Tinder hartslag Apple Watch

Tinderen met je hartslag: Apple Watch ziet wie je leuk vindt

Ontwerpers hebben een Tinder-app voor de Apple Watch gemaakt, die je hartslag gebruikt om te zien wie je nou eigenlijk leuk vindt.

Tinder hartslag Apple WatchOntwikkelaars mogen vanaf watchOS 2 native applicaties maken voor de Apple Watch, waarbij ze ook toegang krijgen tot de sensoren van het horloge. Inclusief de hartslagsensor. Dat brengt veel interessante mogelijkheden met zich mee, bewijst designbureau T3. Zij hebben een Apple Watch-versie van Tinder gemaakt, die op basis van je hartslag ziet wie je leuk vindt.

Je had deze app kortgeleden vast al op onze Facebook-pagina gezien, maar we vonden ‘m leuk genoeg om nog even te bespreken voor iCulture-lezers zonder Facebook. In de Tinder-app van T3 krijg je foto’s van andere Tinder-gebruikers te zien. Krijg je bij een foto een verhoogde hartslag? Dan wordt hij de juiste kant op ‘geveegd’. Zo weet de Apple Watch-app wie je leuk vindt, zonder dat je het scherm hoeft aan te raken.

T3 zegt de Apple Watch-app binnenkort uit te gaan brengen, al zitten er wat mogelijke haken en ogen aan het verhaal. De kans is immers klein dat deze app onder de naam Tinder in de App Store kan komen te staan. Daarnaast kun je afvragen hoe vaak je hartslag het bij het rechte eind heeft. Bij een aantrekkelijk persoon kan je hartslag verhogen, maar je hart wordt door veel meer dingen beïnvloed.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juli 2015, 18:30
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, tinder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.