beluisteren is. De gevechten om exclusief materiaal zoals dat bij videodiensten als Netflix/HBO etc aan de orde is, leidt juist alleen maar tot illegale alternatieven (Popcorn Time) waarin alles te verkrijgen is.

  12. De app werkt bij mij wel goed. Ik ben er wel achtergekomen dat er juist heel veel muziek (albums/nummers) NIET op Apple Music is te vinden. Zo maar even een voorbeeld; waarom kan je Michael Jackson met Xscape niet streamen? Zo zijn er enorm veel meer voorbeelden en is Spotify niet voor niks koploper!

  13. Ik begrijp dat developers wat moeten verdienen maar serieus 5 euro voor zo’n script?
    Nee dank je. Ik doe het zelf wel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.